Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7379 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2012 - 01:35

Belediyemiz yaz spor okulları açıyor.

Büyüt
Küçült
Belediyemiz yaz spor okulları
Bulancak Belediyesi bu yıl ilk defa Satranç, İzcilik ve Futbol branşlarında yaz spor okulları açıyor.

Belediyemiz yaz spor okulları açıyor.

Bulancak Belediyesi bu yıl ilk defa Satranç, İzcilik ve Futbol branşlarında yaz spor okulları açıyor.

Belediyemiz, okulların tatile girmesiyle birlikte 8-15 yaş grubu çocuklar için boş zamanlarını değerlendirebileceği ve güzel arkadaşlıklar edineceği yaz spor okulları düzenliyor. Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, sporun, birleştirici, insan ruhunu güçlendirici, kardeşliği, arkadaşlığı, ekip olma bilincini sağlayan bir etkinlik olduğunu belirterek, bu bilinci çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamayı amaçladıklarını ifade etti.

Yaz spor okulları uygulamasının bu yıl ilkini gerçekleştireceklerini belirten Başkan AYDIN, şunları kaydetti:

"8-15 yaş grubunda futbol, izcilik ve satranç olmak üzere 3 ayrı branşta açılacak olan yaz okullarında, dersleri profesyonel antrenörler verecekler. Bu branşlardan sadece futbol için 20,00 sembolik bir kayıt ücreti alınacaktır. Kayıtlar 6 Haziranda başlayacak olup, kayıt yaptıracak gençlerimiz kayıt formlarını, Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Bulancak Spor Tesislerinden temin edebileceklerdir. Kayıtlar ise Bulancak Spor Tesislerinde yapılacak. 13 Haziran Çarşamba günü saat: 15.00’de çalışmalara başlanılmasını hedefliyoruz.

 

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, sokaklardan uzak tutarak kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına yaz spor okulları ile minikler ve gençlerimizin sporu daha sağlıklı ve bilinçli yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz bu programı geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Genlerimize ve Bulancak’ımıza hayırlı olsun” dedi.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir