Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11363 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2017 - 14:08

BİLET AL TAKIMINA DESTEK OL...

Büyüt
Küçült
BİLET AL TAKIMINA DESTEK

**GİRESUNSPOR 50.YIL BİLETLERİ SATIŞTA..

**Giresunspor Kulübü tarafından takıma kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen 50.yıl eşya piyangosunun biletleri satışa sunuldu.

‘’Hayat bize yeşil Beyaz’’ sloganı ile satışa sunulan 50.yıl eşya piyangosunun tanıtımı Giresunspor kulübü Başkan vekili  Nahid Yamak tarafından düzenlenen toplantı ile bilgilendirildi.

Başkan vekili  Nahid Yamak,; ‘Başkanımız, yönetici arkadaşlarımız, teknik kadro ve taraftarlarımız ile bir gönül bağımız var. Giresun’da olağanüstü futbol sevgisi var. Bu sevgi ile takımımız süper lig yolunda şampiyonluk mücadelesi veriyor. ‘’Birlikten kuvvet doğar ‘’ mantığı ile desteğimizi daha da büyütebilmek düşüncesiyle Milli Piyango İdaresinin izniyle büyük bir eşya piyangosu çekiliş organizasyonu yaptık. Giresunlu hemşerilerimiz ve iş dünyamız alacakları bilet ile kulübümüze destek vereceklerdir. Tüm hemşerilerimiz kulübümüze destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Toplam üç bin biletin basıldığı ve tanesi 1.000 tl.’den satışa sunulacağı belirten Başkan vekili Nahid Yamak, şu an spor kulüpleri arasında yapılan en büyük çekiliş olduğunu söyledi.

 

Giresunspor Kulübü bu eşya piyangosundan yaklaşık 3 milyon lira gelir elde etmeyi planlıyor diyen Nahid Yamak; ‘’Giresunspor Kulübünün 50. Yılı nedeniyle Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak eşya piyangosu düzenlenmesine karar verilmiş ve 3 Haziran 2017 tarihinde Giresun Topal Osmanağa meydanında yapılacak çekilişte toplam 6 tane sıfır otomobil ikramiye dağıtılacaktır.İkramiyelerin toplam maliyeti 500.000 tl. olup yapılacak çekilişte ikramiyeler çıkana devam edecek ve taraftarımız en iyisine layıktır ' ’dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir