Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12593 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2012 - 18:48

Bir Puana Üzülüyoruz

Büyüt
Küçült
Bir Puana
*Göztepe karşısında bol gol pozisyonu ürettik. Bazen şanssızlık, bazen de beceriksizlik sonucu üç puana ulaşamadık.

BİR PUANA ÜZÜLÜYORUZ

      *Göztepe karşısında bol gol pozisyonu ürettik. Bazen şanssızlık, bazen de beceriksizlik sonucu üç puana ulaşamadık.

*Futbolcularımız maçtan sonra büyük bir üzüntü  yaşadı. Bu durum Giresunspor’un maçlara nasıl baktığının bir göstergesi. Kazanamadığımız maç  bize hüzün veriyor. 

 

Göztepe karşısında ilk 65 dakikada oynadığımız futbolla İzmir’den üç puanı alan taraf olmamız gerekiyordu. Oyunun bu bölümünde 5 net pozisyonu bazen şanssızlık, bazen de beceriksizlik sonucu değerlendiremedik.

Bu zorlu maçın galibinin Giresunspor olması gerektiğini tüm futbolseverler gördü ama o üç puanın puan hanemize yazılmamış olması bizi derinden üzdü.

Tabi sevindiğimiz bir noktada vardı. Maç sonrası futbolcularımızın alınan bir puana sevinmek yerine, kaybedilen iki puan için üzülmesi, bizi gelecek adına umutlandıran noktaydı. 

Giresunspor, Göztepe karşısında gücünü ortaya koyarken, bu ligde her takımı içinde ve dışarıda yenebilecek oyuncu kalitesi ve futbol anlayışı olduğunu kanıtladı.

VOLKAN BAYARASLAN DİKKAT!

Bu arada maçın hakemi Volkan Bayarslan’ın yönetiminden memnun olmadığımızı da belirtmek isteriz. Futbolun değişmez parçası olan hakemlerin oyunun gidişatında ve maçın sonucunda etkili olması istenen bir durum değildir. Pozisyon pozisyon değerlendirme yapmak istemiyoruz ama Volkan Bayarslan yönettiği bu karşılaşmayı bir kez daha izlerse ne demek istediğimizi anlayacaktır. Bu sayede Türk futboluna ve Volkan Bayarslan’a da bir katkımız olur diye düşünüyoruz.  
 
 

Son dört maçta bir galibiyet 3 beraberlik alarak, yükseliş trendimizi devam ettiren Giresunspor olarak, içerde oynayacağımız Elazığspor maçına konsantre olacağız. Giresunspor bu ligde kalıcıdır. Bunu inançlı futbolcularımız, camiamız ve taraftarlarımızla herkese kanıtlayacağız.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Giresunspor’da teknik direktör arayışları da devam etmektedir. Amacımız, Giresunspor’a inanın, bu ligin yabancısı olmayan, heyecanıyla şehrimize ivme kazandıracak bir teknik direktörle anlaşmaktır.

Konuyla ilgili aşamalar tamamlanınca Giresunspor’a gönül verenlere ve kamuoyuna bilgi aktarılacaktır.

EMRE CÖMERT 3 HAFTA DİNLENECEK

Giresunspor’un genç  futbolcularından Emre Cömert, bugün (20.02.2012) İstanbul Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde bir kontrolden geçirildi. Asbaşkan Sonay Kale’nin nezaretinde gerçekleşen kontrolde Uzman Dr. Burak Boynuk, genç futbolcumuza Adenos Pubis teşhisi koydu. Ancak Emre’nin durumunun iyi olduğu 2-3 haftalık bir istirahattan sonra çalışmalara başlayacağı belirtildi. Emre 3 hafta sonra İstanbul’da yeniden kontrolden geçirilecek.

 

Saygılarımızla

            Giresunspor Yönetim Kurulu 






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir