Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7103 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2013 - 18:43

Bozbağ Devam Dedi

Büyüt
Küçült
Bozbağ Devam
Yeşil-beyazlılarda mevcut başkan Mustafa Bozbağ, 16-23 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulda üyelerden yeniden yetki isteyecek.

Yeşil-beyazlılarda mevcut başkan Mustafa Bozbağ, 16-23 Haziran’da yapılacak olağan genel kurulda üyelerden yeniden yetki isteyecek. Giresunspor Başkanı Bozbağ, listesini oluşturmak için hafta başında kolları sıvazlayacak.

 

Giresunspor’da mevcut Başkan Mustafa Temel Bozbağ, 16-23 Haziran tarihlerinde yapılacak genel kurulda üyelerden yeniden yetki isteyecek.

 

Önce Vali Dursun Ali Şahin, ardından AKP Grup başkanvekili Nurettin Canikli ile görüşen Başkan Mustafa Bozbağ’ın Belediye Başkanı Kerim Aksu ile yaptığı görüşme de olumlu sonuçlanmıştı. Geride kalan sezon sportif başarıyı yakalanamamasına rağmen 13 milyon TL civarındaki borcu 10 milyon TL gibi bir rakama düşürmeyi başaran Başkan Mustafa Bozbağ, yeni dönemde de koltukta oturan isim olmak için seçime girecek.

 

KOLLARI SIVAZLIYOR

 

Seçime girmesi kesinleşen Başkan Bozbağ’ın nasıl bir liste oluşturacağı ise merak konusu. Geçen sezon birlikte görev yaptığı arkadaşlarından çok memnun olan Bozbağ hafta başında mevcut yönetimde yer alan tüm isimlerle görüşecek. Kendisinin devam edeceğini yönetici arkadaşlarına iletecek olan Bozbağ, yeni yönetimde de yer almayı kabul edeceklerle ayrılık yaşamayacak. Affını isteyeceklerin çıkması halinde ise yeni isimler listeye dahil edilecek. Başkan Mustafa Bozbağ, önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyerek yeni dönem ile ilgili düşüncelerini kamuoyuyla paylaşacak.

 

Spor28





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir