Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10182 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   18 Mart 2013 - 10:45

Bu Defa Kazandık

Büyüt
Küçült
Bu Defa
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve alt sıralardan kurtulma savaşı veren Giresunspor dün kendi sahasında ağırladığı İstanbul Güngörenspor’u 2-1 mağlup etti.

   İki takım arasındaki karşılaşma da ilk yarıda 2 gol bulan Giresunspor, ikinci yarı bir gol yese de karşılaşmadan galip gelmeyi başardı. Ligde kalma mücadelesi adına çok önemli bir 3 puan aldı.

 

            Karşılaşmayı, Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Milletvekili Mehmet Geldi,  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgenaral Hacı Abdullah Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu,  İl Jandarma Komutanı J. Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, çok sayıda davetli ve binlerce seyirci izledi.     






Giresunspor, Güngörenspor ile oynadığı müsabakaya fırtına gibi başladı. Oyunun hemen başında kurduğumuz baskıdan 11. ve 18. dakikada iki gol çıkardık. İkinci yarıda sebepsiz yere geriye yaslandık, rakibe oynama şansı verdik. Ancak her şeye rağmen sahadan galibiyetle ayrılarak kümede kalma yolunda dev bir adım attık.

 

STAT: Atatürk

 

HAKEMLER: Özer Özden ***, Ejder Yapıcı ***, Çağlar Mehmet Uludağ ***

 

GİRESUNSPOR: Recep Öztürk ***, Berkan Yıldırım ***, Gökhan Çalışır ***, Muhsin Erözkan ***, Hüsamettin Tut ***, Aydın Kuzu ** (Dak. 66 Mustafa Zorlu **), Sefa Akın Başıbüyük *** (Dak. 62 Uğur Işıkal **), Ramazan Durdu ***, Cihan Yeşilırmak ***, Ergün Çakır ** (Dak. 76 Ümit Teke ***), Tayfun Özkan **

 

İST. GÜNGÖRENSPOR: Mehmet Ali Tunç **, Yunus Murat Ceylan **, Fuat Onur * (Dak. 19 Seçkin Bektaş *), Mustafa Un *, İbrahim Arıkan **, Hakan Albayrak * (Dak. 46 Murat Dilek *), Kürşat Ergün Aydın **, Hüseyin Demir *, Ersin Aslıyüksek ** (Dak.. 78 Sinan Ayar *), Pekin Köşnek **, Mehmet Şen **

 

SARI KARTLAR: Sefa Akın (Giresunspor)

 

GOLLER: Dak. 11 Cihan, Dak. 18 Ramazan (Giresunspor) Dak. 62 Mehmet Şen, Kürşat (İst. Güngörenspor)

 

Giresunspor, saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada İstanbul Güngörenspor’u 2-1 mağlup etti.

 

Karşılaşmaya son derece hızlı başlayan ekibimiz, arzuladığı gole 11. dakikada ulaştı. Hüsamettin’in müthiş şutu Mehmet Ali’nin göğsünden yere düştü, Cihan boş kaleye tamamladı. Ardından 18. dakikada sahneye çıkan kaptan Ramazan Durdu uzun süre topu sürdükten sonra eki takım arkadaşını uzak mesafeden avladı. İlk yarıda her şey çok güzeldi. Pozisyonlara girdik, etkili olduk. Ancak 2. yarıda hastalığımız yine nüksetti. Rakibe çok boş alan verdik. İkinci bölgede rakibin top yapmasına ve baskı kurmasına çare bulamadık. 62’de Mehmet Şen’in kafa vuruşundan golü yiyince panikledik. Sebepsiz geriye yaslanmanın bedelini stres yaparak ödedik. her şeye rağmen yine de pes etmedik ve müsabakayı 2-1 galip tamamladık ve küme de kalma yolunda dev bir adım attık.

Öte yandan sakatlığı devam eden Sedat son anda müsabaka kadrosundan çıkartılırken, Fatih Şen ile sarı kart cezalısı Süleyman Varlık kadroda yer almadılar.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

Müsabakaya Giresunspor başladı.

 

Dak. 5: Gelişen konuk takım atağında Pekin’in indirdiği topa ceza sahası çizgisi üzerinden Mehmet Şen vurdu. Meşin yuvarlak Recep’te kaldı.

 

Dak. 8: Bu kez Giresunspor geldi. Aydın Kuzu, kazandığı topla sağ kanattan içeriye yöneldi. Rakibinden kurtulduktan sonra kaleyi tam cepheden gören bir noktadan şutunu çekti ancak meşin yuvarlak farklı şekilde üstten auta gitti.

 

Dak. 11 (GOL): Giresunspor Ergün ile etkili geldi, Ergün bekletmeden pasını ceza sahası içerisindeki Tayfun’a çıkardı. Tayfun kaleyi denedi ancak savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. Top bu kez sol kanatta Hüsamettin’in önünde kaldı. Hüsamettin yaklaşık 25 metreden kaleyi düşündü, bu oyuncunun sert vuruşunda top Mehmet Ali’den sekti ve Cihan’a sadece meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarlamak kaldı. 1-0

 

Dak. 15: Kürşat’ın kullandığı serbest atışa Ersin iyi yükseldi ancak iyi yer tutan Recep rakibine gol şansı vermedi.

 

Dak. 18 (GOL): Tayfun’dan aldığı pasla orta sahadan hareketlenen ve uzun süre topu süren Ramazan Durdu, ceza sahası çizgisi üzerinden sert ve isabetli vurarak farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

 

Dak. 32: Berkan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya penaltı noktası üzerinde Ergün Çakır dokunamayınca önemli bir fırsat daha kaçırılmış oldu.

 

Dak. 43: Giresunspor Ramazan’la bir kez daha etkili çıktı. Ramazan uzun süre topu sürdü, sol kanattaki Tayfun’a pasını aktardı ancak kalesini erken terk eden Mehmet Ali meşin yuvarlağı taca yolladı.

 

Dak. 62 (GOL): Güngörenspor sağ köşe gönlerinden korner kullandı. Pekin’in arka direğe kestiği topa iyi yükselen Mehmet Şen, Recep’in müdahalesine rağmen topu filelerle buluşturmayı başardı ve farkı bire indirdi. 2-1

 

Dak. 69: Giresunspor’da Tayfun’un vuruşunda savunmaya çarpan ve yön değiştiren top kornere çıktı. Köşe atışından ise sonuç çıkmadı.

 

Dak. 79: Giresunspor mutlak bir golden oldu. Ramazan’ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Tayfun’un vuruşunu kaleci Mehmet Ali güçlükle çıkardı, seken topu savunma oyuncuları kornere yolladı.

 

Kalan dakikalarda iki takımın da skoru değiştirme çabaları sonuç vermeyince müsabaka 2-1 Giresunspor’un üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

 

Zafer AKTEN - H. Hakan KABAHASANOĞLU 

SPOR 28






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir