Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9920 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2012 - 23:18

Bulancak Belediyespor sıkıntılar içinde mucizeye imza attı

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyespor sıkıntılar içinde mucizeye imza
Bulancak Belediyespor 5-6 oyuncusu eksik olmasına rağmen son 7 maçını kazanarak hem Bal Liginde bir rekora imza attı hemde 11. sıradan liderliğe yükseldi.

Bulancak Belediyespor sıkıntılar içinde mucizeye imza attı

Bulancak Belediyespor 5-6 oyuncusu eksik olmasına rağmen son 7 maçını kazanarak hem Bal Liginde bir rekora imza attı hemde 11. sıradan liderliğe yükseldi.

Türkiye Bal Ligi 3. Grupta mücadele eden Bulancak Belediyespor bir mucizeye imza attı. Sezon başında 11 oynayan iki oyuncusu Salih ve Erham çapraz bağlarının kopmasıyla kaybeden, ardından yine 5. maçta tecrübeli oyuncu Mehmet Kasımoğlu’nu, 9. maçta Metin Kelem’i sakatlıklarından dolayı ilk yarı yararlanamayan, yine 11 oyuncusu Ali Geçici’den sakatlığı dolayısıyla sadece üç maç oynatabilen, cezalardan dolayı da 3-4 oyuncusundan faydalanamayan Bulancak Belediyespor, bunca aksiliğe rağmen bir rekora imza attı. Bulancak Belediyespor son yedi maçın tamamını kazanmayı başardı. Bölgesel Amatör ligin tüm gruplarında şu ana kadar yedi maçın yedisini üst üste kazanan bir başka takımın olmadığı belirtilirken, bu mucizeye Teknik Direktör Yahya Ünal, Yardımcısı Mehmet Köseoğlu, idari menajer  Hakan Alparslan ve futbolcular imza attılar. Takımın genel Kaptanı Hasan Bulut’da takımın bir parçası olarak büyük çaba göstererek bu zor günlerde önemli işlere imza attı.



11. sıradan liderliğe

Bulancak Belediyespor, ligin Altıncı haftasında 6 puanla ligin 11. sırasında yer alırken 7 hafta sonra 21 puan alarak puanını 27’ye çıkardı ve liderliğe yükseldi. Eksiklerinden dolayı kadro sıkıntısı yaşayan ve çift kale maç oynamaya dahi sayısı yetmeyen Bulancak Belediyespor’un başarısı tüm gruplarda dikkatleri üzerine çekti.


Teknik Direktör Yahya Ünal’ın bilgi ve becerisi başarıda büyük rol oynadı

Yıllarca süper lig ve profesyonel liglerde futbol oynayan genç teknik adam Yahya Ünal’ın bu başarısı ilk değil. Yine BAL liginin ilk sezonunda Bulancak Belediyespor’u çalıştıran Ünal, Bulancaklı 7-8 gencin 11 oynadığı ekiple son üç haftaya kadar ligi lider götürmüş ve içerde oynadığı Beşikdüzü maçında alınan şansız bir yenilgiyle şampiyonluğu kaçırmıştı. Eksik ve dar kadroyla yedide yedi yapan Bulancak Belediyespor’un başarısında Yahya Ünal’ın büyük emeği var. Ünal, 5-6 oyuncunun eksikliğinde taktik manevralarla 7 galibiyette büyük rol oynadı. Yine yardımcı antrenör Mehmet Köseoğlu ve hem kaleci antrenörlüğü hem de idari menajerlik görevini yürüterek takımda önemli bir emeği olan Hakan Alparslan’ın bu başarıda büyük katkıları var. Ayrıca takımın genel kaptanı Hasan Bulut’un takıma önemli katkısı olduğu belirtildi.

Milletvekili Adem Tatlı ve Başkan Kadir Aydın’dan büyük destek

Bulancak Belediyespor’un zor günlerinde maddi manevi olarak Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı  Kadir Aydın, büyük destek sağladılar. Milletvekili Adem Tatlı  ve Başkan Kadir Aydın sık sık Bulancak Belediyespor tesislerinde futbolcularla buluşarak moral verdiler.

Bulut “Bu başarı küçümsenecek bir başarı değil”

Takımın Genel Kaptanı, çok sıkıntılı bir süreçten önemli bir başarı çıktığını belirtti. Bulut, “Daha sezon başı 11’de oynayan iki oyuncunuz suni çim sahanın azizliğine uğruyor ve çapraz bağları kopuyor. Ardından iki oyuncunuz ilk ve ikinci maçta kırmızı kart görerek 2 maç ceza alıyor. Daha sonra takımın kaptanı Bafra maçında yaptığı bir müdahale sonucunda çapraz bağlarından sakatlanarak ilk yarıyı kapatıyor. Sonraki haftalarda takımın önemli oyuncularından Metin Kelem, Trabzon’da oynanan maçta rakibin sert müdahalesi sonrasında ayağında kırık olduğu için ilk yarıyı kapatıyor. Ardından yine takımın 11 oyuncusu Ali Geçici sakatlanıyor ve 7 hafta forma giyemiyor. Cezalıların oynayamaması cabası. Tüm bu sıkıntılara zaman zaman ağır maddi sorunlar ekleniyor. Ama buna rağmen Bulancak Belediyespor son yedi maçı içerde dışarıda kazanarak liderliğe yükseliyor. Teknik Direktörümüz Yahya Ünal’ın yardımcılarıyla bilgi ve becerisi, futbolcularımızın azmi ve inancı bu başarının en büyük sırrı. Giresun Milletvekili Adem T atlı ve Bulancak Belediye Başkanımız Kadir Aydın’ın katkıları bize büyük güç oldu. Yine genel İdari Menajerimiz ve kaleci antrenörümüz Hakan Alparslan hem yönetimi hem de teknik heyeti temsilen gösterdiği çabayı da anmadan geçmek haksızlık olur. Kulüp Başkanımız Turan Usta ve yönetim kurulu ile birlikte bir inanç yumağı oluşturduk. Daha yolun başındayız. 7 maç kazanmayla lig sona ermiyor. Bu başarıyı sezonun en son maçına kadar sürdürerek şampiyonluğa uzanmak istiyoruz” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir