Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7466 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   25 Mart 2013 - 13:11

Bulut “Bulancak Belediyespor ayakta durmalı”

Büyüt
Küçült
Bulut “Bulancak Belediyespor ayakta
Bulancak Belediyespor Genel Kaptanı Hasan Bulut, sadece BAL liginde mücadele eden bir takım olmadıklarını bir çok branşta 200-250 civarında lisanslı sporcularının olduğunu belirtti.

Bulut “Yüzlerce genç için Bulancak Belediyespor ayakta durmalı”

 Bulancak Belediyespor Genel Kaptanı Hasan Bulut, sadece BAL liginde mücadele eden bir takım olmadıklarını bir çok branşta 200-250 civarında lisanslı sporcularının olduğunu belirtti.

Bulut bu nedenle Bulancak Belediyespor’un mutlaka ayakta kalması gerektiğini, aksi takdirde gençlerin spor yerine farklı kötü alışkanlıklara yönelebileceklerini belirtti.

 Bulancak Belediyespor son üç senede yaptığı altyapı  atılımıyla gençlerin spor okulu konumunu aldı. Yaklaşık 200 lisanslı oyuncusu bulunan, futbol, voleybol ve diğer branşlarda onlarca sporcuya lisanslı spor yapma imkanı tanıyan Bulancak Belediyespor, destek bekliyor.

Bulut “Biz sadece BAL liginde mücadele etmiyoruz”

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediyespor Genel Kaptanı Hasan Bulut, “Biz sadece BAL liginde mücadele eden ve sadece BAL liginde ki takıma enerjisini harcayan bir kulüp değiliz. Yıllardır Bulancak İlçesinde ihmal edilmiş ve yok olmuş altyapıyı canlandırmak için mücadele ediyoruz. Bugün 7 yaşından 19 yaşına kadar Bulancaklı 150’ye yakın gencimize lisanslı spor yaptırmanın gururunu yaşıyoruz. Onlarca minik evladımız gelip hocalarımız nezaretinde her gün spor yapıyorlar. Bu gençlerin arasından belki de büyük yetenekler çıkacak. Ama bizim asıl hedefimiz miniklerimizi, gençlerimizi, cafe, kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır.

Bu gençlere imkan sağlamak bizim görevimiz

Burada Bal liginde mücadele eden A Takımın üst lige çıkması bu miniklerin geleceği için çok önemli. Ama sadece BAL ligine odaklanıp esas altyapıda yapılan önemli hizmeti atlamamak gerekir. Neticede burada 200 civarında miniğimiz ve gencimiz spor yapıp kendini gösterme imkanı buluyorsa bu çok büyük bir hizmettir.

Bu altyapı ordusu daha da büyüyebilir. Ama daha fazla imkanlar sağlamamız gerekir. Malzemesiyle, beslenmesiyle, sahasıyla, hocalarıyla en iyi koşulları  oluşturmak Bulancaklı olan herkesin görevi. Öte yandan BAL liginde mücadele eden Bulancak Belediyespor’un üst lige çıkması bu gençlerin geleceği için hayati önem taşıyor.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir