Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22640 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2017 - 17:41

Çanakçı Giresun’un Gururu

Büyüt
Küçült
Çanakçı Giresun’un

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi kapalı spor salonunda yapılan okullar arası yıldızlar masa tenisi bölge grup müsabakalarında Giresun’un gururu İbrahim AYDIN yönetimindeki Çanakçı Ortaokulu kızlar takımı oldu.

İbrahim AYDIN’ın antrenörlüğünü yaptığı Ayşe Ülkü KARADEMİR ,Seda ÖZTÜRK,  Beyza KARASAKAL ve Nejla AÇAR’ dan oluşan Çanakçı ortaokulu takımı, Artvin, Bayburt, Erzincan, Giresun,  Kars, Ordu, Rize, Samsun,  Tokat ve Trabzon il birincilerinin katıldığı grup elemelerinde Giresun adına yarışan Çanakçı Orta Okulu Ordu ve Erzincan’ı 3-0  yarı finalde ise Samsun’ u 3-1 yendi.

Finalde Artvin takımına yenilmesine rağmen bölge ikincisi olarak 10- 12 Mart 2017 tarihleri arasında Sinop’ ta yapılacak olan okullar arası masa tenisi yıldızlar Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Çanakçı ortaokul müdürü Adem TÜREDİ yaptığı açıklamada; Önce bizlere bu büyük gurur ve mutluluğu bir arada yaşatan İbrahim AYDIN hocama ve öğrencilerime çok TEŞEKKÜR ediyor başarılarının devamını diliyorum. Türkiye şampiyonasında sadece oklumuzu değil aynı zamanda ilimizi de en iyi şekilde temsil edeceğimiz Sinop’ta sorumluluklarımızın bilincinde hareket ederek elimizden gelenin en iyisi yapacağız. İlçemiz için her türlü desteği veren ve eğitim alanında da her zaman yanımızda olan değerli Milletvekilimiz Sayın Cemal ÖZTÜRK’ e ilçe kaymakamımız Sayın Yusuf GEMİCİ’ ye ilçe milli eğitim müdürümüz Zafer BALCI’ ya ve okul aile birliği Başkanımız Kerem GÖDEK ‘ beye Teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Ali KAPLAN – ÇANAKÇI

www.canakci.com.tr



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir