Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20524 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2017 - 11:31

Çanakcıspor Bir İlki Yaşadı.

Büyüt
Küçült
Çanakcıspor Bir İlki

Çanakcıspor Bir İlki Yaşadı.

Giresun Çanakçı ilçesi yıllardan sonra bir ilki yaşamanın heyecanını duydu. İlçe tarihinde ilk kez bir resmi maçı kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Çanakçıspor bir ilke de imza attı. 2008 yılında temeli atılmasına rağmen zaman zaman durma noktasına gelen Çanakçı İlçe Stadı nihayet tamamlanarak hizmete girdi.

23 Nisan 2017 Pazar günü kendi saha ve seyircisi ile buluşan Çanakçıspor, ilk resmi maçını Amatör Liğ takımlarından Güce Belediyespor ile yaptı. Çanakçı ilçe stadında ki ilk resmi maça Çanakçı Kaymakamı Yusuf Gemici, Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, Çanakçıspor Genel Kaptanı Sebahattin Kudal’da hazır bulundular. İlk maç heyecanı yaşayan Çanakçı halkının da maça ilgisi yoğun oldu.

Yaklaşık bir milyon tl ye malolan Çanakçı ilçe stadında Kapalı tribünün yanı sıra diğer sosyal imkanlarda sağlanmış durumda. Çanakçıspor olarak henüz tam olarak liğe hazırlanmış bir kadroya sahip olmadıklarını ifade eden Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, ellerinde ki kısıtlı imkanlarlaÇanakçısporu bugün için enazından liğde tutabilmek için büyük gayret sarfettiklerini belirtti.

Çanakçısporantrenörü Onur Ustaoğlu ise, Çanakçı ilçe Stadının birtakım eksikleri olmasına karşılık bugünkü haliyle Çanakçı için büyük bir yatırım olduğunun altını çizdi. Ellerindeki lisanslı oyuncu sayısının kısıtlı olduğunuda ifade eden Antrenör Onur Ustaoğlu, diğer ilçe takımlarında ilçelerinde bulunan yüksekokul öğrencilerinden faydalandığını, bunun Çanakçı için bir dezavantaj olduğunu belirtti. Gelecek yıl için Çanakçısporun beklenen seviyeye gelmesi ve iyi bir takım oluşturulabilmesi için tüm Çanakçı halkının ve STK larının bir araya gelerek takımlarına katkı sunması gerektiğini söyledi.

Kendi saha ve seyircisi önünde ilk defa resmi bir maça çıkan Çanakçıspor, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Güce Belediyespora 4-0 yenilirken, her iki takım oyuncuları da centilmence oyun sergilediler.

Oynamış olduğu 5 maçta 3 puan alan Çanakçısporudeplasmanda 4-0 yenen Güce Belediyespor ise ilk kez 3 puanla tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Haber ve resim Şaban Kutlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir