Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9251 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2013 - 13:05

Çotanaklar hıncını Dardanelspor’dan aldı.

Büyüt
Küçült
Çotanaklar hıncını Dardanelspor’dan
Ligde 5 haftadan bu yana maç kazanamayan Çotanaklar hıncını Dardanelspor’dan aldı.

Ligde 5 haftadan bu yana maç kazanamayan Çotanaklar hıncını Dardanelspor’dan aldı. Cihan ve Ergün’ün yıldızlaştığı maçta sonradan açılan yeşil-beyazlılar haftalar sonra kazandı. Hem de farklı bir şekilde..

Ligde sıkıntılı bir dönem yaşayan ve haftalardan bu yana galibiyete hasret kalan Giresunspor, Dardanelspor’a patladı.

Teknik heyette yaşanan kan değişikliğinin ardından silkelenen ve kendine gelen Çotanaklar, Çanakkale karşısında maça istediği başlangıcı yapamasa da sonradan açıldı ve farklı kazandı.

Giresunspor, sahasında oynadığı müsabakada Çanakkale Dardanelspor’u 3-0’lık skorla dize getirirken özellikle Cihan Yeşilırmak ve Ergün Çakır’un olumlu futbolları ve attıkları şık goller görülmeye değerdi.

Ligde 5. hafta aradan sonra kazanmayı hatırlayan ve sahasında elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 17’ye çıkartan Giresunspor derin bir nefes aldı.

Öte yandan son haftaların başarılı ismi Çağrı Ortakaya alt adalesine aldığı darbe sonrasında sakatlanırken 51. dakikada oyundan çıkmak durumunda kaldı. Ayrıca Dardanelspor karşılaşmasında sarı kart gören Özgür Yılmaz ile Adlan Canlıka cezalı duruma düştüler.

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Bayram Başkan ***, Fettah Yiğit ***, Barış Turhan ***

GİRESUNSPOR: Eray Çalışkan ***, Hasan Güleryüz ***, Onur Demir ***, Özgür Yılmaz **, Hüsamettin Tut **,  Adlan Canlıka ***, Çağrı Ortakaya ** (Dak. 52 Rıdvan Sağlam ***), Tuncay Süren ** (Dak. 83 Emre Özivgen *), Cihan Yeşilırmak ****, Samed Kartal ** (Dak. 86 Ozan Kılıçoğlu *), Ergün Çakır ****

DARDANELSPOR A.Ş: Erdi Yokuşlu **, Murat Akçay **, Onur Koçak **, Yavuz Özsevim *, Umut Doğru *, Kubilay Sönmez **, Sefa Serbest ** (Dak. 69 Ahmet Kaan *), İlhan Faruk Güler * (Dak. 83 Yasin Mert *), İlker Sayan **, Hakan Barış * (Dak. 69 Serkan Çiftçi *), Mustafa Topuz **

SARI KARTLAR: Hüsamettin, Özgür, Adlan, Tuncay (Giresunspor), Erdi ,  Onur, Kubilay (Dardanel)

GOLLER: Dak. 24 ve 79 Ergün, Dak. 65 Cihan (Giresunspor)

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dak. 13: Maçtaki ilk gol girişiminde bulunan taraf konuk takım Dardanelspor’du. Orta sahadan ceza sahasına atılan derinlemesine pasta İlker pozisyon almaya çalıştı. Bu arada kalesinden çıkan Eray, savunmacı Özgür ile çarpıştı ve yerde kaldı. İlker’in sol çaprazdan vuruşunu önce Özgür, ardından Onur çıkardı. Giresunspor bu dakika da şanslı olan taraftı.

Dak. 19: Tuncay uzaklardan kaleyi yokladı fakat meşin yuvarlak farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dak. 21: Ergün’ün pasıyla topla buluşan Çağrı bu kez kaleyi deneyen isimdi ancak pozisyondan sonuç çıkmadı.

Dak. 22: Samed sol kanatta rakibinden kurtuldu, arka direkte Ergün boştu. Samed kendi vurmayınca deneyince meşin yuvarlak savunmada Onur’dan geri geldi.

Dak. 24 (GOL): Giresunspor golü buldu. Hasan taç atışını hızlı kullandı ve hemen Samed’i gördü. Samed rakibinden kurtulduktan sonra ceza sahasına girdi. Ergün’e alda at dercesine bir pas çıkardı. Kaptan’a sadece dokunmak kaldı. 1-0

Dak. 32: Dardanelspor’da serbest atışı Murat kullandı. Savunmanın uzaklaştırmakta güçlük çektiği top arka direkte bir anda Hakan’ın önünde kaldı. Hakan çekti düzeltti vuruşunu da yaptı ancak iyi yer tutan Eray mutlak bir golü önledi.

Dak. 33: Bu kez Giresunspor mutlak bir golden oldu. Ergün takımı hızlı çıkardı ve orta sahaya kadar sürdüğü topu Tuncay’a attı. Tuncay beklemeden Samed’e çıkardı. Bu oyuncunun plasesi bu kez Dardanel kalecisi Erdi’de kaldı.

Dak. 40: Dardanelspor beraberlik golü için yüklendi. Orta alanda yapılan paslaşmaların ardından Sefa’nın pasıyla topla buluşan İlhan sert vurdu. Eray bu pozisyonda da başarılıydı ve gole izin vermedi.

Dak. 53: Sağ kanattan gelişen Giresunspor atağında Hasan ceza alanına ortaladı, kalesini terk eden Erdi’nin ayaklarıyla uzaklaştırmak istediği top Rıdvan’ın önüne düştü, bu oyuncu gelişine vurdu. Savunmaya çarpan top kornere gitti.

Dak. 65 (GOL): Çotanaklar farkı ikiye çıkardı. Cihan yaptığı presin sonucunda topa sahip olmayı başardı. Rıdvan’ı gördü, o da yeniden Cihan’ı topla buluşturdu. Cihan şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve fark ikiye çıktı.

Dak. 66: Adlan, Hasan’a pasını çıkarttı.  Kalecinin önde olduğunu gören Hasan aşırtma vir vuruş denedi, ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

Dak. 72: Ani gelişen Giresunspor atağında Hüsamettin Samed’i gördü. Bu oyuncunun vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Dak. 79 (GOL): Soldan gelişen Giresunspor atağında Cihan’ın nefis ortasını Ergün şık bir kafa golüyle ağlara gönderdi. 3-0

83. dakikada Ergün, Cihan’a pasını çıkarttı. Bu oyuncunun sert vuruşunda top yan direği yalayarak auta gitti.

Maç 3-0 Giresunspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Haber: Spor28.com

Foto:Cotanaklar.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir