Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8575 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   13 Mart 2013 - 01:01

Dereli Belediye Başkanı Turnuvada

Büyüt
Küçült
Dereli Belediye Başkanı
Giresun-Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu 5.Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvasını Ziyaret etti

   
Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlik Oğlu: 5.Giresun Dernekler Arası Futbol Turnuvasını düzenleyen öncelikle Giresun Federasyonumuzu,Hemşerilerimizi ve sizleri tebrik ediyorum bu organizasyonu Giresun’da gerek görsel gerek yazılı basında takip ediyorum ama bu kadar heyecanlı,bu kadar coşkulu ve katılımın bu kadar yoğun olduğunu tahmin etmiyordum gözümüzle gördük ve manzara bizi gerçekten çok şaşırttı ve heyecanlandırdı,şimdi burada sadece Giresun merkezin değil bütün ilçelerinin,köylerinin ve mahallelerinin temsil edildiği bir ortam var, burada hemşerilerimiz dostluk içerisinde dayanışma ve bütünlük içersinde güzel bir coşku ve heyecan yaşıyorlar .
  Dediğim gibi bu organizasyon çok önemli 5.si yapılıyor, bi Feshanede getirdiğimiz ses gibi,ortaya çıkarttığımız sinerji gibi bu Turnuvanında İstanbul gündeminde ve Türkiye gündeminde çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum,hemşerilerimizin burada elinin güçleneceğini düşünüyorum çünkü Giresunlular çok uyumludur çok fazla talepleri olmaz ama Giresunluların ,İstanbul’da nüfus anlamında en büyük 3.büyük nüfus olduğunu  biliyoruz,bizler bu zamana kadar buralardan siyasi veya belli destekler  anlamında belediyelerden veya yerel yönetimlerden destek almadık ama şimdi Giresun federasyonumuz aracılığıyla bu Feshanenin ve Futbol Turnuvasının gösterdiği etki ile beraber hemşerilerimizin hem siyasi hem de dernek anlamında çok büyük katkılar alacaklarını düşünüyoruz,bunların olması içinde yöneticilerimize büyük iş düşüyor onlarda burada İstanbul Büyük Şehir Belediyesin ve ilçe belediyelerinden bu etkileri ve destekleri alacaklardır.   Biz burada hemşerilerimizi iyi gördüğümüz zaman Memlekette de Giresunlular olarak çok rahatız burada iyi bir temsil yaptığınızı görüyoruz biz bugün bu ortamda bulunmaktan çok mutluyuz Başkanımız ,Yöneticilerimiz ve ayrıca Dereli Bahçeli Derneğimizin daveti üzerine buraya geldik burada olmaktan gerçekten onur ve gurur duydum. Turnuvaya katılan tüm takımlara dostluk çerçevesinde başarılar diliyorum dedi.


  GİMEV (Giresun İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı) Başkanı Ali Aydın: Giresun Federasyonuna,STK Temsilcileri ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum,öncelikle Zeki Başkanıma hoş geldiniz diyorum, bu turnuva gösteriyor ki Giresunluların tek yumruk ve birlik,beraberlik içerisinde İstanbul’da dağa güçlü dağa ileriye bakan bir turnuva , Giresunluların,Giresun’a hizmet noktasında hiçbir endişenin olmadığını burada görüyoruz,aramızda çatlak sesler olabilir ,kırgınlıklar olabilir,kendisini burada göremeyenler olabilir,davet edildiği halde gelmeyen olabilir,bunları bir kenara bırakarak biz bu turnuvanın ve feshanenin hem vakıflar olarak hem stk’lar olarak bir araya gelerek Giresun’a ve Giresunlulara nasıl hizmet edebiliriz bunun çalışmalarını yapmamız gerekiyor bunada Giresun Federasyonumuzun öncülük ettiğini ve Vakfımızın da bu döngünün içerisinde olduğunu hep beraber müşaade ediyoruz. İnşallah bundan sonraki günlerde geçen hafta Ordu STK Başkanları ile yapmış olduğumuz toplantıda Ordu ve Giresunluların bir araya gelerek Karadeniz’e daha fazla hizmet edeceğini Giresun Federasyonunun çatısı altında görmüş olduk. İnşallah bize düşen görev,Federasyonumuza düşen görev ve bütün Dernek Başkanlarına düşen görevler var, bu görevlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde yerine getirmeye çalışacağız,ben bu çalışmaların bu toplantıların büyüyerek devam edeceğini düşünüyorum hepinize teşekkür ediyorum dedi.

  Dereli Bahçeli Dernek Başkanı Avni Özcoşkun: Bahçeli mahallesi dernek başkanı olarak bu turnuvaya katılmaktan mutluluk duyuyorum, öncelikle Giresun Federasyonumuza bu turnuvayı düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum çünkü Giresun için Karadeniz için bu organizasyonun Faydalı olacağına inanıyorum , bizde Bahçeli mahallesi olarak bu turnuvaya katıldığımız için çok mutluyum ve bu turnuvaya hakikaten renk kattığımıza inanıyorum,bu turnuvanın başarılı geçeceğine ve bu turu geçmek için oynayacak olan kendi takımıma ve rakibimize başarılar diliyorum. GİMEV Vakfı Başkanımıza da teşekkür ediyorum tanıştığımız için memnun oldum bizim tek amacımız Giresun’u temsil etmek Bahçeliyi,Dereliyi temsil etmek,Karadenizi temsil etmek teşekkür ediyorum dedi.



Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı ve Turnuva Komitesi Başkanı Abdullah Akgün: Ben öncelikle Giresun’a gittiğimiz zaman hep yanımızda olan İstanbul’da yaptığımız etkinliklerde her zaman içimizde olan ,gerçekten insanların,toplumun,halkın arasına karışan Dereli Belediye Başkanımızı bu gün burada görmekten Giresun Federasyonu adına onur duydum gurur duydum, ben Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum böyle bir etkinliğimizde yanımızda olduğu için.   Biz her hafta burada çok değişik insanlar görüyoruz ama Giresun’dan gelen bir Belediye Başkanımızı gördüğümüz zaman milli duygularımız çok güzel bir şekilde kabarıyor , özellikle ben Dereli Bahçeli Derneği Başkanıma ve dernek yönetimine ve Derelilere çok teşekkür ediyorum, neden derseniz 5 senedir yapmış olduğumuz bu turnuvalarda turnuvanın en renkli takımı Dereli Bahçeli ve Dereli Akaya olmuştur o yüzdende bu çabalara bu gayretlere ve bu güne kadar bizlere destek bazında sahip çıkan Dereli Bahçeli Takımı sorumlusu ve Başkanına ben teşekkürlerimi sunuyorum yi Dereli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum her zaman Başkanımız yanımızda görmekten de onur duyuyorum dedi.



Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu Son olarak şunu ilave etmek istiyorum biz biraz önce buradaki yerel yönetimleri söyledik özellikle biz Dereli Belediyesi ve Dereli Halkının yanında olan Bağcılar Belediyesi Başkanı Lokman Çağırıcı’ya sizlerin aracılığıyla çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcıya çok teşekkür ediyorum bu teşekkürü tüm Dereli’liler adına ediyorum Dereli ilçemizde yapılan Yüksek okul’a Lokman Bey’in çok büyük katkıları oldu inşallah onun isminin verilmesi ile beraber okulumuzun diğer eksiklerini tamamlayacağız,sizler aracılığı ile Giresunlunun ve Federasyonun çoğu olayında yanında olan Lokman Bey’i sizler aracılığı ile tekrar tebrik ediyor gönülden teşekkür ediyorum dedi.

   

Haber: Bora AKGÜN Kamera: Olcay Koç Kaynak: www.giresunhabera.com





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir