Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6677 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2012 - 20:53

Dev Çotanaklar, Dolu Dizgin Geliyor: 54-74

Büyüt
Küçült
Dev Çotanaklar, Dolu Dizgin Geliyor:
Yeşil Giresun Belediyespor, Türkiye Basketbol 2 Ligi'nde rakip tanımıyor.

Üst üste aldığı 5. galibiyetle, ligin en sert ekiplerinden biri olduğunu ispatlayan Dev Çotanaklar, İzmir’de karşılaştığı Başkent Gençlik’ (Göztepe) 20 sayı farkla (54-74) yenerek, galibiyet serisini 6 maça çıkararak gücünü bir kez daha ispatladı.

Maçın ilk periyodundan itibaren rakibine ağırlığını hissettiren Yeşil Giresun Belediyespor, başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyerek 1. periyodu 7 sayı farkla (14-21) önde tamamlamayı başardı.

Maçın 2. periyodunda da etkili bir oyun sergileyen Dev Çotanaklar, bu periyotta 10-16’lık bir skor elde ederek maçın ilk devresini 13 sayı farkla (24-37) tamamlayarak soyunma odasına gitti.

Maçın 3. periyodunda alınan skor, 1. periyotla birebir aynı olması dikkat çekerken; bu periyotta da 7 sayı fark (14-21) atan ekibimiz, 3. periyodu 20 sayı farkla (38-58) tamamladı.

Maçın final periyodu olan 4. periyoda 20 sayı farkla önde başlayan Yeşil Giresun Belediyespor’da, bir miktar performans düşüklüğü gözlense de, bu periyotta rakibine geçilmedi ve 4. periyotta 16-16 bir skor alındı ve karşılaşma 54-74 Yeşil Giresun Belediyespor lehine sonuçlandı.

Dev Çotanaklar’da İsmail Çevik, 17 sayı ile takımının galibiyetinde en önemli katkıyı sağlarken, önceki maçların sayı rekortmeni Alex Gordon da 10 sayı ile galibiyette rol oynadı.

Bu galibiyetle 18 puana ve 6. sıradan, 4. sıraya yükselen ekibimiz; lider Maliye Milli Piyango’dan 2 puan geride ve şampiyonluk yolunda sağlam adımlarla yürüyüşüne devam etti.

Maç sonrası bir değerlendirmede bulunan Yeşil Giresun Belediyespor Kulüp Başkanvekili Bülent Yavuz, "Yeşil beyazlı takımımız, ligin en güçlü ekiplerinden biri. Liderle aramızda sadece 2 puan var. Galibiyet serimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki müsabakalarda da bu seriyi sürdürecek ve zirvedeki yerimizi alacağız." dedi.

Giresun'da basketbol heyecanının üst seviyelere çıktığını da dile getiren Yavuz, "Bu Çarşamba günü Giresun'da Bandırma Kırmızı'yı ağırlayacağız. Kendi evimizde çok üst düzey bir performans sergiliyoruz. Tabiki bunda Çotanak taraftarlarımızın etkisi çok büyük. Kendi salonumuzda maç kaybetmiyoruz. Çarşamba günü Bandırma Kırmızı'yı da yenerek galibiyet serimizi 7'ye çıkaracağız." diye konuştu.

Kerasushaber.net 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir