Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7490 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   20 Nisan 2013 - 18:53

Dev Çotanaklar, Milli Piyango'ya Şans Tanımadı

Büyüt
Küçült
Dev Çotanaklar, Milli Piyangoya Şans
Giresun'daki karşılaşma da benzer bir mücadeleye sahne olurken, iki ekipte galibiyet için müthiş bir performans sergilediler.

Yeşil Giresun Belediyespor, Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı ve müthiş bir mücadele gösterdiği karşılaşmada Maliye Milli Piyango’ya, normal süresi 95-95 beraberlikle biten ve 2 uzatma sonunda 122-119’luk skorla mağlup olmuştu.

Giresun’daki karşılaşma da benzer bir mücadeleye sahne olurken, iki ekipte galibiyet için müthiş bir performans sergilediler.

Maçın tüm periyotlarında başa baş skorlar tabelaya yansırken; final periyodunda maçı lehine çevirmeye başaran Yeşil-Beyazlı Dev Çotanaklar, Maliye Milli Piyango’ya bu sefer şans tanımadı.

Salon:

Giresun 19 Eylül Spor Salonu

Hakemler:

Çetin Artan, Uygar Kurt, Ali Cihan Yıldırım

Yeşil Giresun Belediyespor:

Alex Raymond Gordon (18), Barkın Haluk Çınar (17), İsmail Çevik (15), Ümit Türkoğlu (15), Gökper Gen (2), Azizcan Özdemir (4), Oğuz Erdoğan (6), John Obinna Ofoegbu (10)

Maliye Milli Piyango:

Arif Erhan Kocamış (3), Orbay Kaya (2), Zachary Darnell Graham (3), Mustafa İlkay Okay (5), Cihad Şahin (4), Gökhan Karabıyık (11), Recai Öztürk (8), Hakan Yapar (22), Barış Ömer Erlim (6), Derek Rolland Williams (10)

1. Periyot: 24-22

2. Periyot:  23-23

1. Devre: 47-45

3. Periyot: 23-21

4. Periyot: 17-8

Maç Sonucu: 87-74

Geçen hafta İstanbul deplasmanında ligde düşme korkusu yaşayan Pertevniyal’ karşı beklenmedik bir mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Yeşil Giresun Belediyespor, play-off öncesi mağlubiyetin artık telafisinin olmadığı bu dönemde ilk 2 sıra için çok önemli bir galibiyete imza attı.

Maçın tüm periyotları çok yakın sayılarla tamamlanırken, karşılaşmanın final periyodu olan 4. periyodunda özellikle savunmada müthiş bir performans sergileyen Dev Çotanaklar, diğer 3 periyotta sürekli olarak 20’li sayıların üzerine çıkmayı başaran Maliye Milli Piyango’nun hızını 4. periyotta kesti ve play-off öncesi çok kritik bir galibiyete imza attı.

Karşılaşmada dikkat çeken bir diğer konu da Yeşil-Beyazlı ekibimizin sayı yükünü bu maçta da  yıldız oyuncusu Alex Raymond Gordon taşımak zorunda kalmadı. Maçta 18 sayı atan Alex Raymond Gordon’un yanı sıra Barkın Haluk Çınar, İsmail Çevik, Ümit Türkoğlu ve John Obinna Ofoegbu çift haneli rakamlara ulaşarak play-off öncesi takım olma adına umutlarımızı daha da yükseltti.

Yeşil Giresun Belediyespor, gelecek haftaki ligin son hafta mücadelesinde Manisa ekibi Akhisar Belediyespor’a konuk olacak. 27 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 15:00’de başlayacak bu karşılaşma play-off öncesi hangi takımın ligi 2. bitireceğini göstermesi açısından da büyük önem taşıyor.

www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir