Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11413 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2014 - 00:52

Devler İstanbul' da Farklı Kazandı 57-78

Büyüt
Küçült
Devler İstanbul da Farklı Kazandı
İstanbul DSİ'nin konuğu olan Yeşil Giresun Belediyespor rakibini 21 sayılık farkla 57-78 yenerek, BEKO Basketbol Ligi yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 16. Hafta mücadelesinde Yeşil Giresun Belediyespor, deplasmanda İstanbul DSİ ile karşı karşıya geldi. Yeşil Beyazlılar, maçı ilk periyottan son periyoda kadar kontrolü altında götürerek, salondan 57-78’lik skorla galip ayrıldı.

İSTANBUL DSİ: 57 – YEŞİLGİRESUN BLD: 78

SALON: Cafer Ağa

HAKEMLER: İsmail Keser, Aydın Karaçam, Egemen Ercan

İSTANBUL DSİ: Damier Pitts(5), Barkın Çınar(3), Ömer Sancaklı(5), Cihad Şahin(10), Erdal Albayrak(3), Mehmet Baras(2), Nenad Delic(15), Melih Kapucu(4), Soner Şahin(10).

YEŞİL GİRESUN BLD.: Marcus Hall(29), Heytvelt(11), Oğuz Erdoğan(11), Orçun Göllü(14),Yunus Çankaya(2), İsmail Çevik(3), Gökhan Yazıcıoğlu(3), Can Özcan(5).

PERİYOTLAR: (16-24), (24-39) | (43-62), (57-78)

RAHAT KAZANDIK

Parkeye, Marcus Hall, Oğuz Erdoğan, Orçun Göllü, İsmail Çevik ve Joshua Heytvelt 5’lisiyle çıkan Dev Çotanaklar,karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. İlk periyodu 16-24’lük üstünlükle kapatan Yeşil Giresun Belediyespor, oyunun kontrolünü ikinci periyotta da kaybetmedi. Dev Çotanaklar, bu periyodu da 24-39’luk skorla geçerek soyunma odasına galip gitti. İlk yarıda Yeşil Beyazlılar’ın Marcus Hall 16 sayıyla oynayarak takımın en skorer oyuncusu oldu.

FARKI KORUDUK

Ekibimiz ikinci yarıya 4-0’lık seri ile başladı. (24-43). İstanbul DSİ 3. periyotta bir ara farkı 15 sayıya kadar indirse de Yeşil Giresun Belediyespor, bitime 1 dakika 50 saniye kala 6-0’lık seri yakaladı ve yeniden skoru 39-60’a taşıdı. Dev Çotanaklar, bu periyodu da 43-62 önde tamamladı. Üçüncü periyotta ev sahibi ekibi 19 sayı atarken, Giresun temsilcisi 23 sayıyla oynadı.

BİR ENGEL DAHA AŞILDI

Son periyotta maçın hakimiyetini iyice eline alan Yeşil Giresun Belediyespor, mücadelenin sonunu da istediği gibi bitirdi. Dev Çotanaklar, karşılaşmadan 57-78’lik sonuçla galip ayrılarak, BEKO Basketbol Ligi yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmiş oldu.

Özgür ERDOĞAN / Giresunsporgazete.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir