Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10132 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   03 Mart 2014 - 11:02

Devler Kendi Evinde Mağlup Oldu

Büyüt
Küçült
Devler Kendi Evinde Mağlup
Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı TÜYAP Büyükçekmece'ye 65-78'lik skorla mağlup oldu.

Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı TÜYAP Büyükçekmece’ye 65 – 78’lik skorla mağlup oldu.

 

Büyükçekmece karşılaşmayı gerek pota altını iyi kullanarak, gerekse Yeşil Beyazlı ekibe top kayıpları yaptırarak (22) bütün maçı önde oynadı. Seyircisinin büyük desteğine rağmen Çotanaklar momentumu değiştirecek hamleleri gerçekleştiremedi ve yerli oyunculardan yeterli katkı alamadı.

 

Yeşilgiresun'da Marcus Hall 23 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Joshua Heytvelt 15 sayı, 14 ribaund, Yunus Çankaya 15 sayı üretti.

 

Büyükçekmece'de ise Jamel Seawright 25 sayı, 9 ribaund, Alican Güney 15 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Paris Horene 15 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Deniz Can Yiğit 12 sayı ile oynadı.

 

Yeşilgiresun Belediyespor Koçu Yücel Platin, “Kötü bir mağlubiyet aldık. Özellikle Vestel galibiyetinden sonra bu yenilgi hesap hatası oldu. Bazen yok olmak istesiniz. O psikolojideyim. Basketbol detayından çok enerji yükseltme maçıydı. Hep 10 sayı farkla gitti. Haklı bir galibiyet aldılar. İkinciyiz. İki galibiyet vardı bir galibiyete indi. İki üç kritik yerde döndüremedik maçı. Rotasyonu arttıramadım. 10 maç kaldı. Bugün kazansak çok farklı olacaktı. Bu maç olmamalıydı. Üzerimde ve kalbimde sanki 10 tonluk yük var.” Dedi.

 

Yeşilgiresun Belediyespor’da Oğuz Erdoğan, “İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama hedefimizden sapmış değiliz. İstediğimizi sahaya yansıtamadık. Bazen olmaz. Bugünde o günlerden biri oldu. İnşallah bunu telafi edeceğiz ve Play-off’larda iyi bir yer tutacağız.” dedi.

 

TÜYAP Büyükçekmece Basketbol oyuncusu Ömer Ünver, Çok iyi mücadele oldu. Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Gerek oyuncu gerekse de seyircisiyle zor bir deplasman. Çıkışta olan bir takımız. Burada da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.”

 

TÜYAP Büyükçekmece Basketbol’da Koç Özhan Çıvgın, “Ligin ikinci yarısına gayet iyi başladık. Akhisar, Gelişim ve Giresun’u da kazandık. Yükselişimiz devam ediyor. Şimdi Hacettepe maçını düşünüyoruz.”

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir