Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8704 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2014 - 10:16

Devler Muhteşem Galibiyetle Başladı 91-69

Büyüt
Küçült
Devler Muhteşem Galibiyetle Başladı
Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Bandırma Kırmızı basketbol takımını ağırladı.

Yeşilgiresun Belediyespor sezonun ikinci yarısının ilk maçında rakibini 91 – 69’luk skor ile yenmeyi başardı.

Çeyrekleri 26-19, 43-39, 67-54 önde dönen Yeşil beyazlı ekip son periyoda ağırlığını hissettirip farkı 22'ye çıkardı.

İki takım da yüzde 43 ile üçlük attı, Bandırma Kırmızı'nın ribauntlarında küçük farkla da olsa üstünlük sağlaması dikkat çekti, bunlara karşılık asistte 21-8 gibi fark yapan Yeşilgiresun Belediye 11 top çalıp kolay sayılar attı.

Yeşilgiresun Belediye'de Marcus Hall 17 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Yunus Çankaya 21 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Joshua Heytvelt 24 sayı, 12 ribaundla istatistiklerde öne çıktı.

Bandırma Kırmızı'da Eugene Todd 18 sayı, 3 ribaund, Cenk Şekeroğlu 16 sayı, 9 ribaund üretti.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Bandırma Kırmızı oyuncusu Ayberk Güleryüz, “Maçın ilk yarınsa iyi başladık takım olarak. İki periyot yaptığımız müdafaayı isterdik tüm maça yaymayı ama olmadı. Genç olduğumuzun verdiği dezavantajlardan bir tanesi olsa gerek. Daha çok tecrübe edinip eksikliklerimizi tamamlayacağımıza inanıyorum. Teşekkürler.”

Oyuncu Güleryüzden sonra konuşan Bandırma Kırmızı Koçu Yalçın Küçüközkan ise, “Maçın sonucundan dolayı çok üzgünüm. Biz çok genç bir takımız. Burada birinci devrede yaptığımız mücadele taktire şayandır. Bence Giresun halkına da güzel bir basketbol seyrettirdik. Ama üzgünüm ki bunu devam ettiremedik. Bazı nedenlerden dolayı bu böyle oldu. Hem genç bir takım ve yapılan hatalar çok basit hatalar olabiliyor. Maçta kalmak zor oluyor. İsterdim ki maçın sonuna kadar o güzel basketbol devam etsin. Hak eden kazansaydı ama oralara taşıyamadık maçı. İlk yarıdan sonra beklerdim ki maçın sonuna kadar mücadele edelim. Ama dediğim gibi genç takım olduğundan çok basit hatalarda her şey değişebiliyor. Gerçekten müthiş bir seyirci var. Onları da takdir etmek lazım. Bazı yerlerde seyirci maç seçiyor ama burada öyle bir şey yok. Bunu çok beğendim. İlk defa geliyorum buraya. Yeşilgiresun Belediyespor birinci ligi hak eden takımlardan bir tanesi. Burası da zor bir deplasman. Buranın zor olduğunu bilerek geldik.” dedi.

eşilgiresun Belediyespor oyuncusu Tansu Aksoy, “İkinci yarıya çok iyi çalışarak başladık. İkinci yarıya galibiyetle başlamak çok güzel oldu. Her nekadar karşı talkım ligin sonuncusu olsada bizim için fark etmedi. İyi çalıştık, iyi hazırlandık ve başardık. Maç esnasında düştüğümüz anlarda oldu. Ama buna rağmen üstesinden geldik. Takım hazır birinci lige çıkmak için ve bizde bunu çok istiyoruz. Her maçı final gibi görüyoruz.”

Takımın enerjisinden memnun olduğunu söyleyen Yeşilgiresun Belediyespor Koçu Yücel Platin ise konuşmasından şunları söyledi. Platin, “Güzel ve mücadeleci bir maç oldu. Bize gösterdi ki bu sezon her maç çok kritik. Ölüm korkusu olan takımlar var. Düşme korkusu olan. 16 maç kala artık her şey kısalıyor. Bandırma kırmızı takımı bize karşı her türlü alan savunmasını denediler. Bugünde çok sürpriz bir sonuç oldu. Maliye Milli Piyango Akhisar’ı yendi deplasmanda. Son 16 hafta bloklaşmalar oluşur. Müdafaalarda birkaç kronik hatalarımız vardı ama onlar artık yok olmaya başladı. Hücumda büyük problemimiz üç sayı yüzdemizdi. Benim en büyük derdim bir veya ikinci bitirmek. Seyircimizde büyük bir destek sağladı. Desteklerini hiç eksik etmediler.”


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir