Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9230 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   27 Ekim 2013 - 14:11

Devler Seriye Bağladı 83-64

Büyüt
Küçült
Devler Seriye Bağladı
Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Best Balıkesir’i 83 – 64 yendi.

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Best Balıkesir’i 83 – 64 yendi.

19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda Best Balıkesir'i ağırlayan Dev Çotanaklar, özellikle ikinci periyotta sergilediği performansla parkeden galip ayrılmasını bildi ve üst üste 4. galibiyete imza attı.

Üç sayı bölgesinden hatırı sayılır yüzde (58.3-14/24) yakalayan Yeşilgiresun Belediye'de Can Özcan 5/6, Marcus Hall 5/9 isabet sağladı.

Yeşilgiresun Belediye'de Marcus Hall 18 sayı, 10 asist, 3 ribaund, Yunus Çankaya 15 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Canb Özcan 15 sayı, Joshua Heytvelt 10 sayı, 9 ribaundla istatistiklerde öne çıktı.

Best'te ise Juanyea Pattillo 24 sayı, 11 ribaund, Drazen Zlovanic 11 sayı ile oynadı.

“GÜÇLÜ BİR TAKIM OLDUK”

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Yeşilgiresun Belediyespor Koçu Yücel Platin, “Çok iyi yolda ilerliyoruz. Güçlü bir takım olduk. Neredeyse tek vücut oynuyoruz. İstediğimiz zaman sertleşe biliyoruz. Lige 4’te 4’le başladık. Maça iki defa giren Kaan Güner adeta maçın ritmini değiştirdi. Ligin daha başındayız. Önümüzde uzun bir yol var. Bu takıma güveniyorum. İnşallah nazar değmez. Bu sene ilk 2’ye girmek çok önemli. Çok büyük konsantrasyonumuz var. Keyifli bir akşam yaşadık. Ayrıca seyircimizin destekleri de bizleri gururlandırıyor.” Dedi.

“HEDEFİMİZ BEKO LİGE ÇIKMAK”

Platinden sonra konuşan Yeşilgiresun Belediyespor oyuncusu Yunus Çankaya, “Sezona geç başladık. Günden güne iyi gidiyoruz. Tempolu antrenmanlar yapıyoruz. Eksikliklerimizi yaptığımız antrenmanlarla onarmaya çalışıyoruz. Bizim takımın artısı; Her maç birini öne çıkarabiliriz. Önemli olan takım olarak birşeyler yapmak. Sonunu iyi getirmek istiyoruz. Lig çok uzun. Bizim hedefimiz lige çıkmak. Yüzde yüz performansımızı elde edene kadar maç kaybetmeden o periyodu geçersek çok büyük artı olacak. 4’te 4 yaptık. İyi yoldayız.” İfadelerini kullandı.

“YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR’U KUTLUYORUM”

Best Balıkesir Koçu Mustafa Derin, “Yeşilgiresun Belediyespor’u kutluyorum. Seyirci ile çok iyi bütünleşen ve bunu da istatistiğe yansıtan bir takım. Ne zamandır böyle bir şut yüzdesi görmedim. Kaliteli bir takım. Tebrik ediyorum. Çok iyi müdafa yapamadık. Zaten yüzdeler belli. Başarılar diliyorum.” Dedi.

“KÖTÜ SAVUNMA YAPTIK”

Best Balıkesir oyuncusu Merthan Mutlu ise yaptığı kısa açıklamada, “İyi mücadele ettik. Kötü savunma yaptık. Rakibimiz yüzdeli oynadı.” İfadelerini kullandı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir