Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11693 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2014 - 17:19

Devlerimizden Bir Galibiyet Daha!: 87-65

Büyüt
Küçült
Devlerimizden Bir Galibiyet Daha!:
Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Teknik Üniversitesi’ni ağırladı.

Parkeye Marcus, İsmail, Can, Heytvelt ve Orçun 5’lisiyle çıkan Dev Çotanaklar, karşılıklı sayılarla başlayan maçın ilk çeyreğini 20-18 önde geçerken, ikinci çeyreği de 40-38 üstün kapatarak devre arasına girdi. Maçın ikinci devresinde üçüncü çeyreği de 70-51 galip tamamlayan Yeşil Beyazlı ekip, dördüncü periyotta da kontrolü elden bırakmadı ve son 5 dakikayı 81-54 önde kapatan Dev Çotanaklar, kalan bölümde bulduğu 6 sayıyla rakibini 87-65 galip gelmeyi başardı.

Yeşil Giresun Belediye'de Marcus Hall 33 sayı (6/9 üçlük), 5 ribaund, 6 asist, 5 top kaybı, Can Özcan 15 sayı (3/5 üçlük), 2 asist, Joshua Heytvelt 13 sayı (2/4 üçlük), 8 ribaundla oynadı.
İTÜ'de ise Murat Erensoy 19 sayı (0/3 üçlük, 9/9 iki sayı), Barış Gökalp 10 sayı, Corsey Edwards 11 sayı, 8 ribaund üretti.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Yeşilgiresun Belediyespor’un tecrübeli koçu Yücel Platin, “Hesap dışı mağlubiyeti sonrası bu maça çıktık. Bu maçta devreye kadar kötü oynadık. İkinci yarı biraz sertleştik. Ondan sonrada rahat bir galibiyet oldu. 4-5 hafta sonra bloklar yavaş yavaş yerine oturacaktır. Benim hesabımda bazı yerler var. Ama şuan için bunları açıklamak erken. 12 maçın hepsi final. Hepsini play-off maçı gibi oynamak lazım. Öyle de yapacağız. Şunuda buradan söylemek istiyorum, Takım Oğulcan’ı çok seviyor. Son 5 dakika kala herkes Oğulcan abi, Oğulcan abi diyor. Gelecekte belki de işin idari tarafında olur.” dedi.

Yeşilgiresun Belediyespor’un genç oyuncusu Oğulcan Uzun, “İlk yarı biraz zorlandık ama ikinci yarı çok iyi toparlandık. Güzel bir galibiyet oldu. bana süre verdikleri için yücel hocam ve semih hocama çok teşekkür ederim. Tüm ağabeylerim de bana destek oluyor. Gelen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi oyuncusu Ralfi Mizrahi, “Maçı ilk yarıda iyi savunmayla kafa kafaya getirdik. Ancak ikinci yarıda Yeşil Giresun Belediyespor yabancılarıyla ve taraftarlarıyla ofansine karşı koyamadık. Giresun maçın haklı bir şekilde galibidir.” dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi koçu Taner Günay, “İlk yarı gösterdiğimiz direnci, ikinci yarıda gösteremedik ve soyunma odasından gevşemiş şekilde çıktık. 5 hatalı yardım yaptık. Rakibimizin kuvvetli olduğunu, 1. Lige aday olduğunu bildiğimiz için oraya gerekli reaksiyon vermediğimizi düşünüyorum.” diye konuştu.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir