Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7412 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   17 Ekim 2011 - 18:47

Engellilerin Avrasya Maratonu zaferi.

Büyüt
Küçült
Engellilerin Avrasya Maratonu
Avrasya Maratonu'na katılan Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük başarılar elde etti.

Engellilerin Avrasya Maratonu zaferi... 

Avrasya Maratonu'na katılan Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük başarılar elde etti. Bayanlar kategorisinde Hamide Kurt birinci, Zübeyde Süpürgeci ikinci olurken, Erkekler kategorisinde Ömer Cantay ikinci, Semih Görkem Kıyar üçüncü oldu.  

Yurt içinden ve yurt dışından binlerce kişinin katıldığı 33. Avrasya Maratonu'na Bağcılar Belediyesi Engelliler Kulübü sporcuları da katıldı. Yarışmaya katılan 9 sporcudan dördü dereceye girmeyi başardı. Bayanlar kategorisinde, Hamide Kurt Avrasya Maratonu'nu birinci tamamladı. Aynı kulüp sporcusu Zübeyde Süpürgeci ise Hamide Kurt'un ardından ikinci oldu.  

Maraton'a katılan erkek sporcular da önemli başarılar elde etti. Milli Atlet Ömer Cantay, erkekler kategorisinde ikinci olurken, Semih Görkem Kıyar Maraton'u üçüncü tamamladı.  

"Sporcularımıza her zaman güvendik ve onlar da bizim bu güvenimizi boşa çıkarmadı" diyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı açıklamada, "Avrasya Maratonu'na katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Onlar Maraton'a katılarak engellilerin neleri başarabileceklerini bir kez daha göstermiş oldular. Bizim onlara olan desteğimiz her zaman devam edecek" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir