Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8625 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2013 - 10:18

Galibiyet Özlemi Sürüyor: 70-81

Büyüt
Küçült
Galibiyet Özlemi Sürüyor:
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul BB. Basketbol takımını ağırladı.

Parkeye Marcus Hall, Yunus, İsmail, Heytvelt ve Oğuz beşlisiyle çıkan Dev Çotanaklar, karşılaşmaya 7-0’lık mağlubiyet serisiyle başladı. Yeşil Beyazlılar, bu seriyi Marcus(3), İsmail(3) ve Heytvelt(3)’le peş peşe bulduğu sayılarla bozsa da ilk periyot 21-21 eşitlikle, ilk yarıda 37-40 sona erdi.

Üçüncü periyotta rakip potaya 19 sayı bırakan Dev Çotanaklar, bu periyotta farkı 3’e indirdi.(56-59).

Son periyotta Yeşil Giresun Belediyespor’un savunma değişiklikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un hızını kesmedi ve konuk ekip sahadan 11 farkla galip ayrıldı.(70-81)

İSTATİSTİKLER
Yeşil Giresun Belediyespor’da Marcus Hall 14 sayı, Ümit Türkoğlu 10 sayı, 4 ribaunt, Yunus Çankaya 13 ribaunt, 7 sayı, 5 asist, Joshua Heytvelt 18 sayı, 8 ribauntla oynadı.

Konuk takımda ise 9 oyuncudan skor geldi, Marque Perry 15 sayı, 5 ribaunt, Recep Doğrusöz 11 sayı, Tufan Önen 15 sayı, Eric Buckner 17 sayı, 16 ribauntluk performans oluşturdu.

“BİZ YAPTIK, BİZ DÜZELTECEĞİZ”
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan Yeşilgiresun Belediyespor oyuncusu Oğuz Erdoğan, “Bir şeylerin eksik gittiğinin farkındayız ve ondan dolayı da çok üzgünüz. Bir şeyler eksik. Herkesten özür diliyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Biz yaptık, biz düzelteceğiz.” dedi.

“GİRESUN ÇOK SEVDİĞİM BİR ŞEHİR”
Erdoğan’dan sonra konuşan Yeşilgiresun Belediyespor Koçu Yücel Platin, “Çok üzgünüz. Gerekli tedbirleri alacağız. Bir enerji problemi var. Basketbol detayıyla alakalı olduğunu zannetmiyorum. Kaldı ki kariyerimde işlerin bu kadar tersine döndüğünü hatırlamıyorum. Çok üzgünüm. Seyirci de haklı olarak tepki gösterdi. Çok haklılar. Kaybetme şeklimiz keyifsizleşmeye başladı. Bende kendime göre düşüneceğim. Böyle gitmeyecek. En sert önlemleri alacağız. Şehir çok küçük. Bazen saklanmak istersin. Saklanamıyorsun. Çocukların ve benim kafam eğik. Bir sürü kişiden eleştiriler alıyoruz. Bu maç bize ağır geldi. Giresun çok sevdiğim bir şehir, sevdiğim bir yönetim. Hiçbir şey kaçmadı. Sezon sonunda yine 1. bitirebiliriz”

“BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ”
İstanbul BB. Oyuncusu Recep Doğrusöz, “İki takımda ligin üst sıralarını zorlayacak takımlar. Hem Giresun hem biz bir, iki kötü maç kayıp ederek kriz ortamında geldik buraya. Bundan dolayı da bu maç bizim için çok önemliydi. Seyirci atmosferi ile beraber buradaki deplasman zaten Yeşilgiresun’un gücünden ziyade, taraftarların oluşturduğu sinerjiye sahipti. Kazanmamız çok önemliydi, üst sıralara aday olduğumuzu gösterebilmek için. Giresun’a da başarılar diliyoruz” dedi.

“GALİBİYET ALABİLMEK ÇOK ÖNEMLİDİR”
İstanbul BB Koçu Hakan Yavuz ise, “Geçen seneki gibi, kötü bir dönemde buraya geldik. Galibiyet alabilmek çok önemlidir. Bir iki hafta kayıp eden aşağıya iniyor, iki hafta kazanan yukarı çıkıyor. Uzun oyuncu olarak Cem Coşkun yoktu ve onun büyük sıkıntısını yaşadık maçın içinde. Oyunun belli bölümlerinde oyuncuların zaaflarından faydalanmaya çalıştık ve bunun sonucunda da maçı kazandık. Kimin kimi yeneceği bir ligde, bizim böyle bir galibiyet almamız tabi ki çok öneli bir artı” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir