Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7083 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   24 Eylül 2012 - 10:06

Gece Maçını Bakan'da İzledi

Büyüt
Küçült
Gece Maçını Bakanda
2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunspor, ilk gece maçını bu akşam Ünyespor'la oynadı. Maçın 2. yarısının büyük bir bölümünü İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin'de izledi.

Gece Maçını Bakan'da İzledi

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Giresunspor, ilk gece maçını bu akşam Ünyespor’la oynadı. Maçın 2. yarısının büyük bir bölümünü İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin'de izledi.

 

Atatürk Stadında saat 19.00 da başlayan maçın 2. Yarısında şeref tribününde yerini alan Bakan Şahin, stada girişi sırasında seyircilerden büyük alkış aldı. Bakan Şahin maç tamamlanmadan Rize’ye gitmek üzere stadyumdan ayrıldı.

 

Maça ayrıca Ali Dursun Ali Şahin, Milletvekili Mehmet Geldi, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve çok sayıda üst düzey yönetici de izledi.

 

Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği maçı Giresunspor 4. Dakikada Süleyman Varlık’ın attığı golle  1-0 kazandı.

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir