Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6888 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2011 - 11:26

Giresun Belediye Başkanı Aksu'dan, Giresunspor'a Destek Çağrısı

Büyüt
Küçült
Giresun Belediye Başkanı Aksudan, Giresunspora Destek
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor'un zor bir süreçten geçtiğini, bu nedenle tüm Giresun halkını kulübe destek olmaya çağırdı.

Giresun Belediye Başkanı Aksu'dan, Giresunspor'a Destek Çağrısı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor'un zor bir süreçten geçtiğini, bu nedenle tüm Giresun halkını kulübe destek olmaya çağırdı.

Aksu, düzenlediği basın toplantısında, Giresunspor Kulübü Başkanı Ömer Ülkü'nün, şike soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından Giresunspor'da bazı olumsuz durumların yaşanmaya başladığını belirtti.

Giresunspor'un son dönemlerde hiç istenmeyen olaylarla karşı karşıya kaldığını vurgulayan Aksu, "Biliyorsunuz Türkiye'de bir ilk gerçekleşti. Bu işin de bir tarafında bizim olmamız şehir adına üzüntü verici. Giresunspor gibi büyük bir kurumun bu işle ilişkili olması bizi üzüntüye soktu. Ama şuna inanıyoruz hakimlerimizin yargımızın en iyi kararı verecektir. Türkiye bir hukuk devletidir. Varsa bir şey cezalandırılmalıdr. Ama bunun dışında bu camianın bu şekilde yer alması umarım en kısa zamanda kendini toparlar. " dedi.

Yaşanan olayların ardından Giresunspor'un ciddi bir mali sorun içerisine girdiğini, bu sürecin aşılması için 10 gündür kendisinin yoğun çabalar sarfettiğini ifade eden Aksu, şöyle konuştu:

"Kulüp çok büyük bir maddi sıkıntıya girdi. Giresunspor başkanların çekleriyle ve gücüyle yürüyen bir kulüp. Yönetici arkadaşlarımızın buna çok büyük destek verecek güçleri yok açıkçası. Onun için onlarla da görüştük. Valimizle de bir araya geldik. Ben bu arada eski başkanlarla görüştüm. Bugün de bir görüşmemiz olacak. Bu takım, bu şehirde yaşayan herkesin sorumluluğundadır. Sorumluluğu tek başına kimse kaldıramaz. Onun için bu gücü bu sıkıntıyı dağıtmamız lazım.

'Bu sıkıntılardan çok rahat sıyrılabiliriz' diye düşünüyorum. Bununla ilgili bugün sanırım önceki yönetim kongre kararı alınıyor. Belki yeniden bir yapılanmaya ihtiyaç var. Bunu baştan beri görüyürum. Ömer Ülkü'nün emeklerini yok sayamayız. Bu takımı nereden alıp nereye getirdiğini görüyoruz. Ama bu süreç buraya kadar gelmiştir. Bundan sonra kişiler değil kurumu önemsemeliyiz.

Kuruma sahip çıkmalıyız. Kuruma sahip çıkma konusunda da sayın valimizle ben elimizden geleni yapıyoruz. Yaklaşık 10 gündür bu işle uğraşıyoruz. Bu işi cuma gününe kadar sonlandırmayı düşünüyoruz. Cumadan sonra kimin başkan ve kimin yönetici olacağı belli olacak. Tekrar kulüp kurumsal yapısına kavuşacak. Bu sıkıntılı günlerden kurtulacak. İnşallah bunların hepsini sizlerle birlikte aşacağımıza inanıyorum.

Bu takımı başsız bir durumda bırakırsak takım dağılacak. Ama şuanki yöneticilerin takımı kongreye kadar taşıyacaklarını biliyorum. Herkes sorumluluk içerisinde görevinin başında. Ama kongre kararı da olmazsa olmasımız oldu. Cumaya kadar kogre tarihi ve şekillenmeler belli olur. "
{lang: 'tr'} {lang: 'tr'}

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir