Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7354 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   06 Ocak 2012 - 16:27

Giresun Mavi Mercan İddialı Geldi

Büyüt
Küçült
Giresun Mavi Mercan İddialı
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2012 Faaliyet Programında yer alan Boğaziçi Kupası Açık Yaş Bireysel Paletli Yüzme Şampiyonasına Giresun Mavi Mercan Paletli Yüzme Takımı İddialı geldi.

                         GİRESUN MAVİ MERCAN İDDİALI GELDİ 

Türkiye Sualtı Sporları  Federasyonu (TSSF) 2012 Faaliyet Programında  yer alan Boğaziçi Kupası Açık Yaş Bireysel Paletli Yüzme Şampiyonasına Giresun Mavi Mercan Paletli Yüzme Takımı İddialı geldi.

Türkiye Sualtı Sporları  Federasyonu (TSSF) 2012 yılının ilk faaliyeti olan ve 7-8 Ocak tarihleri arasında İstanbul Sultanbeyli Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak Boğaziçi Kupası Açık Yaş Bireysel Paletli Yüzme Şampiyonası  için İstanbul’da bulunan Giresun  Mavi Mercan Paletli Yüzme Takımı Titanic Otel Kartal’da Kampa girdi.

Kampı ziyaret eden TSSF Danışmanı  ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ethem Bakar Giresun’dan gelen sporcular ve Teknik Heyetle yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.

İlk defa geçen yıl yer aldıkları Türkiye Sualtı Sporları faaliyetlerine bu yıl çok daha iddialı bir takımla katıdıklarını anlatan TSSF Giresun İl Temsilcisi ve Giresun Mavi Mercan Paletli Yüzme Takımı teknik Direktörü Cünyet Şipal “ Geçen yıl ilk kez bu faaliyetlerde yer aldık, bir çok tecrübe kazandık, Giresun ili olarak paletli yüzme takımımız kendini çok geliştirdi. Bu sene geçen seneden tecrübeli arkadaşlarımızın yanına daha genç yetenekleri yerleştirdik. Bu şampiyonada madalyalar bekliyoruz. Ayrıca bu sezon bize destek veren başta bu otelde kalmamızı sağlayan Aygün Kardeşler özelikle Temel Aygün beyfendiye teşekkürü borç biliyoruz, her zaman destekcimiz olan Giresun Valiliğimiz ve Giresun Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu’ya teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman desteğini esirgemeyen ve bu alanda faaliyetlerimizi Giresun iline taşıyan Gazeteci Federasyonumuz Danışmanı Sayın Ethem Bakar’a ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Toplantıda sporcular ve teknik heyete bir konuşma yapan TSSF Danışmanı ve Gazetemiz imtiyaz Sahibi Ethem Bakar ise “ Sualtı Sporları ile Giresun ilini ilk defa 2009 yılında Türkiye Şapiyonası organizasyonu ile tanıştırdık. Federasyonumuz Giresun’a çok önem verdi geçen yıl Genç Milli takımımıza bir sporcu verdik.  O günden sonra bu takım oluştu ve 2012 yılına geldiğimizde İstanbul ilinde yapılan ve federasyonumuzun 2012 yılında gerçekleştireceği ilk faaliyet olan Boğaziçi Kupası’na 9 sporcu ile katılan ve çok prestijli bir otelde kamp ve konaklama olanağı bulan takımımızdan başarılar bekleme hakkımızın bulunduğunu düşünüyorum. Bu sene Giresun olarak Genç Milli Takımımıza en az 2 sporcu kazandıracağımızı  düşünüyorum. Gençlere inancım tam başaracaklar. “ dedi. 
 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir