Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11443 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2012 - 18:47

Giresun Mavi Mercan madalyaları topladı.

Büyüt
Küçült
Giresun Mavi Mercan madalyaları
7-8 Ocak tarihleri arasında İstanbul Sultanbyeli Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2012 Boğaziçi Kupası Açık Yaş Bireysel Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonasına katılan Giresun Mavi Mercan madalyaları topladı.

      YÜZEREK YÜZ GÜLDÜRDÜLER

7-8 Ocak tarihleri arasında İstanbul Sultanbyeli Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen Türkiye Sualtı  Sporları Federasyonu (TSSF) 2012 Boğaziçi Kupası Açık Yaş Bireysel Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonasına katılan Giresun Mavi Mercan madalyaları topladı.

Giresun Mavi Mercan Yüzme Sporcuları  toplamda 1 Altın 2 Gümüş 1 Bronz Madalya kazandı.

Mavi Mercan Yüzme Takımı  Antrenörü ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Giresun İl Temsilcisi Cüneyt şipal yarışmalarda istdikleri sonuçları  elde ettiklerini belitti.

Cüneyt Şipal " 9 sporcu 1 antrenör ve bir masör ile birlikte katıldıkları Boğaziçi Kupası Açık Yaş Bireysel Paletli Yüzme Şampiyonası  bize gelecek için büyük umutlar vaad etti. Bu spor'a başlarken Giresun yüzme sporlarında hiç bir branşta Türkiye çapında derece elde edememiş ve yıllardır kaderine terk edilmiş bir havuz ile atıl şekilde bekleyen bir il görünümündeydi. 1 yıl gibi kısa bir süre içinde fedrasyonumuz, federasyon danışmanımız Ethem Bakar ve sporcu velilerimizin gayretleri ve ilimiz yöneticileri Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin, Sayın Belediye Başkanımız Kerim Aksu'nun maddi manevi destekleri sayesinde çok başarılı bir sezon başlangıcı  yaptık. 2012 sezonu boyunca daha 5 yarışmamız olacak aynı  gayret ve destekler sürdüğü müddetçe ilimize madalyalar getirmeye ve bu sezon ülkemizi uluslar arası müsabakalarda temsil etmeye en az 2 sporcu vermeye çalışacağız." dedi.

Titanic Oteller Zinciri, Giresun Valiliği, Giresun Belediye Başkanlığı ve Federasyonumuz Danışmanı  Gazeteci ağabeyimiz Ethem Bakar'a bir kez daha teşekkür eden Cüneyt Şipal Giresun dönüşü takım halinde il protokolünü  ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.

Türkiye Sualtı Sporları  Federasyonu (TSSF) Boğaziçi Kupası Açık Yaş Bireysel Şampiyonasına Giresun Mavi Mercan Yüzme Takımı Şu Sporcular ile katıldı. Furkan Aydoğan (Takım Kaptanı) 
Ceyhun Serin 
Kaan Gündoğdu Aksoy 
Yağızcan Boztepe 
Muhammet Sina Ertekin 
Hazar Ata Ertekin 
Kürşat Piri 
Gökhan Nadi Türk 
Egemen Güngör

Antrenör: Cüneyt Şipal 
Masör : Evren Özkundakcı
 

  


 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir