Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7934 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2013 - 20:25

Giresun Müftülüğü İkincilik Kupasını Kaldırdı

Büyüt
Küçült
Giresun Müftülüğü  İkincilik Kupasını
Samsun'da müftülükler arasında düzenlenen futbol turnuvasında, Giresun Müftülüğü ikincilik kupasını kaldırdı.

Giresun Müftülüğü  İkincilik Kupasını Kaldırdı

Samsun'da müftülükler arasında düzenlenen futbol turnuvasında, Giresun Müftülüğü ikincilik kupasını kaldırdı.

Samsun İl Müftülüğünce organize edilen ve Karadeniz Bölgesinde Müftülüklere bağlı camilerde görev yapan din görevlilerinden oluşturulan takımlar arasında gerçekleşen futbol turnuvası sonunda Samsun İl Müftülüğü birinci, Giresun İl Müftülüğü ikinci, Trabzon İl Müftülüğü üçüncü olurken, Sinop İl Müftülüğü ise son sırada kaldı.

İlk karşılaşmasını 2-1 Samsun’a kaybedip, sonrasında Trabzon’u 4-1 ve Sinop Müftülüğünü 7-0 yenerek turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Giresun Müftülüğünde görevli din görevlileri yine örnek oldular.

Her maç öncesi rakip oyunculara vermiş oldukları  çiçekler ile Fair-Play örneği sergileyen Giresun kafilesi, yeşil beyaz formayı giymenin gururu ve onurunu yaşadılar.

Maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupaları verilirken, organizeye ev sahipliği yapan Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, "Biz liglerde oynamak için futbol takımı kurmadık. Amacımız her alanda önderlik yapmak, futbolun güzelliklerini sergilemek, kavga etmeden, kardeşlik ortamı içerisinde futbol oynandığını göstermek. Biz diyanet camiası olarak her alanda insanlara örnek olmak zorundayız" dedi.

46 yaşında olmasına rağmen Giresun Müftülüğünün kalesini koruyan ve Giresun spor camiasının saha komiseri olarak yakından tanıdığı din görevlisi D.Ali Dönmez de turnuvanın en yaşlı oyuncusu olurken, yaşına rağmen özellikle degaj niteliğinde topları oyuna eli ile sokuşu turnuva boyunca gözlerden kaçmadı.

Giresun Havadis




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir