Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7095 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2013 - 12:49

Giresun Müftülüğü Şampiyonluk Mücadelesi Veriyor

Büyüt
Küçült
Giresun Müftülüğü Şampiyonluk Mücadelesi
Giresun ve ilçeleri müftülüğünde görevli İmam Hatipler ve görevlilerin oluşturduğu Giresun Müftülüğü Futbol takımı Samsun'daki turnuvalarda başarı için ter döküyorlar.

Karadeniz Bölgesi İl Müftülükleri Futbol Turnuvası heyecanı Samsun’da devam ediyor.

 

Giresun ve ilçeleri müftülüğünde görevli İmam Hatipler ve görevlilerin oluşturduğu Giresun Müftülüğü Futbol takımı Samsun’daki turnuvalarda başarı için ter döküyorlar.

 

 

Geçtiğimiz gün başlayan turnuvaların ilk karşılaşmasında  Samsun İl Müftülüğü ile karşılaşan Giresun İl Müftülüğü bu müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.

 

İlk yarıda yediği iki golün ardından ikinci yarıya baskılı bir giriş yapan ekibimiz, Mahmut'un ayağından bulduğu golle skoru 2-1'e getirirken, kalan dakikalarda beraberlik sayısını bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

 

 

Samsun 19 Mayıs Stadının yan tarafından bulunan Suni Çim Saha'da oynanan müsabakalarda Giresun Müftülüğü ikinci karşılaşmasında geçen senenin Türkiye Şampiyonu Trabzon müftülüğünü 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederken turnuvada ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

 

 

Antalya’da yapılacak olan Türkiye Müftülükler arası İl Birinciliğine katılmak için Karadeniz illeri müftülükleri arasında mücadele eden Giresun Müftülüğünün durumu yarın ki maçın sonucuna göre netleşecek.

 

Samsun İl Müftülüğü 2 – 1 Giresun İl Müftülüğü

Samsun İl Müftülüğü 2 – 0 Sinop İl Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü 4 – 1 Trabzon İl Müftülüğü

Sinop İl Müftülüğü   0-  7 Trabzon İl Müftülüğü

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir