Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8842 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2013 - 10:58

Giresun Pişirdi Ordu Yedi

Büyüt
Küçült
Giresun Pişirdi Ordu
Giresun’un talihi bir türlü değişmiyor, 2009 yılında Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ethem Bakar’ın girişimleri ile Giresun’da kurulan Su Altı Paletli Yüzme Takımı yaşanan olumsuzluklar nedeni ile gittiği Ordu ilinde Türkiye Şampiyonu oldu.

   

GİRESUN PİŞİRDİ ORDU YEDİ

Giresun’un talihi bir türlü değişmiyor, 2009 yılında Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ethem Bakar’ın girişimleri ile Giresun’da kurulan Su Altı Paletli Yüzme Takımı  yaşanan olumsuzluklar nedeni ile gittiği Ordu ilinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Paletli Yüzme Branşında 2009 yılından 2012 yılına kadar Giresun bölgesi adına yarışan 5 sporcudan oluşan Genç Takım hafta sonu Ordu ilinde yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasında Erkeklerde Türkiye Şampiyonu olarak komşu Ordu iline büyük bir onur yaşattı.

Giresun ili adına yarıştığı dönemde binbir zorluklar ve fedakarlıklarla oluşan Paletli Yüzme takımı geçen yıl Teknik Direktörleri ve Giresun Olimpik Yüzme Havuzu yönetimi ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle, Ordu iline taşınmış ve 2013 yılında Ordu adına yarışmaya başlamıştı.

2009 yılında Giresun Olimpik Yüzme Havuzunda Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ethem Bakar’ın organizasyon komitesi başkanlığı yaptığı Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası  sırasında filizlenen ve ilk sporcularını kazanan takımdan daha öncede Okan Yılmaz milli olarak Giresun’un Yüzme alanında ilk milli sporcusunu da yetiştirmişti.

Ordu ilinde hafta sonu yapılan ve Erkek-Kız 25 Kulübün yarıştığı müsabakalarda iki İstanbul birde Gaziantep takımı  ile kıyasıya yarışan Ordu Su Sporları Fenerbahçe Yüzme Okulu Türkiye Şampiyonu olarak yıllardır İstanbul ilinde olan Şampiyonluğu Anadoluya taşımış oldu.

Giresun doğumlu Furkan Aydoğan (Takım Kaptanı) Muhammet Sina Ertekin, Kaan Gündoğdu Aksoy, Ordu Doğumlu Yağızcan Boztepe, Giresun Doğumlu Gökhan Nadi Türk, Berk Yaşar, Cengiz Erten, Ertan Aksu’dan oluşan oluşan ve 3 yıl Giresun ili adına yarıştıktan sonra 2013 sezonunda Ordu ilin adına yarışmaya başlayan sporcular ile ailelerine Giresun’da bir Restaurant’ta  akşam yemeği verildi.

Yemeğe sporcu ailelerinin yanı sıra Teknik ekip tam kadro Cüneyt Şipal, Serhat Çetinkaya, Hasan Atıcı, Esra Yılmaz ve takımın kuruluşundan bu yana yanında olan Haberciler Derneği Başkanı ve Giresun Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdür Yardımcısı Ethem Bakar’da bizzat bulundu.

3 Sporcusu Genç  Milli Takım barajını geçen ve aslen Giresunlu olan sporcuların Ordu ili adına yarışarak elde ettikleri başarı Giresun Sporu adına kayıp ettiğimiz nice değerlerin bir göstergesi olarak tarih sayfasındaki yerini almış oldu.

Gurbetçi Giresun Gazetesi




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir