Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8479 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2013 - 11:12

Giresun' un Şampiyonu Belli Oldu

Büyüt
Küçült
Giresun un Şampiyonu Belli
2013-2014 sezonunda Giresun'u Bölgesel Amatör ligde temsil edecek olan ikinci takımı belirleyecek olan baraj maçı Giresun Atatürk stadında oynandı.

2013-2014 sezonunda Giresun’u Bölgesel Amatör ligde temsil edecek olan ikinci takımı belirleyecek olan baraj maçı Giresun Atatürk stadında oynandı.

 

Bölgesel Amatör lig için Öz Espiye Belediyespor ile Görelespor takımları karşı karşıya geldiler.

 

90 dakikası büyük heyecan içinde tamamlanan ve normal süresi 3-3 tamamlanan müsabakanın uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi.

 

İlk seri penaltı atışlarında, eşitlik bozulmayınca ikinci seri atışlara geçildi. Ve bu atışlarda Görelespor penaltı atışını kaçırıp Öz Espiye Belediyespor kalecisi Ömer penaltıyı atınca Öz Espiye Belediyespor sahadan 9-8 galip ayrılarak gelecek yılda Bölgesel Amatör ligde mücadele etme hakkını elde etti.

 

Maç sonrası yeniden Bölgesel ligde yeralacak olan Öz Espiye Belediyespor’lu futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ile taraftarlar saha içinde büyük mutluluk yaşarlarken, Bal ligini penaltı atışları sonrası kaçıran Görelespor’lular ise büyük üzüntü içinde sahadan ayrılmak zorunda kaldılar.

 

Stad : Giresun Atatürk

 

Hakemler : Mehmet Güngör, Mesut Kük, Rahman Kalyoncu

 

Öz Espiye Belediyespor : Ömer, Ünal, Engin, Murat Yıldız, Şaban, Cüneyt “ Dak.72 Soner”, Cihan, Murat Kara “Dak.59 Çağatay”, Temel, Ali Fuat, Seyit “ Muhammet”

 

Görelespor : Ahmet, Furkan, Emrah Işkın, Emrah Karabul, Hasan, Cihan “ Dak.27 Ümit”, Harun “ 49 Gökhan”, Burak, Sercan, Serkan, Fehmi

 

Goller : Dak.29 Murat, Dak. 75 Engin, Dak. 90+2 Temel ( Öz Espiye Belediyespor), Dak.61 Harun, Dak. 57 Emrah Karabul, Dak. 90+4 Gökhan Palancı ( Görelespor)

 

Penaltı atışları : Şaban, Muhammet, Çağatay, Soner, Murat Yıldız, Ömer ( Gol) Cihan kaçırdı ( Öz Espiye Belediyespor)

 

Emrah, Serkan, Gökhan, Burak, Hasan (GOL) Fehmi ve Serkan kaçırdı( Görelespor)

Haber : Ümit Çaniklioğlu

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir