Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8188 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   06 Mart 2012 - 18:53

Giresun'da Dev Organizasyon

Büyüt
Küçült
Giresunda Dev
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2012 Yılı Planlı Faaliyetlerinden Olan Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası 9-10-11 Mart Tarihleri arasında Giresun Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2012 Yılı Planlı Faaliyetlerinden Olan Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası 9-10-11 Mart Tarihleri arasında Giresun Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek.

    

Türkiye’nin çeşitli illerinden 17 Takım 400 Sporcu Hakem ve Yönetici 9-10-11 Mart 2012 tarihleri arasında Türkiye şampiyonasına katılmak üzere Giresun’da olacaklar.

 

Türkiye Şampiyonasına Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Ahmet İnkilap Obruk, Başkan Yardımcsı Dr. Şahin Özen, Genel Sekreter Oğuz Aydın ile bilikte federasyon üst yönetim kuruluda şampiyonayı takip etmek üzere şehrimizde olacaklar.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan TSSF Giresun İl Temsilcisi Cüneyt Şipal “ Federasyonumuzun 2012 yılının ilk önemli faaliyeti Giresun’umuzda olacaktır. Bu faaliyetlerin Giresun iline verilmesine yardımcı olan başta Federasyon Başkanımız A.İnkilap Obruk, Başkan yardımcsı Dr.Şahin Özen, Genel Sekreter Oğuz Aydın ve Federasyon başkan danışmanı Hemşerimiz Gazeteci Ethem Bakar’a teşekkürü borç biliyorum. Şampiyona için bizden desteklerini esirgemeyen Giresun Valimiz Sayın Dursun Ali şahin, Giresun Belediye Başkanı Sayın Kerim Aksu, Giresun Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürümüz Zeki Atlı’ya da ayrıca teşekkürü borç biliyorum. Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştireceğimiz Türkiye Gençler Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonasına bütün Giresun halkını bekliyoruz. Sualtı Hokeyi Milli Takımlarımız Dünya çapında tanınan Dünya 2. Cisi ve Avrupa Şampiyonu sporcuları barındırıyor. Sualtı Sporları ailesi Giresun da olacak iyi bir ev sahipliği göstermeliyiz.” dedi.

 

TSSF 2012 yılı planlı faaliyetlerinden olan Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye şampiyonası Perşembe günü Olmimpik Yüzme Havuzunda yapılacak teknik kurul toplantısı ile başlayacak, Kız Erkek Takımlarının gruplarının belirlenmesi ile yapılacak fikstür çekimi ile Cuma günü açılış seremonisi protokl konuşmaları sonrası müsabakalar başlayacak, Pazar günü ise Kızlar veErkekler finali ile şampiyon olan takımlara kupaları takdim edilecek kapanış seremonisi ile şampiyona sona erecek.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir