Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12323 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   04 Kasım 2013 - 01:59

Giresun'da Golsüz Randevu: 0-0

Büyüt
Küçült
Giresunda Golsüz Randevu:
Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda zirve mücadelesi veren iki takımın Atatürk Stadındaki randevusundan gol sesi çıkmadı. Çotanaklar geçmiş maçlara nazaran temposuz oynarken, her iki takım da pozisyonlara girdi. Ancak çerçeveyi tutturamayan ekipler puanları paylaşmak zorunda kaldılar

Ligde çıkış arayan Giresunspor sahasında oynadığı müsabakada Pendikspor ile golsüz berabere kaldı.

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Erbay Aldemir ***, Ulaş Aksoy ***, Ercan Aydın ***

GİRESUNSPOR: Eray Çalışkan ***, Hasan Güleryüz ***, Onur Demir ***, Özgür Yılmaz ***, Hüsamettin Tut **, Çağrı Ortakaya ***, Adlan Canlıka **, Rıdvan Sağlam * (Dak. 58 Yakup Ramazan Zorlu *), Tuncay Süren * (Dak. 68 Emre Özivgen **), Samed Kartal **, Ergün Çakır * (Dak. 76 Cihan Yeşilırmak *)

PENDİKSPOR: Yakup Bugün **, Abdullah Yılmaz ***, Oğuz Yılmaz **, Hakan Akbaş **, Recep Yılmaz **, Deniz Durmuş * (Dak. 60 Cemal İşleyen *), Eser Akbaş **, İlhan Şahin ***, Umut Eskiköy ** (Dak. 79 Osman Alptekin *), Arif Çoban ** (Dak. 72 Önder Çengel *),   Caner Erdoğan **

SARI KARTLAR:  Samed (Giresunspor), Umut, Hakan, Caner, Arif, Önder (Pendikspor)

GOL: (Yok)

Hafta içerisinde Kayseri Erciyesspor’a karşı oynanan kupa maçında görev yapan oyuncuların birçoğuna tribünde otururken, Teknik Direktör Ahmet Ertem, kupa maçında kaleyi koruyan Eray ile savunmanın önemli adamı olan Onur Demir ve sakatlıktan çıkan Hüsamettin’i Pendikspor müsabakasında ilk 11’de başlattı.

Geçen hafta İzmir’de aldığı Göztepe yenilgisini telafi etmek için sahaya çıkan Çotanaklar, son haftaların formda takımına karşı ilk yarıda güvenliği elden bırakmadı. Yeşil-beyazlılar 2. yarıda da vasatı aşamadı ancak girdiği pozisyonları ise golle sonuçlandırmayı başaramadı. Ayrıca Pendikspor’da özellikle maçın ikinci yarısında net pozisyonlar kaçırdı.

Giresun Atatürk Stadında oynanan müsabakaya taraftarlar yeteri kadar ilgi göstermezken iki zirve adayının randevusundan gol sesi çıkmadı ve puanlar paylaşılmış oldu.

Ayrıca hakemin iyi bir yönetim gösterdiği 90 dakikada maçın son derece centilmence geçmesi ve iki takımın da top oynamaya çalışması izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı.

ÖNEMLİ DAKİKALAR:  

Maça Giresunspor başladı.

Dak. 9: Maçtaki ilk atak konuk takımdan geldi. Abdullah’ın sağ kenardan ortasını Caner’den önce kalesinden iyi bir zamanlamayla çıkan Eray kontrol etti.

Dak. 21: Gelişen Giresunspor atağında Samed,  istediği vuruşu yapamadı. Ergün pasını Adlan’a aktardı. Bu oyuncunun kaleyi tam cepheden gören noktadan çektiği zayıf şut kaleci Yakup’un ellerinde kaldı.

Dak. 23: Çağrı, Samed paslaşmasında Samed, Ergün’e yüksek bir top çıkardı ancak savunmada araya giren Hakan pozisyonun büyümesine izin vermedi.

Dak. 26: Pendikspor’da Arif’in yaklaşık 30 metreden şut denemesi Eray’ın ellerinde kaldı.

Dak. 29: Sağ kanattan Rıdvan ortaladı, savunma ıskaladı, gerilerden gelen Çağrı’nın sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

Dak. 31: Maçın en tehlikeli atağını bu dakika içerisinde konuk takım gerçekleştirdi. İlhan’ın derinleme pasında savunma ofsayt bekledi ancak hakem oralı bile olmadı. Topla buluşan Arif ilk pozisyonda Eray’dan kurtuldu ve topu ceza sahası içerisinde sol tarafa doğru çekti.  Doğru ve çabuk hamle yapan Eray, Arif’i etkisiz hakle getirerek gole izin vermedi.

Dak. 32: Giresunspor, Tuncay ile gole çok yaklaştı ancak kapalı savunmayı aşamadı.

Dak. 42: Çotanaklar tacı hızlı kullandı ve önemli bir fırsat yakaladı. Hasan’ın kullandığı taç atışında Tuncay yakın kale direği önünde kendisini unutturdu, bu oyuncunun aşırma kafa vuruşundan sonuç çıkmadı.

Dak. 45: Giresunspor bu dakikada büyük bir şanssızlık yaşadı. Rıdvan’ın kullandığı serbest atışa Samed çok iyi yükseldi. Samed’in kafa vuruşunda kaleci Yakup’u geçen top direkten geri geldi. Daha sonrasında kapanan savunma tehlikeyi, uzaklaştırmayı başardı.

Dak.47: Giresunspor sağ kanattan Hasan ile etkili geldi, bu futbolcunun ceza sahasına yerden ortaladığı topa Ergün istediği vuruşu yapamadı.

Dak. 50: Yeşil-beyazlılar yine sağ kanattan geldi. Hasan’ın sağdan ortasına Tuncay isabetli bir vuruş yapamadı.

Dak. 54: Giresunspor çok net bir pozisyonu akıl almaz bir şekilde değerlendirmedi. Samed’in akıl dolu pasıyla bir anda ceza sahası içerisinde topla buluşan Ergün, aşırtma bir vuruş yapması gerekirken meşin yuvarlağı kaleci Yakup’a teslim etti.

Dak. 61: Hasan’ın kullandığı serbest vuruşta savunmanın uzaklaştırmadığı topa Adlan çok sert vurdu. Meşin yuvarlak herkesin bakışları arasında az farkla yandan auta çıktı.

Dak. 68: Adlan’ın rakip sahada kaptırdı topla bir anda hızlı çıkan konuk takımda İlhan bomboş pozisyonda topu ağlara yollayamadı.

Dak. 70: Emre oyuna girdikten sonra Giresunspor’un temposu arttı. Bu oyuncunun yerden derinleme pasına Samed çok iyi koşu yaptı. Samed’in ayağından açtığı topu Yakup iyi bir zamanlamayla kontrol etti.

Dak. 78: Pendikspor savunmasından seken topa Adlan sert vurdu fakat top çok farklı bir şekilde yandan auta gitti.

Zafer AKTEN- H. Hakan KABAHASANOĞLU- Ali AKTEN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir