Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7106 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2013 - 21:23

Giresun'dan Özlenen Galibiyet

Büyüt
Küçült
Giresundan Özlenen
Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, galibiyet özlemini Çankırıspor karşısında sonlandırdı.

GİRESUNSPOR – ÇANKIRISPOR: 2-0

 

Giresunspor uzun sürerdir devam eden galibiyet özlemini Çankırıspor maçıyla sonlandırdı. 83’te Uğur’un, 90+3. dakikada ise Necati’nin ayağından gelen goller hepimize tarifi mümkün olmayan bir sevinç yaşattı.

 

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, galibiyet özlemini Çankırıspor karşısında sonlandırdı.

 

STAT: Giresun Atatürk

 

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen ***, Özkan Yaşasın ***, Suha Adıyaman ***

 

GİRESUNSPOR: Recep Öztürk ****, Veysel Kılıç ***, Süleyman Varlık ***, Sefa Akın ***, Hüsamettin Tut ***, Aydın Kuzu ** (Dak. 70 Fatih Şen ***), Sedat Yeşilkaya ** (Dak. 60 Necati Demirhan **), Ramazan Durdu ***, Cihan Yeşilırmak ***, Ergün Çakır ***, Tayfun Özkan *** (Dak. 77 Uğur Işıkal ***)

 

ÇANKIRISPOR: Ömür Hacısalihoğlu ***, Celal Karaca **, Hüseyin Keleş **, Emrah Akşit **, Nuri Çakır **, Eşref Koçak ***, Gökhan Şahin,** (Dak. 89 Sezai Zehiroğlu ?) Onur Çakmakçı ***, A. Turan Solak ** (Dak. 81 Rıdvan Koçer *), Yahya Alpslan ***, Orkan Balkan ***

 

SARI KARTLAR: Sedat, Ramazan, Tayfun, Fatih Şen, Recep(Giresunspor) Hüseyin, Ahmet Turan, Nuri (Çankırıspor)

 

GOLLER: Dak. 83 Uğur Işıkal, Dak. 90+3 Necati Demirhan (Giresunspor)

 

Çotanaklar sahasında konuk ettiği Çankırıspor karşısında vasatın üzerinde bir futbol sergilerken zaman zaman pozisyona girdi zaman zaman da büyük tehlikeler atlattı. İlk yarısı başladığı gibi golsüz eşitlikle sona eren müsabakanın kaderi 70. dakikada Fatih Şen’in oyuna girmesiyle bir anda değişti. Bu dakikadan sonra daha ofansif bir futbol sergilemeye başladık ve oyunu rakip yarı alana yıkan taraf olduk. 77. dakikada oyuna dahil olan Uğur’un akıl dolu golü uzun süredir hasret kaldığımız “goll” haykırışlarına sebebiyet verirken hepimizin maçın bu skorla bitmesini arzu ediyorduk. Ancak Giresunspor 90+3. dakikada kontraya çıkarak Necati’nin ayağından ikinci golü buldu ve müsabakadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

 

Giresunsporlu futbolcular, idari ve teknik heyet ile taraftarlar maç sonrasında büyük sevinç yaşadılar.

 

ÖNEMLİ DAKİKALAR

 

Dak. 1: Giresunspor müsabakaya çok etkili başladı. Başlama vuruşunun yapılmasının ardından Tayfun sağ çaprazdan sert vurdu top az farkla yandan auta gitti. Bu pozisyonun ardından kullanılan kale atışında top yeniden Giresunsporlu oyuncularda kaldı. Tayfun bu kez soldan kaleyi düşündü ve herkes gol diye ayağa kalkarken meşin yuvarlak filelerle buluşmadı.

 

Dak. 6: Yine Giresunspor etkili geldi. Sol kanattan Hüsamettin ortaladı, ceza sahasında Ergün kafayla indirdi, Tayfun’dan önce araya giren Emrah mutlak bir gol girişimini önleyen isim oldu.

 

Dak. 16: Maça fırtına gibi başlayan Giresunspor bu dakika içerisinde yine çok etkili geldi ve mutlak bir golden oldu. Tayfun Özkan bu kez sağ kanattan penaltı noktasına müthiş bir orta gönderdi. Penaltı noktasında Cihan çok iyi yükseldi kafa vuruşunu da yaptı ancak kaleci Ömür yattı uzandı ve topu köşeden kornere yumrukladı.

 

Dak. 19: Konuk takım ilk atağında mutlak bir golden oldu. Orta sahada Ramazan’ın bir türlü uzaklaştıramadığı top, Çankırı’da Eşref’in önünde kaldı. Eşref’in ceza sahası çizgisi üzerinden yaptığı plase vuruşunu Recep kornere yumrukladı.

 

Dak. 36: Gelişen Giresunspor atağında Ergün’ün kaleyi tam cepheden gördüğü bir noktadan yaptığı cılız vuruş kaleci Ömür’de kaldı.

 

Dak. 56: Sedat’ın sağ içten yaptığı ortaya arka direkte Süleyman yükseldi. Bu oyuncunun kafa vuruşunu Ömür çizgi üzerinde güçlükle kontrol etti.

 

Dak. 64: Sol kanattan Cihan’ın ortasına ceza sahası içerisinde yeniden Süleyman yükseldi ancak kafa vuruşundan sonuç gelmedi.

 

Dak. 68: Maçın ikinci yarısındaki en etkili pozisyon bu dakika içerisinde gerçekleşti. Eşref’in sağ kanattan yaptığı ortaya yakın kale direği önünde Orkan vurdu, Orkan’ın düzgün vuruşunda iyi yer tutan Recep uzandı ve köşeden topu çıkartarak gole izin vermedi.

 

Dak. 71: Giresunspor net bir golden oldu. Orta sahadan atılan ve savunmanın arkasına sarkıtılan pozisyonda Fatih Şen topla buluştu. Fatih’in ceza sahası içerisinden çektiği sert şut herkesin bakışları arasında yandan auta çıktı.

 

Dak. 73: Çankırıspor bu dakika içerisinde önce Onur ardından da Yahya ile çok net iki fırsattan yararlanamadı.

 

Dak. 75: Giresunspor bu kez öne geçme fırsatından yararlanamadı. Hüsamettin’in soldan ceza sahasına paralel yolladığı topla buluşan isim Tayfun’du. Tayfun’un vuruşunu kaleci Ömür ayaklarıyla kornere çeldi.

 

Dak. 77: Çotanaklar inanılmaz bir gol daha kaçırdı. Fatih Şen sağdan ortaladı, Tayfun ile Ergün arka direkte bomboş kaldı. Tayfun hamle yaptı ancak dokunamayınca Ergün önüne düştüğü topu çaresiz gözlerle izlemekle yetindi, çünkü açısını kaybetmişti.

 

Dak. 83 (GOL): Giresunspor aradığı golü bu dakikada buldu. Sağ kanatta kazanılan serbest atışı Fatih Şen kullandı. Arka direkte Süleyman indirdi ve gerideki Uğur’u gördü. Uğur son derece sert vurarak meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-0

 

Dak. 90+3 (GOL):Giresunspor ikinci golü buldu. Kapanan yeşil-beyazlılarda Ramazan Durdu takımı kontratağa çıkardı, pasını Cihan’a aktardı. Cihan bekletmeden pasını Ergün’e aktardı. Çankırıspor savunmasının ofsayt diye durakladığı bir dakikada topu orta sahadan rakip ceza sahasına kadar süren Ergün pasını penaltı noktasındaki Necati’ye verdi. Necati meşin yuvarlağı boş kaleye yolladı ve aynı zamanda da maçın skorunu tayin etti. 2-0

 

Spor 28

Zafer AKTEN- H. Hakan KABAHASANOĞLU

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir