Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10916 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2012 - 00:23

Giresunspor 0 - 1 Pendikspor

Büyüt
Küçült
Giresunspor 0 - 1
Son haftalarda kötü bir performans sergileyen Giresunspor, sahasında Pendikspor'a yenilerek taraftarlarını bir kez daha üzdü. 90 dakika boyunca bir türlü kıpırdanamayan yeşil-beyazlılar vasatın çok altında kalırken, konuk takıma 3 puanı kazandıran golü 74. dakikada Osman kaydetti..

Son haftalarda kötü bir performans sergileyen Giresunspor, sahasında Pendikspor'a yenilerek taraftarlarını bir kez daha üzdü. 90 dakika boyunca bir türlü kıpırdanamayan yeşil-beyazlılar vasatın çok altında kalırken, konuk takıma 3 puanı kazandıran golü 74. dakikada Osman kaydetti..

Giresunspor, son haftalardaki kötü gidişatını Pendikspor karşısında da sonlandıramadı ve yeşil-beyazlılar sahasında oynadığı müsabakada İstanbul temsilcisine 1-0 mağlup oldu.

 

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Özgür Bayır ***, Serhat Yalnız ***, Barış Turhan ***

GİRESUNSPOR: Mehmet Ali Tunç **, Ömer Kandemir *, Gökhan Çalışır *, Süleyman Varlık **, Cihan Gökal *, Burak Karaduman *, Ramazan Durdu ***, Ali Ölmez * (Dak. 46 Habip Tok *), Sezer Sezgin * (Dak. 75 Veysel Kılıç *), Ümit Teke * (Dak. 46 Ümit Can Batman *), Uğur Işıkal *

PENDİKSPOR: Haluk Tanrısever **, Abdullah Yılmaz **, Cemil İşleyen **, Oğuz Yılmaz **, Salih Aygen **, Umut Eskiköy * (Dak. 63 Semih Erdem *), Eser Akbaş **, Evren Kilarcı **, Osman Alptekin *** (Dak. 88 Hakan Akbaş ?), Arif Çoban * (Dak. 16 Ali Bayraktar **), Caner Erdoğan **

SARI KARTLAR: Cihan, Ramazan (Giresunspor), Semih (Pendikspor)

GOL: Dak. 74 Osman (Pendikspor)

 

Giresunspor, son haftalardaki kötü gidişatını Pendikspor karşısında da sonlandıramadı ve yeşil-beyazlılar sahasında oynadığı müsabakada İstanbul temsilcisine 1-0 mağlup oldu.

Atatürk Stadında oynanan karşılaşmaya taraftarlar yeterli ilgiyi göstermezken, Çotanaklar 90 dakika boyunca vasatın altında bir performans sergiledi.

Konuk takımı galibiyete taşıyan golü ise karşılaşmanın 74. dakikasında Osman kaydetti.

Öte yandan Giresunspor’un başında ilk resmi maçına geçen hafta Nazilli Belediyespor karşısında çıkan ve sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Ergün Penbe, Atatürk Stadına da ilk kez çıktı. Ancak Giresunspor, Ergün Penbe idaresinde iç sahada bu kez Pendikspor’a boyun eğmekten kurtulamadı.

Bu arada bazı taraftarlar maç bitiminde Giresunsporlu futbolcuları protesto ettiler.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Müsabakaya Giresunspor başladı.

Dak. 11: Müsabakanın ilk tehlikeli atağını konuk takım gerçekleştirdi. Sağ kanattan gelişen Pendikspor atağında Umut’un ortasına Arif dokunamadı, savunmadan seken topa bu kez de Caner dokunamayınca Giresunspor kalesi büyük bir tehlike atlatmış oldu.

Dak. 15: Sağ kanattan Ümit ile gelişen Giresunspoe akınında Gökhan’dan önce savunma topu kornere uzaklaştırdı.

Dak. 35: Bu dakikada Giresunspor etkili geldi. Uğur orta sahada rakibinden kaptığı topla kaleye yöneldi. Pasını sol kanattaki Ali’ye aktardı. Ali sıfırdan içeriye orta yapmayı denedi ancak bu isteğinde pek de başarılı olamadı.

Dak. 37: Giresunspor mutlak bir golden oldu. Ümit Teke’nin pasıyla Ramazan ceza sahasına girdi ve açısı dar olmasına rağmen vuruşunu yaptı, kaleci Haluk’u geçen top yan direkten geri geldi, boşta kalan topu Sezer tamamlamaya çalıştı ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

Dak. 39: Sezer’in pasına ceza sahası içerisinde Süleyman dokunamadı.

Dak. 45+1: Ramazan’ın kaleyi tam cepheden gören bir noktadan düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Giresunspor’da Ümit Teke kullandı, savunmaya çarpan top kornere çıktı. Ancak bu pozisyonun ardından hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

Dak. 52: Giresunspor yine etkili geldi. Uğur soldan Habip’e ortaladı. Bu oyuncunun yerden ortasına Sezer dokunamadı ve Giresunspor yine mutlak bir golden oldu.

Dak. 71: Pendikspor’un kullandığı köşe atışında Mehmet Ali Tunç, Evren’e gol şansı vermedi.

Dak. 74 (GOL): Pendikspor öne geçti. Sağ kanattan gelişen konuk takım atağında ceza sahasına ortalanan topu Caner indirdi, Osman tamamladı ve takımını öne geçirdi. 0-1

Dak. 79: Cihan’ın kullandığı serbest atışta kaleci Haluk gole izin vermedi.

Dak. 84: Pendikspor Ali ile hızlı çıktı. Ali, sol kanattan kaleyi yokladı, aşırma vuruşunda Mehmet Ali gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda her iki takımın gol çabalarından sonuç çıkmayınca karşılaşma 1-0 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Zafer AKTEN- H. Hakan KABAHASANOĞLU
spor28.com




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir