Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11233 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2014 - 17:21

Giresunspor 1-0 Gümüşhanespor

Büyüt
Küçült
Giresunspor 1-0
Giresunspor, Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda harika işler çıkarmaya devam ediyor.

Rakip son haftaların formada takımıydı keza bileği bükülmüyordu. Ancak biz de 6 maç üst üste kazanmış ve büyük moral depolamıştık. Sahamızda konuk ettiğimiz Gümüşhanespor’u kaptan Ergün Çakır’ın golüyle devirip tam 21 yıllık rekorumuzun üzerine çıktık. Ayrıca lider Hatayspor'un sahasında mağlup olmaıyla birlikte şampiyonluk yarışında da son derece etkili bir konuma geldik.

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Bora Budak **, Mehmet Camer Karataş **, Ünal Doğru **

GİRESUNSPOR: Eray Çalışkan ***, Hasan Güleryüz ****, Selim Akbulut ****, Özgür Yılmaz ***, Hüsamettin Tut ** (Dak. 82 Uğur Aktaş **), Eşref Koçak ** (Dak. 71 Adlan Canlıka **), Çağrı Ortakaya ***, Emre Özivgen **(Dak. 65 Berkan Yıldırım **), Ozan Kılıçoğlu **, Cihan Yeşilırmak ***, Ergün Çakır ****

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Yaranlı **, Taner Koç ***, İskender Köksal **, Selçuk Bice **, Fırat Hekimoğlu **, Burak Sarı * (Dak. 22 Gökhan Karali **), Bilal İshak ***, Ali Kılıç **, Tekin Adar ** (Dak. 79 Cem Atan *) , Yılmaz Can Taşkıran ** (Dak. 69 Samet Taş *), İzzet Akgül **

SARI KARTLAR: Selim, Ergün, Berkan (Giresunspor) Cem (Gümüşhanespor)

GOL: Dak. 29 Ergün Çakır (Giresunspor)

Giresunspor’umuzu durdurabilene aşk olsun.

Çotanaklar, Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda harika işler başarmaya devam ediyor. Son haftaların formda takımı Gümüşhanespor’u sahasında konuk eden yeşil-beyazlı ekibimiz rakibini tek golle mağlup ederek 1991-1992 Sezonunda kırdığı üst üste 6 maç kazanma rekorunu 21 yıl aradan sonra 7 maça çıkardı.

Müthiş taraftar desteği altında oynanan karşılaşmada Giresunspor’u galibiyete taşıyan golü 29. dakikada kaptan Ergün Çakır kaydetti.

Bu arada sarı kart cezalısı Samed’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Rıdvan ve Tuncay kritik 90 dakikada formalarından uzak kaldılar.

Maç bitiminde ise Giresun Atatürk Stadında elde edilen galibiyetin coşkusu muhteşemdi ve gerçekten görülmeye değerdi. Ayrıca lider Hatay’ın sahasında Göztepe’ye boyun eğmesi ve aradaki farkın 4’e kadar düşmesiyle Çotanaklar çifte zafer yaşadılar.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Maça yeşil-beyazlı ekibimiz Giresunspor başladı.

Dak. 7: Sağ kanattan gelişen Giresunspor atağında Hasan’ın direkt olarak kaleye yolladığı topu adaşı Hasan iki hamlede güçlükle kontrol etti.

Dak. 13: Ergün’ün indirdiği topa Cihan çok sert vurdu. Savunmaya çarpan top kornere gitti. Köşe atışından ise sonuç gelmedi.

Dak. 20: Sağ kenarda Özgür, Yılmaz’ı düşürdü. Konuk takımında serbest vuruşu kullanan isim Fırat oldu. Arka direğe ortalanan topu Eray çıktı ve yumruklarıyla uzaklaştırmayı başardı.

Dak. 26: Hasan düşürüldü ve Giresunspor serbest atış kazandı. Atışı Cihan kullandı. Arka direkte iyi yükselen Özgür’ün kafası kaleci Hasan’da kaldı.

Dak. 27: Giresunspor’da Çağrı’nın savunmaya vermek istediği top bir anda kalemizde tehlike yarattı. Özgür topa uzaktı, kaleci Eray çıktı İzzet’ten topu kurtardı ancak meşin yuvarlak bu kez orta sahaya yakın bir noktada Yılmaz’ın önünde kaldı. Kale boştu, Yılmaz şansını denedi ancak top direğin birkaç karış yanından auta gitti.

Dak. 29 (GOL):  Ve Giresunspor golü buldu. Gümüşhanespor savunması oyun kurmak için çıkarken dengesiz yakalandı ve hatalı pastan ötürü topu kapan Emre meşin yuvarlağı bekletmeden Ergün’e aktardı. Fırsatçı Ergün’e ise sadece plase yapmak kaldı. 1-0

Dak. 37: Cihan’ın kullandığı köşe atışında Özgür’ün kafa vuruşu kaleci Hasan’ın ellerinde kaldı.

Dak. 40: Giresunspor mutlak bir golden oldu. Ergün’ün uzun pasıyla sağ kenarda topla buluşan Hasan çok sert vurdu. Herkes gol diye ayağa kalktı ancak meşin yuvarlak inanılmaz bir şekilde direği adeta sıyırarak auta çıktı.

Dak. 45: Giresunspor devrenin son dakikası içersinde akıllara zarar bir gol kaçırdı. Hızlı gelişen atağımızda Cihan uzun süre topu sürdükten sonra ceza sahasına ortaladı. Ergün indirdi. Ozan meşin yuvarlağın sahibi oldu kale bomboştu. Ozan boş kale yerine topu stopere nişanlayınca top kornere çıktı. Giresunspor bu dakika içerisinde gerçekten çok şanssızdı.

Dak. 48: Bilal’in kullandığı serbest atışta top direkt kaleye gitti, Eray son anda köşeye giden topu kornere yolladı. Köşe atışından gelen topa Selçuk vurdu, meşin yuvarlak herkesin bakışları arasında az farkla auta gitti.

Dak. 55: Organize gelişen konuk takım atağında Bilal’in ceza sahası içerindeki sert vuruşunu savunmada Hasan güçlükle kornere yolladı.

Dak. 62: Cihan’ın serbest atıştan ceza sahasına gönderdiği topa Ali ters vuruş yaptı, meşin yuvarlak az farkla kornere gitti.

Dak. 77: Cihan’ın köşe atışından ceza alanına gönderdiği topa Ergün indirdi, Selim dokundu, kaleye giden topa kaleci son anda sahip oldu.

Dak. 78: Ergün, Berkan’ı kaçırdı. Bu futbolcu sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı.  Vuruşunda Hasan’dan dönen topu Adlan boş kaleye gönderemedi. 

Kalan dakikalarda iki takımın da çabaları sonucu değiştirmeye yeterli olmayınca müsabaka 1-0 Giresunspor’umuzun üstünlüğüyle sona erdi.

Zafer AKTEN- Ali AKTEN- H.Hakan KABAHASANOĞLU

Spor28.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir