Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9182 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2012 - 23:54

Giresunspor 2 -2 Fethiyespor

Büyüt
Küçült
Giresunspor 2 -2
Giresunspor saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada Fethiyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Giresunspor saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada Fethiyespor ile 2-2 berabere kaldı.

 

Karşılaşmanın hemen başında Cihan’ın golüyle öne geçen Çotanaklar, 11. dakikada Onur’un golüne engel olamadılar ve devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

 

2. yarıda pozisyon bulmakta güçlük çeken ekibimiz Yaşar’ın 67. dakikada kaydettiği golüyle yenik duruma düştü. 86. dakikada Süleyman Varlık sahneye çıktı ve serbest vuruştan gelen topu iyi takip ederek beraberliği sağladı.

 

Bu golden sonra her iki takım da üstünlüğü ele alabilmek için uğraş verse de karşılaşma 2-2’lik skorla tamamlandı. Müthiş maçta puanlar paylaşıldı, Giresunspor, Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda kendi sahasında ilk kez fire verdi.

 

STAT: Giresun Atatürk

 

HAKEMLER: Levent Aktan *, Serdar Çiftçi **, Koray Yıldızer **

 

GİRESUNSPOR: Ulaş Güler **, Ömer Kandemir **, Gökhan Çalışır **, Süleyman Varlık ***, Cihan Gökal ***, Veysel Kılıç **, Cem Karahan ** (Dak. 88 Ali Ölmez *), Ramazan Durdu **, Habip Tok * (Dak. 82 İsmail Aslan *), Ümit Teke **, Uğur Işıkal ** (Dak. 70 Ümit Can Batman *)

 

FETHİYESPOR: Ozan Öztürk **, Necdet Kaba ***, Sabri Turgut **, Yaşar Kabakçı ***, Bülent Kalecikli **, Suat Mutlu ** (Dak. 83 Emre Yıldırım *), Murat Türkan ** (Dak. 90+3 Kenan Aşkan), Halil Karataş ***, Onur Okan ***, Volkan Kabadayı ** (Dak. 87 Hasan Ahmet Sarı *), Ekrem Sarıçam ***

 

SARI KARTLAR: Süleyman, Cem, Gökhan, Veysel (Giresunspor), Yaşar, Volkan, Ozan, Halil, Necdet (Fethiyespor)

 

GOLLER: Dak. 5 Cihan, Dak. 86 Süleyman (Giresunspor), Dak. 11 Onur, Dak. 67 Yaşar (Fethiyespor)

 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

 

Müsabakaya Giresunspor başladı.

 

Dak. 5 (GOL): Giresunspor maça golle başladı. Veysel ile sağ kanattan gelişen Giresunspor atağında top savunmada Yaşar’ın eline çarptı ve hakem serbest vuruş kararı verdi. Sağ kanatta kaleyi biraz çaprazdan gören noktada Cihan Gökal topun başına geçti. Cihan’ın müthiş vuruşunda top ters köşeden çatala gitti. 1-0

 

Dak. 8: Gelişen Fethiyespor akınında Ekrem’in vuruşunda meşin yuvarlak Ulaş’ın kontrolünde üstten auta çıktı.

 

Dak. 9: Giresunspor 2. gole çok yaklaştı. Ramazan, Suat’tan topu adeta söktü aldı ve pasını Uğur’a aktardı. Uğur’un sol çaprazdan plasesi kaleci Ozan’ın bakışları arasında üstten auta çıktı.

 

Dak. 11 (GOL): Fethiyespor oyunda dengeyi sağladı. Ekrem orta sahadan bekletmeden sağ kanatta bulunan Suat’a pasını çıkardı. Suat kafayla Onur’un önüne indirdi. Onur kafa vuruşuyla beraberliği sağladı. 1-1

 

Dak. 28: Gelişen Fethiyespor atağında Volkan’ın vuruşu farklı şekilde auta gitti.

 

Dak. 41: Konuk takım öne geçme fırsatını değerlendirmedi. Süleyman’ın yaptığı faul sonrasında kazanılan serbest vuruşu Fethiye’de Onur kullandı. Onur’un savunmanın arkasına attığı topa Ekrem gelişine vurdu ve iyi yer tutan Ulaş meşin yuvarlağı parmaklarının ucuyla kornere yolladı.

 

Dak. 43: Bu kez Giresunspor etkili geldi. Ümit Teke’nin sol kanattan ortasına Uğur penaltı noktası üzerinde yükseldi, bu oyuncunun kafa vuruşunda top çok az farkla üstten auta çıktı.

 

Dak. 45+1: Ramazan’ın kullandığı serbest atışta Ümit’in ceza alanına doldurduğu topa en son dokunan isim Veysel oldu. Veysel’in aşırma vuruşunu kaleci Ozan son anda kornere yumrukladı ve bu pozisyonun ardından hakem ilk yarının biten düdüğünü çaldı.

 

Dak. 50: Sağ kanattan Necdet ile gelişen konuk takım atağında Ekrem’in vuruşunu savunma kornere uzaklaştırdı.

 

Dak. 52: Cem’in ara pasına sol kanatta Habip hareketlendi. Habip’in ceza sahası dışında Veysel’e gönderdiği topa Veysel çekti düzeltti ve sert vurdu ancak top savunmadan geri geldi.

 

Dak. 64: Giresunspor etkili geldi ve mutlak bir golden oldu. Ümit Teke’nin pasında topla buluşan Habip bekletmeden Uğur’u gördü. Uğur ceza sahası içersinde topa vurmakta gecikince savunma kapandı ve tehlikeyi önledi.

 

Dak. 67 (GOL): Konuk takım öne geçti. Sağ taraftan kullanılan köşe atışında topa iyi yükselen Yaşar’ın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu.

 

Dak. 69: Fethiyespor’da Necdet’in sağ çaprazdan sert şutu az farkla üstten auta gitti.

 

Dak. 86 (GOL): Giresunspor beraberliği yakaladı. Kazanılan serbest vuruşu Veysel kullandı. Veysel’in ceza sahasına gönderdiği topa arka direkte Süleyman yükseldi, kafa vuruşunu yaptı ve oyuna denge getirdi. 2-2

 

Dak. 90: Onur’un kullandığı serbest atışta köşeye gitmekte olan topu Ulaş parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

 

Ve maç 2-2 sona erdi.

 

Spor28

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir