Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10032 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2010 - 12:21

Giresunspor' a Yeni Başkan

Büyüt
Küçült
Giresunspor a Yeni
Giresunspor'un Olağanüstü Kongresi Özel İdare Kültür Sitesinde gerçekleştirildi.

Giresunspor’un Olağanüstü Kongresi Özel İdare Kültür Sitesinde gerçekleştirildi.
Eski başkan Osman Çırak aday olmazken, Kongreye Ömer Ülkü başkanlığında ki  tek listeyle gidildi.
1083 delegesi bulunan Giresunspor kongresine hazirun cetveline 206 üye imza attı. Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ali Kara’nın Divan Başkanlığını yaptığı kongreye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, AKP İl Başkanı Mehmet Geldi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, eski kulüp başkanlarından Fatih Kitapçı, eski kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı.
Tek liste ile başkanlığa aday olan Ömer Ülkü yaptığı konuşmada; herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirterek camiayı göreve davet etti.
Ülkü; “Bugüne kadar hiçbir şekilde görevden kaçmadık, görev düştüğü zaman yerine getirmeye çalıştık.Giresunspor’un borcu yaklaşık  8 milyon TL olarak açıklandı. Hiç kimse kolay kolay böyle bir dönemde yükün altına girmek istemez. Herkesin harcı değildir.Biz giriyoruz.Ancak herkesin desteğini alarak giriyoruz. Camia elini taşın altına koymalıdır.Giresunspor’u da kendi şirketlerimizi yönetir gibi yönetmeliyiz.”dedi
Giresunspor’daki hedeflerini de açıklayan Ülkü; “Her şeyden önce federasyonda kara bir tahtamız var. Bunu düzeltmeliyiz.Önceliğimiz bu olacaktır. Giresunspor’un mevcut futbolcularıyla yolumuza devam edeceğiz. Kimse bizden büyük transferler beklemesin.
Gelecek yıllarda ise ilçe kulüplerimizi Giresunspor’un altyapısı haline getireceğiz. Kim bize bir futbolcu kazandırırsa o hocayı ödüllendireceğiz. Giresunspor’un kadrosunda en az 10 futbolcuyu Giresun’dan yetiştireceğiz.Kalıcı kaynaklar sağlamak için çalışmalar yapacağız.”dedi.
Giresunspor eski başkanlarından Fatih Kitapçı, ve yöneticilerinin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Özel İdare Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, AKP İl Başkanı Mehmet Geldi’nin de birer konuşma yaparak birlik mesajı verdiği kongre yapılan seçim gündem maddesiyle sona erdi.
Ömer Ülkü Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Osman Karahan,Mustafa Karadere,Ali Kara, Hüseyin Günaydın, Şükrü Akaya, Hüseyin Adanur, Cengiz Cindemir, Fatih Sandal, Muzaffer Ejder, Mehmet Karaahmetoğlu, İsmail Türkoğlu, Coşkun Çalık, Zeki Türkmen, Şükrü Kocuk, Alpaslan Yılmaz, Kenan Tatlı, Hüseyin Altuntaş, Bekir Alim, Abdullah Karalkuz, Şevki Salman, Sebahattin Güneş, Özcan Doğramacı ve Battal Gazi Özdemir den oluştu.  


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir