Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6334 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2013 - 18:24

Giresunspor, Galibiyeti Unuttu!...

Büyüt
Küçült
Giresunspor, Galibiyeti
2012-2013 sezonundaki son galibiyetini 10. haftada deplasmanda oynadığı Bandırmaspor karşılaşmasında alan Giresunspor, Spor Toto 2. Lig'den, Spor Toto 3. Lig'e doğru hızlı adımlarla ilerliyor.

2012-2013 sezonundaki son galibiyetini 10. haftada deplasmanda oynadığı Bandırmaspor karşılaşmasında alan Giresunspor, Spor Toto 2. Lig'den, Spor Toto 3. Lig'e doğru hızlı adımlarla ilerliyor.

Giresunspor, kendi saha ve seyircisi önünde Polatlı Bugsaşspor’a 2-0 mağlup oldu ve umutları boşa çıkardı.Yavuz Koç ve Emre Aygün ikilisi işi bitirirken Çotanaklar, Ergün Penbe ile çıktığı 8 karşılaşmada henüz hanesine 3 puan yazdıramadı

HER GEÇEN HAFTA ERİYORUZ

Yenilenmiş kadrosuyla ligin ikinci yarısında ilk kez taraftarlarının karşısına çıkan Çotanaklar, iyi başladığı müsabakayı kötü sonuçla bitirdi. Sahasında lider Polatlı Bugsaşspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar Yavuz Koç’un 35. ve 45. dakikada kaydettiği gollere engel olamayınca sahadan yenik ayrıldılar.

HAKEMLER: Öner Fırat *, Ata Yıldırım **, Erkan Yılmaz *

GİRESUNSPOR: Recep Öztürk *, Berkan Yıldırım **, Süleyman Varlık *, Sefa Akın Başıbüyük *, Hüsamettin Tut *, Aydın Kuzu *, Ramazan Durdu * (Dak. 75 Fatih Şen *), Sedat Yeşilkaya *, Atilla Erel ** (Dak. 46 Cihan Yeşilırmak **), Ergün Çakır *, Uğur Işıkal * (Dak. 46 Tayfun Özkan *)

POLATLI BUGSAŞSPOR: Ercüment Kafkasyalı **, Emrah Çetin **, Volkan Altınsoy **, Mustafa Özgen **, Baki Mercimek **, Mehmet Erdem ***, Mustafa Er ** (Dak. 87 Serhat Sagat ?), Efecan Çölbekler ***, Ali Kuleli ***, Yavuz Koç **** (Dak. 79 Galip Güzel *), Emre Aygün *** (Dak. 84 Emre Aktaş *)

SARI KARTLAR: Volkan, Baki, Efecan (Polatlı Bugsaş) Sedat, Aydın (Giresunspor)

GOLLER: Dak. 35 ve 45 Yavuz (Polatlı Bugsaşspor)

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, sahasında oynadığı karşılaşmada Polatlı Bugsaşspor’a 2-0 mağlup oldu.

Devre arasında yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendiren Çotanaklar, ligin ikinci yarısında ilk kez taraftarlarının karşısına çıkarken son derece iyi başladığı karşılaşmada başkent temsilcisine diş geçiremediler.

Devre arasında zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmada Giresunspor eskiye nazaran daha derli toplu görünürken pozisyon üretmekte büyük zorluklar çekti.. Ayrıca karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyan Atilla’nın devre arasında oyundan alınıp yerine Cihan Yeşilırmak’ın görev yapmasına ise kimse bir anlam veremedi.

Diğer taraftan Bugsaşspor’u galibiyete taşıyan golleri ise karşılaşmanın 35. ve 45. dakikalarında Yavuz Koç kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Müsabakaya ev sahibi Giresunspor başladı.

Dak. 3: Maça hızlı başlayan taraf temsilcimiz Giresunspor’du. Sol kanattan gelişen Giresunspor atağında Atilla’nın pasına hareketlenen Uğur sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Dak.19: Maçın başından bu yana etkili bir futbol sergileyen Giresunspor’da Aydın sağdan ortaladı. Ceza sahasında içerisine ortalanan topa Ergün istediği vuruşu yapamayınca Çotanaklar öne geçme fırsatından yararlanamadı.

Dak. 22: Bu kez konu takım etkili geldi. Süleyman Varlık’ın kafayla uzaklaştırmaya çalıştığı top kaleye paralel bir noktada Mehmet’in önünde kaldı. Mehmet’in çok sert vuruşunu Recep aynı güzellikte kurtardı.

Dak. 35 (GOL): Konuk ilk organize atağında golü buldu. Efecan ile başlayan atakta başkent ekibinde Mehmet Erdem’i gördü. Mehmet arka direğe çıkardı. Yavuz’a ise sadece dokunmak kaldı. 0-1

Dak. 36: Giresunspor golden hemen sonra Hüsamettin ile soldan yüklendi. Bu oyuncunun yerden paralel olarak ceza sahasına gönderdiği topa Aydın Kuzu hamle yapmakta gecikti. Bu akının ardından konuk takım etkili geldi. Sol kanattan Ali ortaladı, arka direkte Baki Mercimek’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Dak. 42: Polatlı Bugsaşspor savunmasında Volkan ceza sahası çizgisinin hemen dışarısında Uğur’u düşürdü. Serbest atışı Atilla kullandı ve top üstten auta çıktı.

Dak. 45 (GOL): Konuk takım devre biterken iki farklı üstünlüğü yakaladı. Emre Aygün ile başlayan Polatlı Bugsaşspor atağında ilk golün sahibi Yavuz ceza sahası dışarısından sert ve isabetli vurarak fileleri ikinci kez havalandırdı. 0-2

Dak. 51: Hüsamettin’in sol çaprazdan ceza sahasına ortaladığı topu kaleci Ercüment son anda kornere yumrukladı. Bu pozisyonun hemen ardından gelişen atakta bu kez Ergün Çakır’ın sert vuruşundan sonuç gelmedi.

Dak. 59: Polatlı Bugsaş kontratağa çıktı. Emre Aygün’ün ceza sahasına ortaladığı top ile Ali buluşacakken araya giren Hüsamettin meşin yuvarlağı kornere göndererek mutlak bir golü önledi.

Dak. 69: Gelişen Polatlı Bugsaşspor atağında Mustafa Er’in uzaklardan vuruşunu Recep yumruklarıyla kornere çeldi.

Dak. 80: Polatlı Bugsaşspor gole çok yaklaştı. Emre Aygün ile başlayan konuk takım atağında Mustafa bekletmeden pasını Mehmet Erdem sert vurdu meşin yuvarlak üst direkten döndü ve oyun sahasına döndü.

Bu dakikadan sonra her iki takımında skoru değiştirme çabaları olumsuz cevap verirken karşılaşma 2-0 konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.


Penbe: 'İstifa Etmeyi Düşünmüyorum'Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, taraftarın yaptığı jest karşısında çok duygulandığını ifade etti.

12.adamın maç sonunda kendilerini tribünlere davet ederek alkışlamasını ve destek vermesini anlamlı bulan Penbe “ 12.adam bize gerekli mesajı verdi. Bundan sonra çok dikkatli olmalıyız. Artık toplayabildiğimiz kadar puanları toplamak ve bulunduğumuz bölgeden yukarılara doğru tırmanmak adına mücadele vereceğiz. Ünyespor ile oynayacağımız müsabaka çok önemli. 90 dakika sonunda kazanırsak kimse şaşırmasın “ dedi.

Öncü Gazetesi spor Yönetmeni Fırat Akyol’un “ Giresunspor başında 8 karşılaşmaya çıktınız. Ama galibiyetiniz yok. Sadece 2 puan toplayabildik. İstifa etmeyi düşünüyor musunuz ?” sorusu üzerine Penbe “ Giresunspor’la 1,5 yıllık sözleşmem var. Yönetim beni göndermedikten sonra görevimin başındayım. İstifa etmeyi düşünmüyorum. “ cevabını verdi.

Haber: Fırat AKYOL - www.amatorunsesi.net




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir