Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8962 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2013 - 20:18

Giresunspor Gaziosmanpaşaspor 3-3

Büyüt
Küçült
Giresunspor Gaziosmanpaşaspor
GOP karşısında iki kez iki farklı öne geçtik, maç sonunda 1 puanı zor kaptık!

İstanbul temsilcisi karşısında iki kez iki farklı üstünlüğü yakaladık ve ilk yarı soyunma odasına oldukça mutlu gittik. Ancak 2. yarıda sahada adım atacak dermanımız yoktu. Durum böyle olunca kalemizde üst üste goller gördük, mutlak kazanacağımız maçı beraberlikle bitirdik.

Giresunspor, Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda kan kaybetmeye devam ediyor.

Çotanaklar sahasında konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor maçına adeta fırtına gibi başladı. Önce 13. dakikada Samed ardından 15. dakikada Özgür ile iki farklı öne geçtik. 35. dakikada Sinan’ın golüyle fark bire inerken devrenin son anlarında Samed Kartal’ın golüyle soyunma odasına 3-1’lik sonuçla gittik.

Ancak ne olduysa ikinci yarıda oldu. Sahada ne yaptığı bilemeyen Giresunspor’da Teknik Direktör Ahmet Ertem’in yanlış oyuncu değişiklikleri direncimizi tamamen kırdı. Rakip kaleye gidemediğimiz gibi orta saha üstünlüğünü de İstanbul temsilcisine kaptırdık. 57. dakikada Nail’in 74. dakikada Sedat’ın gollerini izlemekle yetindik. Oyunun son dakikaları içerisinde biraz hareketlensek de 1 puanı zor kurtardık.

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Kerim Deveci **, Gündoğdu Yiğit **, Enes Vahit Çavuş **

GİRESUNSPOR: Onurcan Piri **, Berkan Yıldırım *, (Dak. 78 Rıdvan Sağlam *), Onur Demir **, Özgür Yılmaz **, Hüsamettin Tut *, Çağrı Ortakaya **, Adlan Canlıka *, Gazanfer Aydın *, Cihan Yeşilırmak ** (Dak. 61 Selim Akbulut **), Samed Kartal ***, Ergün Çakır **, (Dak. 66 Uğur Uğur *)

GAZİOSMANPAŞASPOR: Sofu Baykal **, Kadir Deliömeroğlu **, Baki Mercimek **, Taner Araz **, Uğur İmir **, Muhammet Emin **, Yasin Yener ***, Hicabi Demir *** (Dak. 89 Özkan Yılmaz), Sinan Ayar ** (Dak. 90+2 Samet Yüksel), Sedat Debrelim ***, Nail Tilbaç *** (Dak. 81 Serhat Sağat *)

SARI KARTLAR:  Onurcan (Giresunspor) Uğur, Yasin (Gaziosmanpaşaspor)

KIRMIZI KART: Dak. 87 Uğur İmir (Gaziosmanpaşa)

GOLLER: Dak. 13 ve 45 Samed, Dak. 15 Özgür (Giresunspor) Dak. 35 Sinan, Dak. 57 Nail, Dak. 74 Sedat (Gaziosmanpaşaspor)

MAÇTANÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dak. 2: Gelişen Giresunspor atağında Çağrı, Kadir’in müdahalesiyle yerde kaldı. Serbest atışı Gazanfer kullandı. Penaltı noktasına ortalanan topta kaleci Sofu boşa çıktı, Ergün’ün kafa vuruşu çok az farkla üstten auta gitti.

Dak. 5: Giresunspor sol kanattan Cihan ile etkili geldi. Bu oyuncunun sol kanattan ortasına ceza sahası içerisinde önce Gazanfer ardından da Ergün dokunamayınca mutlak bir gol daha kaçmış oldu.

Dak. 13 (GOL): Giresunspor golü buldu. Gazanfer ile gelişen atakta yerden ceza sahasına ortalanan topu Ergün dokundu, kaleci Sofu ilk pozisyondan başarılıydı ancak meşin yuvarlağı kontrol edemedi, pozisyonu iyi takip eden Samed fileleri havalandırmayı başardı. 1-0

Dak. 15 (GOL): Cihan’ın kullandığı köşe atışına çok iyi yükselen Özgür güzel bir kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkartan golü kaydetti.

Dak. 18: Ergün’un pasında Samed’in uzaklardan sert vuruşunda meşin yuvarlak direğin birkaç metre üzerinden auta çıktı.

Dak. 22: Konuk takım ilk kez etkili geldi. Bu dakika içerisinde Hicabi’nin pasıyla sağ çizgide topla buluşan Kadir ceza sahasına ortaladı. Sedat’ın mükemmel kafa vuruşunu Onurcan aynı güzellikte önledi ve gole izin vermedi.

Dak. 35 (GOL): Konuk takımın golü geldi. Hicabi kanat değiştirdi ve önce Gazanfer ardından Berkan’dan kurtulduktan sonra ceza sahasına iyi bir orta yaptı. Topu iyi takip eden Sinan meşin yuvarlağı Onurcan’ın uzanamayacağı köşeye bıraktı. 2-1

45. dakikada Gazanfer’in serbest atıştan ceza alanına gönderdiği topu Ergün indirdi. Samet çok sert vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-1

46. dakikada sağ kanattan gelişen Giresunspor atağında Gazanfer topu penaltı noktası üzerine gönderdi. Cihan ayak koyamayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dak. 57 (GOL): Gaziosmanpaşa farkı yeniden bire indirdi. Gelişen konuk takım atağında Sinan, Nail’i gördü. Nail kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.

Dak. 58: Gazanfer’in pasında arka direkte Cihan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Sofu başarılıydı.

Dak. 59: Yasin’in kafa vuruşunda köşeye gitmekte olan topu Onurcan Piri sakatlanma pahasına da olsa çıkardı ve gole izin vermedi.

Dak. 74 (GOL): Konuk takım beraberliği sağladı. Gazanfer’in kaptırdığı topu Nail kontrol etti ve savunmanın arkasına derinleme bir pas yolladı. Sedat Debreli önce topu kontrol etti sonra affetmedi ve skora denge geldi. 3-3

Dak. 81: Giresunspor öne geçme fırsatından yararlanamadı. Sağ kanattan Gazanfer’in ortasını savunma ıskaladı, gerilerden gelen Çağrı’nın sert vuruşunda Sofu gole izin vermedi ve meşin yuvarlağı kornere yumrukladı.

Kalan dakikalarda iki takımında gol girişimlerinden sonuç çıkmayınca karşılaşma 3-3’lül beraberlikle sona erdi.

Zafer AKTEN- H. Hakan KABAHASANOĞLU

www.spor28.com


AHMET ERTEM GÖREVDEN ALINDI!

Gaziosmanpaşaspor maçının ardından tesislerde olağanüstü toplanan Giresunspor Yönetim Kurulu, Ahmet Ertem’i görevden aldı.

Ligin 8. haftasında iç sahada Kırklarelispor’u 2-1’lik skorla dize getirdikten sonra son 4 haftada 3 puanı bir arada göremeyen Giresunspor’da 3-3’lik Gaziosmanpaşaspor beraberliği teknik direktör Ahmet Ertem’in sonun hazırladı.

YÖNETİM TEBLİĞ ETTİ

Maçın ardından Mustafa Temel Bozbağ başkanlığında tesislerde olağanüstü bir toplantı gerçekleştiren Giresunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Ahmet Ertem ile yollarını ayırma kararı aldı.

Gerekli tebligatın hocaya yapıldığı ve Giresunspor’un zaman kaybetmeden teknik direktör arayışlarına başlayacağı kaydedildi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir