Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9103 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2014 - 00:44

Giresunspor Kartal ı iki Kurşunla Avladı!: 2-1

Büyüt
Küçült
Giresunspor Kartal ı iki Kurşunla Avladı!:
Giresun Atatürk Stadında nefesleri kesen müsabakayı Giresunspor, 2-1 kazanarak zirve yürüyüşünü devam ettirdi.

Giresunspor kötü başladığı maçta Onur’un kafasıyla yıkıldı.. Samed’in 38. dakikada kaydettiği jeneriklik gol Çotanakları ateşledi. 2. yarıda top bir o kalede bir bu kaledeydi. İzleyenlerin adeta nefesleri kesildi. 85. dakikada sahneye çıkan penaltı uzmanı Ergün Çakır meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek gemisini kurtardı. Giresunspor bu galibiyetinin ardından ligdeki puanını 30’a çıkardı..

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Mehmet Nevzat Adal ***, Bekir Can Tahiroğlu ***, Servet Reyhan ***

GİRESUNSPOR: Eray Çalışkan ***, Hasan Güleryüz ***, Onur Demir ***, Özgür Yılmaz **, Hüsamettin Tut **, Eşref Koçak ** (Dak. 69 Adlan Canlıka *), Çağrı Ortakaya ***, Emre Özivgen ** (Dak. 46 Tuncay Süren *), Cihan Yeşilırmak ***, Samed Kartal **** (Dak. 88 Berkan Yıldırım *), Ergün Çakır ****

KARTALSPOR: Osman Şimşek **, Ramiz Öz ** (Dak. 87 Emrah Bedir), Zafer Aydoğdu **, Onur Nasuhoğulları ***, Fırat Sezer ***, Azad Filiz **, Muharrem Efe **, Burak Göksel ** (Dak. 82 İlkay Demir *), Yasin Görkem Arslan ** (Dak. 65 Dündar Denizhan **), Ersel Aslıyürek **, Burak Akdiş ***

SARI KARTLAR: Burak Göksel, Ramiz, (Kartalspor) Onur (Giresunspor)

GOLLER: Dak. 25 Onur (Kartalpor) Dak. 38 Samed, Dak. 85 (P.A) Ergün (Giresunspor)

Kapalı olan transfer tahtasını henüz açtıramayan yeşil-beyazlı ekibimizde Rıdvan Sağlam da sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmazken, Çotanaklar ilk yarım saatlik bölümde beklenen performansın çok uzağında kaldı ve bu zaman dilimi içerisinde kalesinde golü de yedi.

SAMED’TEN JENERİKLİK GOL

Karşılaşmanın 25. dakikasında iki dönem Giresunspor savunmasında da görev yapan Onur’un kafa golüyle 1-0 geriye düşen ekibimiz de fitili ateşleyen isim Samed Kartal oldu. Samed Kartal müsabakanın 38. dakikasında rakiplerini adeta ipe dizerek jeneriklik bir gole imza attı ve devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

SON SÖZÜ KAPTAN SÖYLEDİ

Öte yandan kıran kırana geçen ikinci yarı da top bir o kalede bir bu kaledeydi. Zaman zaman konuk takım, zaman da Giresunspor önemli pozisyonlardan sonuç alamadı. Ancak karşılaşmanın 85. dakikasında bu kez kaptan Ergün Çakır sahneye çıktı ve Ergün, kaleci Osman’ın müdahalesiyle yerde kalınca kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve Giresunspor’u bir kez daha ipten aldı.

Bu arada taraftarların coşkulu bir şekilde desteklediği Giresunspor’da oyunun son bölümlerinde sarı kart gören savunma oyuncusu Onur Demir cezalı duruma düştü. Onur gelecek hafta yine kendi sahamızda oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Müsabakaya Giresunspor başladı.

Sol kanattan gelişen konuk takım atağında Yasin’in penaltı noktasına ortaladığı topa Burak kafayla vurdu, Eray meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti ve gole izin vermedi.

Dak. 7: Giresunspor köşe atışını çok hızlı kullandı ve mutlak bir golden oldu. Emre’nin ceza sahasına ortaladığı topa Hasan çok iyi yükseldi. Kafa vuruşunu yaptı, yerden seken topu kaleci Osman güçlükle kontrol etti ve daha sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dak. 9: Bu kez konuk takım gole çok yaklaştı, Kartalspor’un organize gelişen atağında Onur araya girdi ve tehlikeyi önlemeye çalıştı, sağ kanada doğru yön alan topu Burak kaleye yolladı, Eray öndeydi zamanlamasını iyi yaptı ve meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

Dak. 12: Ergün’ün pasıyla sol içte topla buluşan Cihan 15 metre kadar topu sürdükten sonra kaleyi denedi ancak istediği vuruşu yapamadı.

Dak. 25 (GOL): Kartalspor öne geçti. Yasin’in kullandığı köşe atışına yakın direkte iyi yükselen Onur Nasuhoğulları meşin yuvarlağı Eray’ın uzanamayacağı köşeye yolladı ve takımını deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. 0-1

Dak. 38 (GOL): Giresunspor’un beraberlik golü geldi. Eşref orta sahadan üç oyuncudan kurtulduktan sonra bekletmeden topu ileriye çıkardı. Sol paralelde meşin yuvarlağı kapan isim Samed oldu. Samed önce Ramiz’den hemen ardından Zafer’den sıyrıldıktan sonra müthiş vurdu ve topu 90 diye tabir edilen yere yollayarak adeta jeneriklik bir gole imza attı. 1-1

Dak. 41: Kaleci Osman’ın önde olduğunu gören Samed yaklaşık 35 metreden kaleyi yokladı fakat bu kez Osman iyi bir zamanlamayla gole izin vermedi.

Dak. 57: Giresunspor ikinci yarıya etkili başlayan taraftı. Hasan’ın ortasına Cihan yükseldi, top kalecide kaldı.

Dak. 59: Giresunspor’da Hüsamettin’in orta şut karışımı vuruşunda meşin yuvarlak Osman’ın ellerinde kaldı.

Dak. 61: Cihan’ın kullandığı köşe atışına iyi yükselen Hasan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarparak auta gitti.

Dak. 70: Giresunspor’da Cihan’ın kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak çok az farkla üstten auta gitti.

Dak. 75: Giresunspor çok etkili geldi ve akıllara zarar bir gol kaçırdı. Cihan ile atağa kalkan ve Kartal savunmasını eksik yakalayan ekibimiz de Cihan soldan ceza sahası çizgisi içerisine girdi, yerden sert vuruşunu Tuncay tamamlayamadı ve inanılmaz bir fırsatı değerlendiremedik. Oysa bu pozisyonda Samed bomboştu ve Cihan topu bu oyuncuya aktarabilse öne geçmemiz içten bile değildi.

Dak. 85 (GOL): Ergün rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girdi ve kaleci Osman’ın ayak darbesiyle yerde kaldı. Hakem tartışmasız penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ergün meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.

Kalan dakikalarda her iki takımın da çabalarından sonuç çıkmayınca müsabaka 2-1 Giresunspor’un üstünlüğü ile sona erdi.


BAKIN GİRESUNSPOR KAÇINCI OLDU?


Mehmet Birinci’nin iş başına gelmesinin ardından ligde yenilmez armaya giren Çotanaklar, nefesleri kesen müsabakada Kartalspor’u 2-1’lik skorla dize getirerek ligde Play-Off potasına girdi.

25. dakikada Onur Nasuhoğulları’nın kafa golüne 38. dakikada Samed ve 85. dakikada Ergün Çakır ile karşılık vererek altın değerinde bir galibiyete imza atan Giresunspor elde ettiği 3 puanın ardından total de 30 puana ulaştı ve ligde 5. sıraya yükseldi.

Öte yandan ligde şu sonuçlar alındı:

HAFTANIN SONUÇLARI:

02 Şubat Pazar- 13.30

Kırklarelispor- Dardanelspor: 2-1

Tokatspor-Hatayspor: 1-3

Tarsus İ.Y.-Turgutluspor: 1-0

Aydınspor- Anadolu Selçukluspor:2-0

Gümüşhanespor- Yeni Malatyaspor: 2-1

Sarıyer- Çankırıspor: 2-0

Pendikspor- Gaziosmanpaşaspor: 0-0

Giresunspor-Kartalspor: 2-1

Göztepe-İnegölspor: 0-0

 TAKIMLAR

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1.HATAYSPOR

19

13

3

3

33

15

18

42

2.GÖZTEPE A.Ş.

19

9

7

3

27

14

13

34

3.YENİ MALATYASPOR

19

9

5

5

29

21

8

32

4.PENDİKSPOR

19

8

7

4

26

19

7

31

5.GİRESUNSPOR

19

8

6

5

28

19

9

30

6.İNEGÖLSPOR

19

8

6

5

26

17

9

30

7.GÜMÜŞHANESPOR

19

7

7

5

19

17

2

28

8.KARTALSPOR

19

6

6

7

20

19

1

24

9.SARIYER

19

4

11

4

19



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir