Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8172 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   24 Mart 2013 - 11:54

Giresunspor Puanla Dönüyor

Büyüt
Küçült
Giresunspor Puanla
Giresunspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Bilecik temsilcisi Bozüyükspor ile 1-1 berabere kaldı.

BOZÜYÜKSPOR - GİRESUNSPOR: 1-1

 

Giresunspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Bilecik temsilcisi Bozüyükspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Kader maçına o kadar hırslı ve o kadar güzel başladık ki, 12. dakikada Veysel’in şık golüyle öne geçtik. Ardından Ramazan ve Cihan’la farkı artırma çabalarından sonuç alamadık. 2. yarıda ise üstünlüğü rakibe kaptırdık. Haluk’un kaydettiği gole engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldık.

 

STAT: Bozüyük İlçe

 

HAKEMLER: Volkan Alabaş **, Emre Ajun, Sezgin Çınar

 

BOZÜYÜKSPOR: Serdar Nişancı ***, Abdullah Temircan * (Dak. 40 Recep Serkan Çetintaş *), Ferit Şener **, Uğur Keskin **, Özkan Yılmaz **, Erhan Namlı ***, Haluk Zeybek ***, İshak Topçu ** (Dak. 72 Murat Berge *), Ömer Şengöz *** , Seyyit Aygar **, Tuncay Elik **

 

GİRESUNSPOR: Recep Öztürk **, Berkan Yıldırım **, Gökhan Çalışır ***, Muhsin Erözkan **, Hüsamettin Tut **, Veysel Kılıç ***, Aydın Kuzu * (Dak. 46 Ergün Çakır *), Ramazan Durdu **, Cihan Yeşilırmak **, Uğur Işıkal ** (Dak. 85 Süleyman Varlık *), Tayfun Özkan ** (Dak. 69 Mustafa Zorlu **)

 

SARI KARTLAR: Erhan (Bozüyükspor), Uğur (Giresunspor)

 

GOLLER: Dak. 12 Veysel (Giresunspor), Dak. 50 Haluk (Bozüyükspor)

 

Giresunspor, Bozüyükspor deplasmanından 1 puan çıkardı.

 

Ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren ve rakibiyle sezon finali niteliğinde çok kritik bir maça çıkan Çotanaklar, 12. dakikada Veysel Kılıç’ın kaydettiği şık golüyle devreyi 1-0 önde kapatırken, 49. dakikada Haluk’un golüne engel olamadı ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

 

Teknik Direktör Ergün Penbe sakatlıktan kurtulan ancak hafta içerisinde hiçbir antrenmana çıkamayan Sefa Akın’ı 18 kişilik maç kadrosuna almazken, orta sahanın merkezinde Ramazan-Veysel ikilisine forma şansı tanıdı. Ayrıca Penbe geçen hafta kazanan kadronun savunmasını da değiştirmedi ve Süleyman Varlık’ı yedek soyundurdu. Giresunspor, Bozüyükspor deplasmanından beraberlikle dönerek haftayı 24 puanda kapattı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

Müsabakaya Giresunsporlu oyuncular başladı.

 

Dak. 6: Giresunspor sol kanattan Cihan ile etkili geldi. Bu futbolcunun yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde kimse dokunamadı.

 

Dak. 12 (GOL): Çotanaklar golü buldu. Orta alandan gönderilen topu Tayfun indirdi ve pasını Veysel’e aktardı. Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Veysel Kılıç müthiş bir vuruşla meşin yuvarlağı çataldan filelerle buluşturdu. 0-1

 

Dak. 23: Bu dakika içerisinde etkili olan taraf yine Giresunspor’du. Veysel’in pasında topla buluşan Ramazan ceza sahasına girmeden sert vurdu, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

 

Dak. 34: Giresunspor mutlak bir golden oldu. Orta sahada topla buluşan Uğur sağ kanattan hücuma destek veren Berkan’ı gördü. Berkan’ın yerden altı pas içerisine gönderdiği topa Cihan ayak koyamadı ve Çotanaklar büyük bir fırsat kaçırmış oldu.

 

İlk yarı Giresunspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Dak. 50 (GOL): Ve Bozüyükspor skora denge getirdi. Ev sahibi takımda kazanılan serbest vuruşu Giresunspor savunmacıları kornere uzaklaştırdı. Köşe atışından gelen topu Uğur indirdi Haluk Zeybek ağlara gönderdi. 1-1

 

Dak. 53: Bozüyükspor atağında Ömer ceza sahası içerisinde topla buluştu. Vuruşunda recep başarılıydı

 

Dak. 69: Sol kanattan gelişen Bozüyükspor atağında Recep ortaladı, Muhsin son anda ayak koyarak Erhan Namlı’ya gol şansı tanımadı.

 

Dak. 75: Seyyit serbest atıştan topu ceza sahasına gönderdi, Ömer kafayı vurdu, meşin yuvarlak Recep’te kaldı.

 

Dak. 77: Bu kez Giresunspor geldi. Berkan yaklaşık 30 metreden kaleyi yokladı, meşin yuvarlak kalecinin ellerinde kaldı.

 

Dak. 90+1: Ceza sahasının içerisinde topla buluşan Recep kaleye vurdu adaşı kalecimiz Recep topu son anda topu köşeden çelmeyi başardı ve rakibe gol şansı tanımadı.

 

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

Ali Akten

SPOR 28

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir