Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7553 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2012 - 00:12

GİRESUNSPOR SAHİPSİZ BIRAKILDI

Büyüt
Küçült
GİRESUNSPOR SAHİPSİZ
GİRESUNSPOR SAHİPSİZ BIRAKILDI (Abdullah Akgün)

GİRESUNSPOR SAHİPSİZ BIRAKILDI

 

Üzülelim mi? ağlayalım mı? bu durumumuza İki  milyonu  aşkın Giresunspor taraftarı olan ve  kalpleri Giresunspor için  atan kar,kış demeden hiç bir maçını kaçırmayan deplasmanlara giden Genç çotanaklar,Marmara çotanaklar  ve taraftar guruplarına yazık değimli.

Kimse bu taraftarın bu maçlara nasıl gittiklerini nasıl masraflarını karşıladıklarını bilmezler çünkü onlar  Giresun'una  ve Giresunspor'una gönülden bağlanmışlar karşılıksız bağlanmışlar ne seçim dertleri var ne  seçilme dertleri var,varsa yoksa Giresunsporumuzun başarılı olması göğüslerinin biraz olsun kabarmasıdır.

Ne göğüsleri kabardı nede takımımız başarılı oldu birde alt kümeye düştü açıkçası el birliği ile düşürüldü. Şimdi soruyorum acaba bu senenin sonunda seçim olsa idi bu takım sahipsiz  kalırmıydı ve küme düşürülürmüydü bütün siyasiler köşe kapmaca oynardı protokolde haftalar öncesi yerlerini ayırtırlardı.

Biz bu sahneleri defalarca gördük yaşadık. Koskoca Giresunspor'umuza bir başkan adayı çıkmıyor yine taraftar grubundan Terzi Hüseyin çıkıyor  ben adayım diyor  medeni cesaretinden dolayı kutluyorum . Nerede  Giresun'dan aday çıkaralım deyipte gurbette Giresun aşkıyla yanıp tutuşan gurbetçileri  dışlayanlar biz biliriz sizler ne kadar Giresunluysanız biz sizlerden daha çok Giresunluyuz  çünkü memleket aşkıyla yanıp tutuşuyoruz Ömer ülkü'ler gibi Olgun peker'ler gibi  Osman çırak'lar gibi  hep gurbette yaşayan işadamlarımızı sahiplenemedik başkanlarımızı sahiplenemedik.

Ömer ülkü 8 ay içerde yattı  kimse aramadı sormadı gerçek dostları hariç . Çıktı şimdi herkes Ömer ülkü diyor vekiller arıyor başkan ol diyor  bu kadar  vefasızlık olamaz olmamalı Giresun'umuzun  tarihi herkesle övünülürken düşene sahip çıkmayan toplum olduk çıktık bir Sivaslı olamadık Bir Kadıköylü olamadık.Bu kafa ilede bu çekişmelerle de olamayız.

Valimiz işini gücünü bırakmış Giresunspor için herkesten çok çalışıyor bundan önceki Kayyum başkanı  mükemmel çalıştı çokta faydalı oldu ama kimse teşekkür bile etmedi hep yerdiler başkanlarımız İstanbul'da  diye dışladılar  ve sonuç Giresunspor sahipsiz kaldı .

Giresun'umuzun düzgün işadamlarından Fatih sandal kayyum başkanı oldu oda 1 haftada gördü ki durum vaziyet çok kötü kimse yanında yok seçime götürme kararı alacak.

Bir tane Fatihler yetmez Bir tane Ömer Ülküler yetmez bir tane Cengiz Cindemirler yetmez. araştırdım Bodrum, Marmaris  ,Didim, Antalya gibi turistik bölgelerde en büyük otel sahiplerimiz Giresunlu İstanbul'da  keza öyle  neden bunlar kenarda kalıyor çünkü biliyorlar ki vefasızlık çok artık bırakalım bu birbirimizi yermeyi kötülemeyi artık sevelim sarılalım bu takım sahipsiz kalmamalı.

Bu takım seçim zamanı sahiplenilecek gövde gösterisi yapılacak takım hüviyetinde olmamalı .

Bu takıma Ömer ülkü gibi memleketini seven bir çıkar ve reklam peşinde koşmayan başkanlar  mutlaka ikna edilip tekrar gönlü alınarak kazandırılmalı.

Ayrıca bütün siyasilere de bir hatırlatmada bulunmak istiyorum 2013 de seçim var Giresunsporu yok sayanı Giresunlularda yok sayacaktır bilginize sunuyorum saygı ve Sevgilerimle...

Giresunlu olmak ayrıcalıklıdır BİZE HER YER GİRESUN . Kalın sağlıcakla .

Not Giresunspor için çırpınan taraftar gruplarını da buradan alkışlıyorum.     



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir