Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11272 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2014 - 17:36

Giresunspor Zirveye Oynuyor

Büyüt
Küçült
Giresunspor Zirveye
Giresunspor hafta içi mesaisinde de boş durmadı ve deplasmanda Tokatspor’a patladı. 1-4

Spor Toto 2. Liginde harika işler çıkarmaya devam eden Giresunspor’un son kurbanı Tokatspor oldu. Az sayıda taraftarının desteğini arkasına alarak maça başlayan yeşil-beyazlı ekibimiz, 15. dakikada Ergün, 19. dakika Selim ile goller buldu ve devreyi 2-0 önde kapattı.

Maçın 2. yarısına hızlı başlayan taraf ise ev sahibi Tokatspor oldu. 55. dakikada penaltıdan yediğimiz golle hafif sendelesek de Berkan’ın 80 ve 90+2. dakikalarda kaydettiği golleriyle farka koşup üst üste 8. galibiyetimizi elde ettik ve aynı zamanda rakibi de ateş çemberinin içerisine attık.

Tüm bunların yanı sıra Pendikspor- Hatayspor, ve Göztepe- Yeni Malatyaspor maçlarında ortaya çıkan beraberliklerin ardından ligde 3. sıraya terfi ettik. Şimdi liderle aramızda sadece 2 puanlık bir fark kaldı.

STAT: Gaziosmanpaşa

HAKEMLER: Sarper Barış Saka ***, Murat Ergin Gözütok ***, Abdullah Uğur Sarı ***

TOKATSPOR: Bekir Öztürk *, Furkan Özyurt *, Soner Örnek *, Oğuz Özden * (Dak. 82 Güven Güneri *) , Caner Turp **, Haluk Ulaşoğlu * (Dak. 43 Emre Aktaş *), Serkan Doğan *, Mehmet Öncan ** (Dak. 67 Metin Çakmak *), Mutlu İlengöz **, Emin Yalın **, Recep Aşar **

GİRESUNSPOR: Eray Çalışkan ***, Hasan Güleryüz ***, Selim Akbulut ****, Özgür Yılmaz ***, Uğur Aktaş ***, Eşref Koçak ** (Dak. 63 Berkan Yıldırım ***), Çağrı Ortakaya **, Emre Özivgen ** (Dak. 70 Adlan Canlıka **) Cihan Yeşiırmak **, Samed Kartal **, Ergün Çakır *** (Dak. 88 Gazanfer Aydın *)

SARI KARTLAR: Mutlu, Caner (Tokatspor) Ergün, Özgür (Giresunspor)

GOLLLER: Dak. 15 Ergün Çakır, Dak. 19 Selim, Dak. 80 ve 90+2 Berkan (Giresunspor), Dak. 55 Recep (P.A.) (Tokatspor)

Giresunspor’dan bir mükemmel sonuç daha.

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda mükemmel işler yapmaya devam eden Giresunspor, hafta içi mesaisinde deplasmanda Tokatspor’u 4-1’lik skorla dize getirerek üst üste 8. galibiyetini elde ederek rekorları alt üst etti.

HER İKİ YARIDA DA İKİŞER GOL

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Giresunspor, 15. dakikada kaptan Ergün Çakır’ın sayısıyla öne geçerken 19. dakikada Selim ile farkı ikiye çıkardık.

Müsabakada ilk yarı Giresunspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan ve golü bulan taraf ev sahibi Tokatspor olsa da teknik direktör Mehmet Birinci’nin yaptığı yerinde oyuncu değişiklikleri bir anda maçın kaderini değiştirdi. Berkan ile önce 80. dakikada farkı yeniden ikiye çıkardık ardından uzatmanın son anlarında kazandığımız penaltıda Cihan’ın vuruşu önce Bekir’den ardından direkten dönünce yine Berkan ile farka koştuk ve zirvede bir adım daha etkili konuma geldik.

FARK EPEYCE DÜŞTÜ

Giresunspor elde ettiği bu galibiyetin ardından ligde 3. sıraya terfi ederken liderle arasındaki puan farkını da sadece 2’ye düşürdü.

Şimdi hafta sonu sahamızda oynayacağımız Aydınspor 1923 müsabakası bizim için çok daha önem taşımaya başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Müsabakaya ev sahibi Tokatspor başladı.

Dak. 5: Uğur, Mehmet’in müdahalesiyle yerde kalınca hakem serbest vuruş kararına verdi. Atışı Uğur ile kullandık ama sonuç alamadık

Dak. 10: Emre’nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Giresunspor’da kullanan isim Cihan Yeşilırmak'dı. Ceza sahasına ortalanan topta savunma tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

Dak. 11: Giresunspor çok önemli bir pozisyondan sonuç alamadı. Çağrı’nın pasıyla topla buluşan Samed rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girdi. Ergün boştu ama o kendi vurmayı denedi. Bu pozisyonda kaleci Bekir açısını iyi kapattı ve Samed’e gol şansı vermezken meşin yuvarlağı kornere yolladı.

Dak. 14: Çotanaklar bu kez Cihan ile geldi. Cihan’ın pasında topla buluşan Samed’in vuruşunu savunma kornere yolladı.

Dak. 15 (GOL): Giresunspor golü buldu. Samed sol kanatta topu sürdükten sonra ceza sahasına ortaladı. Savunmada Soner’in ıskaladığı top bir anda Ergün’ün önünde kaldı. Ergün’e ise düzgün bir vuruşla fileleri havalandırmak kaldı. 0-1

Dak. 19 (GOL): Giresunspor farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atağımızda Emre pozisyonun içerisindeydi. Top Mutlu’nun eline çarpınca hakem bir kez daha serbest vuruş kararı verdi. Topun başına geçen isim Cihan’dı. Cihan’ın arka direğe ortaladığı topa çok iyi yükselen Selim fileleri havalandırmayı başardı. 0-2

Dak. 27: Tokatspor’un ilk atağı sol kanattan gelişti. Caner’in sol kanattan ceza sahasına ortaladığı topa Emin vurdu ancak Giresunspor savunmasına çarpan top tehlikenin büyümesine izin vermedi.

Dak. 28: Tokatspor, Recep Yaşar ile geldi. Emin ceza sahasına hamle yaptı araya giren Özgür topu kornere yolladı. Kullanılan köşe atışına iyi yükselen Mehmet Öncan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Eray’ın kontrolünde auta çıktı.

Dak. 30: Tokatspor bu kez sağ kanattan geldi. Mehmet’in ortasına iyi yükselen Emin’in kafa vuruşu iyi bir yer tutan Eray’ın ellerinde kaldı.

Dak. 33: Kanat değiştiren ikiliden Samed sağ kanattan sol kanada Cihan’a harika bir orta yaptı. Ancak Cihan topun hızına yetişemeyince bu pozisyondan sonuç çıkartamadık.

Dak. 36: Çağrı’nın yaklaşık 30 metreden çektiği şut farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dak. 38: Giresunspor hızlı gelişen atak sonrasında mutlak bir golden oldu. Ergün orta sahadan kaptığı topu sağ kenardan bekleyen Emre ile buluşturdu. Emre birkaç metre içeriye girdikten sonra bekletmeden pasını Samed’e aktardı. Samed vuruşunu yaptı, kaleci Bekir’i geçen top akıl almaz bir şekilde yandan auta gitti.

Dak. 45+2: Serkan’ın pasıyla biranda ceza sahası içerisinde topla buluşan Emre Aktaş’ın uygun durumdaki vuruşu yandan auta gitti.

Dak. 45+4: Uzatma dakikalarının son bölümünde Giresunsporlu Cihan’ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Dak. 48: Giresunspor mutlak bir golden daha oldu. Sağ kanattan Hasan ile gelişen atağımızda bu oyucunun penaltı noktasına ortaladığı topa Samed istediği vuruşu yapamadı.

Dak. 55 (GOL): Tokatspor penaltı kazandı. Mehmet Öncan ceza sahasına girdikten sonra Çağrı’nın müdahalesiyle bir anda yerde kaldı. Hakem tartışmasız penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Recep Yaşar farkı bire düşürdü. 1-2

Dak. 59: Furkan’ın pasıyla sol çaprazda topun sahibi olan Emin çok sert vurdu. Meşin yuvarlak herkesin bakışları arasında çok farkla yandan auta gitti.

Dak. 66: Tokatspor bu dakika içerisinde beraberlik golünden oldu. Mehmet seri çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra pasını Recep’e aktardı. Selim araya giren isimdi. Eray’ı geçen topu çelmeyi başardı ve sonrasında Mehmet’e çarpan top autla buluştu.

Dak. 73: Özgür ceza sahası çizgisi üzerinde Metin’i düşürdü. Serbest atışı Caner kullandı ama sonuç gelmedi.

Dak. 78: Cihan’ın kullandığı serbest atışta Bekir boşa çıktı. Ergün’ün kafa vuruşunda Soner tehlikeyi uzaklaştıran isim oldu.

Dak. 80 (GOL): Giresunspor yeniden farkı ikiye çıkardı. Samed uzun süre topu sürdükten sonra sağ kanattaki Berkan’ı gördü. Berkan ceza sahası çizgisi üzerinden sert ve isabetli vurarak Bekir’i avlamayı başardı. 1-3

Dak. 83: Giresunspor’da Ergün’ün kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Dak. 85: Berkan’ın aşırtma vuruşu kaleci Bekir’de kalınca Giresunspor mutlak bir golden oldu.

Dak. 86: Samed seri adımlarla ceza sahasına girdikten sonra çok sert vurdu. Meşin yuvarlak yan direkten geri geldi ve kapanan Tokatspor savunması tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

Dak. 90+2 (GOL): Giresunspor farka koştu. Gazanfer ceza sahasında Soner’in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cihan’ın vuruşunda kaleci Bekir’e çarpan top üst direkten geri geldi ve Berkan’ın önünde kaldı. Berkan düzgün bir vuruşla fileleri havalandırırken bu gol aynı zaman da maçın da skorunu tayin etmiş oldu.

Ali AKTEN- Tokat'tan bildirdi

Spor28.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir