Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7384 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   05 Kasım 2011 - 10:20

Giresunspor'a Bağışlar Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Giresunspora Bağışlar Devam
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'a yardımlar sürüyor.

Giresunspor'un Kayyum Heyeti Başkanı Cengiz Cindemir, Giresunlu dolmuşçuların yardımlarını kabul ederken 'Aldığımız ve harcadığımız bütün paraları kamuoyuna deklare etmeye devam edeceğiz' dedi.

Giresunspor'un Kayyum Heyeti Başkanı Cengiz Cindemir, Giresunlu dolmuşçuların yardımlarını kabul ederken ''Aldığımız ve harcadığımız bütün paraları kamuoyuna deklare etmeye devam edeceğiz'' dedi.

Giresunlu dolmuşçularında 20 bin lira para topladığını ve toplanan bu parayı Giresunspor'a bağışladıklarına dikkati çeken Cengiz Cindemir ''Kendilerine çok teşekkür ediyor bu davranışın herkese örnek olmasını diliyorum. Aldığımız ve harcadığımız bütün paraları kamuoyuna deklare etmeye devam edeceğiz. Bu kurumlarda herkes geçici. Kimler geldi kimler geçti bizde geçiciyiz. Ama bu kurum dünya durdukça yaşayacak. Proje, kampanya, yardım elimizden ne geliyorsa yapmalıyız diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal ise her zaman yanlarında olan ve destekleyen taraftarın kurban bayramının mübarek olmasını dilediğini vurgulayarak ''Giresunspor için maddiyattan daha önemlisi maneviyattır. Gerek iç sahada gerekse deplasmanda bize destek veren taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin'' şeklinde konuştu.

Giresun'da faaliyet gösteren dolmuş kooperatifleri toplanan 20 bin lirayı Kayyum Heyeti Başkanı Cengiz Cindemir'e takdim ettiler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir