Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8688 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2013 - 09:51

Giresunspor'a Göztepe Engeli 1-0

Büyüt
Küçült
Giresunspora Göztepe Engeli
Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda zirve mücadelesi veren Giresunspor'un son haftalardaki çıkışını Göztepe sonlandırdı.

Spor Toto 2. Ligi Beyaz Grubunda zirve mücadelesi veren Giresunspor’un son haftalardaki çıkışını Göztepe sonlandırdı.

Üç haftadır kazanıyor ve zirvedeki yerimizi daha da sağlamlaştırmak istiyorduk. Mutlak galibiyet parolasıyla gittiğimiz Göztepe deplasmanında maça fırtına gibi başladık. İlk yarı bitinceye dek 3-4 net pozisyonu cömertçe harcadık, 55. dakikada Enes’in golüne engel olamadık ve kritik deplasmandan eli boş döndük

STAT: Alsancak

HAKEMLER: Şeref Taştan **, Murat Ergin Gözütok **, Fatih Çeltikçi **

GÖZTEPE:  Yavuz Eraydın***, Volkan Özcan **, Aytek Aşıkoğlu **, Sabutay Alper ***, Osman Fırat **, Berkay Öztuvan **, Tolga Cavdar **,  Halil Çelik * (Dak. 46 Halil Akpınar **), Cihan Yılmaz *** (Dak. 90 Fethi Özer), Enes Kubat ***, İlyas Çakmak ** (Dak. 60 Adem Çalık *)

GİRESUNSPOR: Onurcan Piri **, Hasan Güleryüz * (Dak. 65 Selim Akbulut *), Onur Demir **, Özgür Yılmaz **, Uğur Aktaş *, Çağrı Ortakaya **, Adlan Canlıka * (Dak. 68 Emre Özivgen *), Tuncay Süren **, Samed Kartal **, Rıdvan Sağlam **, Uğur Uğur * (Dak. 59 Ergün Çakır *)

SARI KARTLAR: Osman Fırat, Aytek, Adem Çalık, Enes, Tolga (Göztepe), Uğur Uğur, Onur Demir (Giresunspor)

GOL: Dak. 55 Enes (Göztepe)

Giresunspor’un çıkışı Göztepe’de sona erdi.

Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Giresunspor, İzmir’den eli boş döndü.

Alsancak Stadı’nda Göztepe ile karşı karşıya gelen Giresunspor, fırtına gibi başladığı müsabakanın ilk yarısında sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

Maçın hemen başında Uğur Uğur, 7. dakikada Samed, 18. dakikada Adlan ve ilk yarının son anlarında yine Samed ile net pozisyonları gole çeviremeyen Çotanaklar, karşılaşmanın 2. yarısında ise çok farklı bir kimliğe büründü.

İlk yarıda rakibi kendi sahasında hapseden ve kolay bir şekilde pozisyonlara giren Giresunspor, ikinci devrede bu kimliğinin çok uzağında kaldı. Karşılaşmanın 55. dakikasında savunmada kimsenin müdahale edemediği top Enes’in önünde kalırken, bu oyuncunun vuruşu Onurcan’ı geçti. Herkes Uğur Aktaş’tan meşin yuvarlağa müdahale etmesini beklerken bu oyuncu ters ayağıyla yakalandığı pozisyonda topun çizgiyi geçmesine engel olamadı ve haftayı yenik kapattı.

Giresunspor ayrıca 73. dakikada Çağrı’nın ayağından net bir pozisyonu daha harcayınca üç haftalık çıkışımız İzmir’de sona ermiş oldu.

Bu arada teknik direktör Ahmet Ertem, sakatlığı geçen Adlan Canlıka’yı haftalar sonra bir resmi maçta ilk 11’de sahaya çıkardı.


 

Spor28



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir