Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7462 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   29 Ekim 2012 - 00:40

Giresunspor'dan Aynı Senaryo

Büyüt
Küçült
Giresunspordan Aynı
Çotanaklar bugün İstanbul'da karşılaştğı Güngörenspor'a 2-1 yenilerek, bu sezonki deplasman fobisini bir türlü üzerinden atadı.

Çotanaklar bu sezon deplasman fobisini bir türlü üzerinden atamıyor.

 

Yeşil-beyazlılar ilk devrenin sonlarında kalesinde gördüğü gole 53. dakikada Sezer ile cevap verdi ancak 90+2. dakikada tartışmalı bir golle sahadan yenik ayrıldı. Ev sahibi takımda Özgür 26. dakikada, Giresunspor’da ise Ali Ölmez 88. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

 

Giresunspor, İstanbul Güngörenspor deplasmanında baştan sona üstün oynadığı müsabakayı 2-1 mağlup tamamladı.

 

STAT: Mimar Yahya Baş

 

HAKEMLER: Serkan Özkan, Can Savaşan, Serkan Erbayındır

 

İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR: Egemen Gençalp ***, Erkan Kavak ***, Fuat Onur **, İbrahim Arıkan **, Mustafa Un **, Hakan Albayrak *** (Dak. 62 İsa Kaygun *), Murat Ceylan *, Özgür Ergun *, Pekin Köşnek **, Murat Dilek * (Dak. 75 Kürşat Ergun Aydın **), Sinan Ayar ** (Dak. 86 Mehmet Şen *)

 

GİRESUNSPOR: Ulaş Güler **, Kıvanç Dağ ** (Dak. 68 Ümit Teke *), Hasan Erbey ***, Gökhan Çalışır ***, Cihan Gökal **, Veysel Kılıç ***, Cem Karahan ** (Dak. 60 Ömer Kandemir *), Ramazan Durdu **, Sezer Sezgin ***, Ümit Can Batman *, Uğur Işıkal ** (Dak. 46 Ali Ölmez *)

 

KIRMIZI KARTLAR: Dak. 26 Özgür (İstanbul Güngören), Dak. 88 Ali Ölmez (Giresunspor)

 

SARI KARTLAR: Sinan, Erkan, İsa (İst. Güngören), Gökhan, Kıvanç, Ramazan, Ali (Giresunspor)

 

GOLLER: Dak.45 Hakan, 90+2 Mehmet Şen (İst. Güngörenspor), Dak. 53 Sezer (Giresunspor)

 

Sahada bir taraftan rakibi, diğer taraftan da hakemle mücadele eden Çotanaklar, son saniye golüyle sahadan yenik ayrıldı.

 

İlk devrenin sonunda Hakan’ın golüyle ilk yarıyı geride tamamlayan yeşil-beyazlılar 53. dakikada Sezer ile dengeyi sağladı. Bu golün ardından sayısız pozisyona girdik, öne geçecek pozisyonlarda yakaladık. Ancak iki takımın yapamadığı yan hakem Can Savaşan yaptı. Rakibin gelişen atağında Mehmet’in kafa vuruşunu Ulaş çıkardı ancak hakem Ulaş’ın topu çizgiyi geçtikten sonra çıkarttığı kanaatine vardı ve golü verdi. Bu gol Giresunspor’un sonunu hazırladı. Tam deplasman fobimizi yenmeye başladık diye düşünürken, son saniye golüyle bayramımız zehir oldu: 2-1

 

Bu arada ev sahibi takımda Özgür 26. dakikada, Giresunspor’da ise Ali Ölmez 88. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR:

 

Dak. 3: Ev sahibi takımda Hakan’ın kullandığı serbest vuruşta top üstten auta gitti.

 

Dak. 8: Uğur’un düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Cihan kullandı. Cihan’ın sağ çaprazdan direk kaleye yolladığı topu Egemen kontrol etti.

 

Dak. 12: Sağ kanatta topla buluşan Hakan Cihan’dan kurtulduktan sonra penaltı noktasına yerden bir top gönderdi. Ulaş, Özgür’den önce kalesinden çıkarak topa sahip oldu ve tehlikenin büyümesine izin vermedi.

 

Dak. 16: Giresunspor sol kanatta  Sezer ile etkili geldi. Sezer’in penaltı noktasına yaptığı ortaya Uğur ve Cem aynı anda yükseldiler. Ancak savunmada araya giren İbrahim meşin yuvarlağı kornere yolladı.

 

Dak. 18: Maçın ilk gol girişimini ev sahibi takım yaptı. Cihan dengesini kaybetti ve topu Erkan’a kaptırdı. Erkan’ın sağ çaprazdan orta şut karışımı vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten geri geldi. Daha sonra kapanan savunma tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

 

Dak. 21: Bu kez Giresunspor etkili geldi. Veysel’in pasına hareketlenen Uğur kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top Fuat’ın ayağından kornere çıktı. Köşe atışını Veysel kullandı. Ümit Can’ın kafa vuruşunu Egemen köşeden çıkardı.

 

Dak. 22: Uğur’un sağdan ortasına Ümit Can yakın kale direği önünde dokunmadı.

 

Dak. 26: Gelişen Giresunspor akınında Veysel, Özgür Ergün’ün sert müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem bu hareketin kasti bir hareket olduğu kanaatine vararak Özgür’e kırmızı kart gösterdi ve ev sahibi takımı 10 kişi bıraktı.

 

Dak. 30: Giresunspor’da Uğur’a yapılan müdahale sonrasında kazanılan serbest vuruşta Sezer topun üzerinden atladı ve atışı Cihan kullandı. Cihan’ın vuruşunda top kaleci Egemen’in bakışları arasında çok az farkla yandan auta gitti.

 

Dak. 36: Gelişen Giresunspor atağında Uğur’un vuruşunu Egemen kontrol etti.

 

Dak. 38: Güngören’de Pekin’in sert vuruşunda top üst direği sıyırarak auta çıktı.

 

Dak. 40: Giresunspor mutlak bir golden oldu. Veysel sağ kanattan ara pasıyla Sezer’i buluşturdu. Sezer’in ceza sahasına girerken çektiği şutunu kaleci Egemen iki hamlede önledi.

 

Dak. 45 (GOL): Güngörenspor golü buldu. Gökhan’ın sol çaprazda Murat’a yaptığı faul neticesinde kazanılan serbest vuruşu ev sahibi takımda Hakan Albayrak kullandı. Hakan’ın uzak mesafeden sert vuruşunda top 90 diye tabir edilen noktadan filelerle buluştu. 1-1

 

Dak. 53 (GOL): Giresunspor beraberliği yakaladı. Orta sahadan gelişen Giresunspor atağında Cem güzel hareketlerle ceza sahasına girdi ve açısı müsait olmasına rağmen pasını Sezer’e aktardı. Sezer ise yakın kale direği önünde sert ve düzgün bir vuruşla oyuna denge getiren golü kaydetti. 1-1

 

Dak. 69: Giresunspor ikinci gole çok yaklaştı. Ali Ölmez’in kullandığı serbest vuruşa ceza sahası içerisinde Gökhan çok iyi yükseldi. Bu oyuncunun kafa vuruşunu Egemen köşeden çıkardı.

 

Dak. 75: Ümit Can’ın sağ kanattan yaptığı ortaya Veysel istediği kafa vuruşunu yapamadı.

 

Dak. 79: Giresunspor’da Sezer’in sağ kanattan sert vuruşu kaleci Egemen’in ellerinde kaldı.

 

Dak. 90+2 (GOL) Güngören tartışmalı bir golle öne geçti. Sağ kanattan Pekin ortaladı penaltı noktası üzerinde Mehmet Şen yükseldi. Mehmet’in kafa vuruşunu Ulaş çıkardı ancak yan hakem Can Savaşan, Ulaş’ın topu içeriden çıkardığı kanaatine vararak orta sahaya koştu. Hakem Serkan Özkan’da orta noktayı gösterince Giresunsor, Güngören deplasmanında hakem katliamı ile sahadan yenik ayrılmış oldu.

 

Zafer AKTEN-Spor28.com / İstanbuldan bildiriyor...



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir