Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8101 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2013 - 06:23

Giresunspor'dan Sessiz Başlangıc

Büyüt
Küçült
Giresunspordan Sessiz
Atatürk Stadında oynadığımız sezonun ilk maçında Çankırıspor'u konuk ettik, kazanmak için her şeyi yaptık ancak son vuruşlarda etkisiz kalınca 1 puanla başlangıç yaptık.

Giresunspor, 2013-2014 Futbol Sezonuna beraberlikle başladı.

Beyaz Grupta haftanın kapanış maçına ilgi büyüktü. Müsabakanın gece maçı olması nedeniyle Atatürk Stadında tribünler önemli ölçüde dolarken Çotanaklar, 90 dakika boyunca rakibi aşmaya çalıştı.

İlk yarıda Emre Özivgen, 2. yarıda ise Samed Kartal ile girdiği pozisyonlardan sonuç alamayan Giresunspor, rakibine ise çok fazla pozisyon vermedi.



Giresunspor saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada Çankırıspor ile golsüz berabere kalırken savunmasıyla güven verdi. Ancak orta saha bal yapmayan arı gibiydi ve santrforlara yeteri kadar pas imkanı sağlayamadı. Durum böyle olunca yeşil-beyazlılar 90 dakika baskılı oynadığı karşılaşmayı 1 puanla kapatmış oldu.

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Özer Özden **, Soner Maraş **, Önder Yılmaz **

GİRESUNSPOR: Onurcan Piri **, Berkan Yıldırım **, Selim Akbulut ***, Özgür Yılmaz **, Hüsamettin Tut **, Adlan Canlıka **, Emre Özivgen * (Dak. 78 Gazanfer Aydın *), Çağrı Ortakaya **, Ozan Kılıçoğlu ** (Dak. 65 Ergün Çakır *), Samed Kartal ***, Yakup Ramazan Zorlu * (Dak. 46 Uğur Uğur *)

ÇANKIRISPOR: İbrahim Karaca **, Orkun Balkan ***, Gökay Şahin **, Emrah Akşit **, Caner Bekgöz ** (Dak. 89 Samet Altundaş) Eray Topçuoğlu * (Dak.67 Niyazi Nayernazlı *), Onur Çakmakçı **, A. Turan Solak **, Caner Metin *, Aykut Çakay *  (Dak. 83 Barış Kazer), Ozan Çetinkaya **

SARI KARTLAR: Ozan (Giresunspor) Eray, Gökay (Çankırıspor)

GOL: (Yok)

Spor 28








Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir