Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7485 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   20 Ocak 2011 - 19:16

Gurbetçi Çotanaklar Bolu Yolcusu

Büyüt
Küçült
Gurbetçi Çotanaklar Bolu
Hafta sonu Bolu' da Boluspor ile karşılaşacak olan Giresunspor' u taraftarı yine yalnız bırakmayacak.

Gurbetçi Çotanaklar Bolu Yolcusu

(Erdal Avcı-Bursa)Hafta sonu Bolu' da Boluspor ile karşılaşacak olan Giresunspor' u taraftarı yine yalnız bırakmayacak. İkinci devrenin ilk haftasında Bolu’ ya misafir olacak olan çotanakların cefakar taraftarları hazırlıklarına devam ediyor.

Hafta sonu Bolu’ da oynanacak karşılaşma için Bursa’ daki Gurbetçi Çotanakların yanı sıra Marmaralı Çotanaklar ve İstanbul’ da bazı derneklerin organizasyon için çalışma yaptıkları gözlenirken Pazar günü Bolu Atatürk stadın da Giresunspor’ a ayrılan alanın dolacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bursa’ dan organizasyon hakkında gazetemize açıklamada bulunan Bursa Gurbetçi Çotanaklar Başkanı İsmail Akdoğan ’’ bizler her zamanki gibi armanın peşindeyiz, grubumuzun kurulduğundan sonra ilk organizasyonumuzu Bolu’ ya yapmış o dönem çok keyifli vakit geçirmiştik. Aynı keyfi bu senede alacağımızı umut ediyor ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz’’ dedi.

Akdoğan açıklamasının devamında Pazar günkü maç için Cumartesi gece 01:00 Emek’ de bulunan dernek merkezinden hareket edileceğini belirtirken şuan itibari ile iki otobüsümüz doldu.Hemşehrilerimizin talebi doğrultusunda bir otobüs daha ilave etmeyi düşünüyoruz, Giresunspor’ a gönül veren herkesi de yanımızda görmek istiyoruz açıklamasında bulundu.

Kendilerine maddi manevi her konuda destek olan Av.Murat Toker, Av.Şansal Hereklioğlu, İş adamları Murat Dede, Mustafa Ateş, İhsan Top, Pelinsu Tekstil, Bankacı Hasan Topkara ve Bursa Doğankentliler Derneği başkanı İsmet Aydın' nada teşekkürlerini iletti. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir