Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15893 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2017 - 23:01

Haydi Giresunlu Atatürk Olimpiyat Stadına!

Büyüt
Küçült
Haydi Giresunlu Atatürk Olimpiyat
TFF 1. Lig’de geçen cumartesi sahasında Elazığspor’u 2-1 yenerek son 6 maçını kazanan Giresunspor’da gözler Ümraniyespor maçına çevrildi.

TFF 1. Lig’de geçen cumartesi sahasında Elazığspor’u 2-1 yenerek son 6 maçını kazanan Giresunspor’da gözler Ümraniyespor maçına çevrildi.

Giresunspor taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun verdiği mücadele ve oyunu çirkinleştirmeyen futbolu ve kısıtlı bütçesi nedeni ile her hafta farklı spor yorumcuları tarafından övgüler ile konuşulmaya devam ediyor. Geçen hafta sahasında Elazığspor'u 2-1 ile geçerek 6'da 6 yapan ve üst sıraları zorlayan Giresunspor uzun bir aradan sonra gurbetçi taraftarı ile buluşuyor. İstanbul başta olmak üzere Bursa, İzmir, Ankara ve çevre yakın illerden organize olarak gelecek taraftarlar maç günü için gün saymaya başladı.

40 YILLIK ÖZLEME SON VERMEK İÇİN!

Bozbağ, “6’da 6 önemli bir başarı ama bunun devamını getirmemiz lazım. Çünkü bundan her maç bir final ve zorlu maçlarımız var. Ümraniye maçından mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bütün hazırlığımız o yönde olacak. İnşallah 40 yıllık özlemi sezon sonunda dindireceğiz” dedi.

Elazığspor maçının galibiyet primini 15 bin TL olarak belirlediklerini ifade eden Bozbağ, taraftara seslenerek, “İstanbul’daki Giresunlular’ın bize sahip çıkacağına inanıyorum ve taraftarlarımızı önümüzdeki haftadaki maça bekliyorum. Onlar olmadan biz bir hiçiz, biz gelip geçiciyiz ama bu şehrin, bu takımın tek sahibi taraftarlardır” ifadelerini kullandı.

YÜCEL İLDİZ TÜM GURBETTE TARAFTARA ÇAĞRI!

İldiz, her takımın kendine göre hedefi olduğuna dikkati çekerek, "Bu hedefler doğrultusunda tüm takımlar çalışıyor. Bizim her hafta üstüne katarak, hatalarımızı da asgariye indirmemiz lazım. Biraz daha üretici olmamız gerek." değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul’daki Giresunluları maça davet eden İldiz, taraftarların desteğini arkalarında görmek istediklerini sözlerine ekledi. Öte yandan, yeşil-beyazlı takım 5 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

MARMARALI ÇOTANAKLAR'DAN KAHVALTI

İstanbul'da kurulu bulunan Giresunspor bağımsız taraftar grubu Marmaralı Çoatanaklar Giresun, Ankara,İzmir,Bursa gibi farklı şehirlerden gelecek Giresunsporlu taraftarlar için maç sabahı lokallerinde kahvaltı vereceklerini ifade ettiler. Grup başkanı Mutlu Ömer KAHRAMAN Giresunlu ve Giresunsporlu’yum diyen herkesi Ümraniyespor müsabakasında Giresunsporu tribünde desteklemeye çağırdı.

GİRESUNSPOR PASSOLİG NASIL ALIRIM?

Giresunspor Passolig Kart'ınızı https://www.passolig.com.tr/uye-ol adresinden bilgilerinizi girerek kolayca alabilirsiniz.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir