Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8114 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2013 - 18:42

Hedef Lideri Devirmek

Büyüt
Küçült
Hedef Lideri
Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı takımın Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, zorlu maçı taraftarlardan alacakları destekle kazanacaklarını söyledi.

Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı takımın Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, zorlu maçı taraftarlardan alacakları destekle kazanacaklarını söyledi.

 

Ligde kalmak için kalan 3 maçtan en yüksek puanları toplamaları gerektiğini hatırlatan İbrahim Özkul, özellikle kendi sahalarında puan kaybetme kredileri kalmadığını belirtti, "Liderle oynayacağımız maç beklenenden de zor geçecek. Maçı galip galip tamamlayıp son haftalara daha rahat girmek istiyoruz" dedi.

 

ÖZKUL: "ZOR BİR 90 DAKİKA OLACAK"

 

Ünyespor'un 5 puan önünde yer almalarının takımı üzerinde bir rehavet havası yaratmadığını, ligde kalışlarını matematiksel olarak garanti altına alıncaya dek her maça 3 puan parolasıyla çıkacaklarını kaydeden Özkul, "Hem bizi hem de rakibimizi zor bir 90 dakika bekliyor. Hedefimiz evimizde oynayacağımız maçı kazanarak son haftalardaki çıkışımızı devam ettirmek ve rahatlamak" diye konuştu.

 

Zorlu Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçı öncesinde taraftarlardan da destek isteyen Özkul, şunları söyledi:

 

"Artık son dönemece giriyoruz ve bu noktada hata yapmak istemiyoruz. Birbirinden zor 3 maç oynayacağız. Kahramanmaraşspor müsabakasını kazanırsak matematiksel anlamda hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Bu nedenle taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Taraftarlarımız pazar günü tribünlerdeki yerlerini alır ve desteklerse kazanmaya daha yakın oluruz."

 

SAKATLARDA SON DURUM

 

Kahramanmaraşspor ile oynayacağı maç öncesinde iki sarı kartlı futbolcusu bulunan Giresunspor'a sol kanat oyuncusu Cihan'dan da kötü haber geldi. Dizindeki yırtığa yanlış teşhis konulması üzerine tedavi olmak için Ankara'ya giden Cihan, Giresun'a döndü ancak bu oyuncu Faturavizyon Kahramanmaraşspor maçında görev alamayacak. Arka adalesindeki gerginlikten ötürü Pendikspor deplasmanında formasından uzak kalan kaptan Fatih Şen'in ise Kahramanmaraşspor maçında takımdaki yerini alabileceği belirtildi. Sakatlıktan kurtulan Necati ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir