Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7474 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2013 - 21:40

İzmir' den Şen Döndük

Büyüt
Küçült
İzmir den Şen
Türkiye basketbol 2.liginde fırtınalar estiren Yeşilgiresun Belediyespor,İzmir'de oynanan müsabakada Gelişim Kolejii'ni 78-73 mağlup etti.



Türkiye basketbol 2.liginde fırtınalar estiren Yeşilgiresun Belediyespor,İzmir'de oynanan müsabakada Gelişim Kolejii'ni 78-73 mağlup etti.



Alex,Gökper,İsmail,Barkın Haluk ve Ümit’ten oluşan beşli ile oyuna başlayan temsilcimizde ilk basket Ümit Türkoğlu’ndan geldi. Rakibi karşısında hızlı hücüm yapan ve 3 sayılık denemelerde yüksek bir yüzde yakalayan Yeşilgiresun Belediyespor ilk periyodu 27-21 önde tamamladı. Oyunun ikinci periyotunda bir ara fark 15 sayıya kadar çıktı.3 dakika 29 saniye kala skor tabelasında durum 35-25 temsilcimiz lehine olurken ilk devre 46-36 sona erdi. Oyunun üçüncü periyotunda üst, üste kullanılan üçlükler Gelişim Koleji’nin gardını düşürürken 2 dakika 55 saniye kala durum 59-46 oldu. Son periyotta ise fark giderek açıldı. 19 sayıya çıkan farkı son 2 dakika içinde uyguladığı alan savunması ile ev sahibi takım 5 sayıya kadar indirdi. Yeşilgiresunspor, Gelişim Koleji’ne daha fazlasını müsaade etmedi ve müsabaka 78-73 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.
Maç sonrası bir değerlendirme yapan Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Muhteşem bir oyun ortaya koyarak, güzel bir galibiyet elde ettik. Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Önümüzde İstanbul Büyükşehir müsabakası var. O maçı da kazanarak galibiyet serimizi sürdüreceğiz."dedi.
Diğer yandan 10 Kasım 2012 tarihinde 19 Eylül Spor Salonu’nda oynanan maçı da 82-64 Yeşilgiresun Belediyespor kazanmıştı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir