Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10923 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   05 Kasım 2012 - 00:31

Kayıp Evde de Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Kayıp Evde de Devam
Sahasında Bilecik temsilcisi Bozüyükspor ile karşılaşan Giresunspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı ve iç sahadaki yenilmezlik unvanını sonlandırdı..

Sahasında Bilecik temsilcisi Bozüyükspor ile karşılaşan Giresunspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı ve iç sahadaki yenilmezlik unvanını sonlandırdı…

 

Giresunspor iç sahadaki yenilmezlik unvanını Bozyükspor karşısında sona erdirdi.

 

Geçen hafta içerisinden Süper Lig temsilcisi Mersin İdman Yurdu’na 3-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupasına 3. turda veda eden Giresunspor, Spor Toto 2. Liginde de kötü bir dönem geçirmeye devam ediyor.

 

STAT: Giresun Atatürk

 

HAKEMLER: Emre Yıldırım ***, Onur İçver **, Osman Kozan ***

 

GİRESUNSPOR: Mehmet Ali Tunç **, Ömer Kandemir **, Süleyman Varlık **, Hasan Erbey *, Cihan Gökal *, Veysel Kılıç **, Selçuk Yıldırım * (Dak. 74 Ali Ölmez *), Ramazan Durdu **, Sezer Sezgin * (Dak. 83 İsmail Aslan *), Ümit Can Batman *, Ümit Teke * (Dak. 63 Mustafa Zorlu *)

 

BOZÜYÜKSPOR: Emre Arslan **, Serdar Göçerler **, Özkan Yılmaz **, Uğur Keskin **, Ferit Şener *, Haluk Zeybek ***, Tuncay Elik **, Erhan Namlı ** (Dak. 90+3 Ü. İlyas Özkan), İshak Topçu ** (Dak. 66 Murat Bilge *), Erman Özcan * (Dak. 46 Gökhan Çavuş *) , Recep Serkan Çetintaş ***

 

SARI KARTLAR: Hasan (Giresunspor) Tuncay (Bozüyükspor)

 

GOLLER: Dak. 6 Recep, Dak. 72 Haluk (Bozüyükspor), Dak. 34 Veysel (Giresunspor) 

 

Ligin son iki haftasında 1 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil beyazlılar, sahasında konuk ettiği Bozüyükspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sezon ilk kez kendi evinde yenilgiyle tanışan Çotanakları maçın son 10 dakikasında taraftarları da önce alkışla ardından da tezahüratla protesto ettiler.

 

Giresunspor’un maçtaki tek sayısını karşılaşmanın 34. dakikasında Veysel Kılıç kaydederken, konuk takıma 3 puanı kazandıran golleri ise 6. dakikada Recep Serkan ve 72. dakikada Haluk kaydetti.

 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİLAR

 

Müsabakaya konuk takım Bozüyükspor başladı.

 

Dak. 1: Maça hızlı başlayan taraf Giresunspor oldu. Veysel’in sağ kanattan ceza sahasına ortaladığı topa penaltı noktası üzerinde dengesini kaybeden Ümit Can dokunamadı.

 

Dak. 6 (GOL): Konuk takım ilk organize atağında golü buldu. Haluk’un sağ kanattan penaltı noktasına ortaladığı topa Recep Serkan plase bir vuruş yaptı ve Mehmet Ali’yi avlamayı başardı. 0-1

 

Dak. 15: Giresunspor’da Cihan’ın kullandığı serbest atışta Hasan’ın vuruşundan sonuç çıkmadı.

 

Dak. 18: Gelişen Bozüyük atağında Haluk, vücut çalımıyla Süleyman’dan kurtulduktan sonra kaleyi yokladı ancak Mehmet Ali gole izin vermedi.

 

Dak. 20: Giresunspor’da Sezer yaklaşık 30 metreden kaleyi yokladı, Emre son anda meşin yuvarlağı kornere yolladı. Atışın ardından Süleyman’ın indirdiği topu Ümit Teke üstten auta gönderdi.

 

Dak. 28: Bozüyük ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta arka direkte topla buluşan Haluk sert vurdu, Hasan son anda ayak koydu ve meşin yuvarlağı kornere çıkardı.

 

Dak. 34 (GOL): Giresunspor beraberliği yakaladı. Sezer’in sol kanattan ortaladığı topu savunmada Uğur ıskaladı. Gerilerden gelen Veysel ceza sahası dışından sert ve isabetli vurarak fileleri havalandırdı. 1-1

 

Dak. 38: Giresunspor’da Sezer’in kullandığı köşe atışında Ümit Can fileleri havalandırdı ancak topu eliyle ağlara yolladığı için hem gol iptal edildi hem de bu oyuncu sarı kart gördü.

 

Dak. 42: Bozüyük akınında Recep’in sert vuruşunda Mehmet Ali köşeye uzandı ve topu kontrol ederek rakibine gol şansı vermedi.

 

Dak. 44: Giresunspor ilk devrenin son anlarında yüzde yüzlük bir golden oldu. Ramazan’ın ortasında Ümit Teke arka direkte bomboş kaldı. Teke bu pozisyonda zor olanı patı ve meşin yuvarlağı auta yolladı.

 

Dak. 47: Bozüyükspor sağ kanattan etkili geldi. Ceza sahasına ortalanan topa Gökhan vurdu fakat top herkesin bakışları arasında yandan auta gitti.

 

Dak. 70: Mustafa Zorlu’nun sağdan sert şutunu kaleci güçlükle uzaklaştırdı.

 

Dak. 72 (GOL): Bozüyük öne geçti. Giresunspor hücum yaptığı bir dakikada Sezer’in penaltısı es geçildi. İyi çıkan konuk takım orta alanı hızlı geçti, Selçuk topu ayağının altından kaçırdı. Seri hareketlerle ceza sahasına giren Haluk Zeybek düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-2

 

Dak. 75: Veysel sol kanattan ortaladı, Ümit Can indirdi, Mustafa’dan önce savunma topu kornere yolladı.

 

Dak. 77: Cihan’ın soldan ortasına Ümit Can yükseldi ancak savunma başarılıydı.

 

Dak. 79: Recep’in ceza sahasından sert şutunu Mehmet Ali güçlükle önledi.

 

Dak. 80: Sol kanattan gelişen Giresunspor atağında Veysel ortasına Ömer yükseldi. Ömer’in uzak direğe yolladığı kafa vuruşu kaleci Emre’nin bakışları arasında direğin bir karış yanından auta çıktı.

 

Dak. 89: Gelişen Giresunspor atağında Ali’nin pasında Süleyman uygun durumunda topu yandan auta yolladı.

 

Zafer AKTEN / Spor28.com



Giresunspor’da Teknik Direktör Cengiz Demir ile yollar ayrıldı

 

Mustafa Bozbağ Başkanlığındaki Yönetim Kurulunun iş başına gelmesinin ardından yeşil-beyazlı ekibimizde Teknik Direktörlük koltuğuna oturan Teknik Direktör Cengiz Demir, 9 haftalık Giresunspor serüvenini sonlandırdı.

 

Kendi sahasında aldığı 2-1’lik Bozüyükspor karşılaşmasının bitiminde Tesislerde olağanüstü toplanan Giresunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Cengiz Demir ile yollarını ayırma kararı aldı.

 

AÇIKLAMA ÖZKUL’DAN

 

Maç bitiminde Tesislerde yapılan toplantının detayları hususunda değerlendirmelerde bulunan Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, Yönetim Kurulunun ortaklaşa kararı sonrasında Teknik Direktör Cengiz Demir ve ekibiyle yollarını ayırdıklarını açıkladı.

 

Özkul; “Bugün itibarıyla Teknik Direktör Cengiz Demir ile yollarımızı ayırdık. Hoca arayışlarımıza yarından sonra (Pazartesi) hız kazandıracağız ve yeni hocamızı birkaç gün içerisinde tespit edip kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacağız” diye konuştu.

 

BOZBAĞ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Bozüyükspor karşılaşmasının bitiminde Tesislerde kendilerine istifa dilekçesi veren ve görevden ayrılan Teknik Direktör Cengiz Demir’e teşekkür etti.

 

Kulüp Başkanı Bozbağ konu hakkında yaptığı açıklamada; “En sıkıntılı dönemimizde hiçbir ücret talep etmeden büyük bir sorumluluk alan Teknik Direktör olarak Giresunspor’a hizmet eden Cengiz hocamıza şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Kendisi Giresunluluk duruşundan taviz vermeden görevini sürdürdü. Ben, kulüp başkanı olarak Giresunspor’a katkı sağlayan Cengiz hocamıza teşekkür eder, yakın ailem dostum olan Cengiz hocaya bundan sonraki yaşantısında başarılar dilerim” dedi.

 

Öte yandan Giresunspor’da yeni Teknik Direktörün kim olacağı sorularını cevapsız bırakan Başkan Bozbağ; “Bozüyükspor’a hem de sahamızda yenileceğimiz aklımızın ucundan dahi geçmiyordu. O nedenle alternatif isim üzerinde durmamıştık. Ancak her şeye rağmen birkaç güne kadar bu sorunu çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Spor28

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir